Titel schoonmaakschema

Tips om zeker op te nemen in je schoonmaakschema

Denk je dat opruimen geen pretje is? Dan heb je het mis! Iemand heeft je erover gepraat of je kent niet de juiste methodes die schoonmaken leuk maken!

Schoonmaken kan op zoveel manieren!

Met een beetje creativiteit heb je de mogelijkheid om alles heel gemakkelijk en zelfs aangenaam te doen. Bovendien hoef je niet zoveel geld uit te geven.

Schoonmaakplannen organiseren je dagelijks leven beter

Schoonmaakplan venster

Het is nooit echt vies als je regelmatig schoonmaakt

Titel schoonmaakschema wat eerst

We vertellen je nu een paar trucjes! Verander daarna je gebruikelijke schoonmaakschema en je zult zien hoe gemakkelijk het allemaal werkt.

Bevrijd de sponzen van microben

Heb jij ook het gevoel dat er na een dag duizenden microben in de spons zijn gaan zitten? “Kook” ze om de paar dagen in een speciale container. Dit kan in de magnetron of gewoon op de kookplaat.

Frisse was laat het hele huis schoon achter

Schoonmaakschema wasgoed

Het aanraken van deuren laat onvermijdelijk sporen na

Schoonmaakschema deuren

Maak de lastige plekken op kastdeuren schoon met een tandenborstel

Heb je tot nu toe nog geen geschikte manier gevonden om de lastige plekken op keukendeuren schoon te maken? Denk aan de tandenborstels! Ze zijn speciaal ontworpen om de microben en voedselresten op de diepste plekken op te vangen. Tandenborstels kunnen ook uitstekend vuil uit dergelijke hoeken verwijderen.

Sponzen kunnen worden gewassen met of gekookt

Titelspons schoonmaakplan

Reinig de ruimte tussen de twee glasplaten op de ovendeur

Had u ook problemen om bij de ruimte tussen de ruiten te komen? Nu komt de redding! Je hebt een metalen draad en een stoffen servet nodig om eraan te hangen. Je kunt dan gemakkelijk overal vegen. Je kunt natuurlijk ook geschikte reinigingsmiddelen gebruiken!

Heet water en een beetje geduld zullen alle vervelende vlekken verwijderen

Schoonmaakplan geopend

Ze geloven niet hoe nuttig oude tandenborstels kunnen zijn

Reinigingsschema tandenborstel

Het strijkijzer schoonmaken

In uw verzorgingsschema moet u ook de apparatuur opnemen die u gebruikt om voor uw kleding te zorgen. Een van de belangrijkste apparaten in dit assortiment is het strijkijzer. Strooi zout op een stuk doek. Zet de stoom uit en strijk erover..

Microvezeldoekjes zijn de perfecte oplossing tegen vette vingerafdrukken 

Schoonmaakplan schoon

Bedlinnen verschonen

U kunt uw bedkussens ook integreren in het schoonmaakplan. Veel mensen realiseren zich niet dat deze gewoon in de wasmachine kunnen.

Fris beddengoed en regelmatige ventilatie beschermen tegen mijten

Schoonmaakplan slaapkussen

Kalkvlekken verwijderen

Zijn de hardnekkige kalkvlekken het meest kritische punt in uw schoonmaakplan? Dat begrijpen we: wat je ook gebruikt, ze blijven daar! Dit is echt vervelend. Met een beetje azijn kom je er heel gemakkelijk vanaf.

Hopelijk lijkt opruimen nu een stuk makkelijker voor je! Als je creatief bent, zou je ook zelf andere geweldige ideeën voor je schoonmaakplan ontdekken.

Het afvegen van stof moet ook deel uitmaken van het schoonmaakschema

Afsluiten van het schoonmaakplan