gezellig huis omgeving groenland residentie

Gezellig huis, gelegen in een rustige omgeving: Greenland Road Residence

 Greenland Road Residence is eigenlijk gedateerd Studio One-architectuur Bedoeld en gepland als een gezellig toevluchtsoord voor een gezin uit Atlanta, Georgia. Volgens de architecten “ligt het huis op een hoog punt van het zacht glooiende terrein, dat wordt doorsneden door smalle grotten”.

 Het is ontworpen als een huis voor drie generaties, daarom zijn er open en discrete zones in de openbare en privéruimtes. Een verscheidenheid aan ramen en terrassen openen elk interieur naar het omringende landschap.

Houten designproject – residentie in Groenland

gezellig huis omgeving groenland residentie

Het project is niet alleen esthetisch boeiend, het is ook duurzaam: “In deze moderne woning bevinden zich langs een topografische oost-west-as verschillende low-tech voorzieningen, zoals een ondergrondse regenwatercollector. Het daglicht wordt hier zorgvuldig gebruikt, er is speciale beglazing bovenop het dak die in de zomer beschermt tegen de hitte en in de winter de zon in de woning laat doordringen. Enkele van de hightech-systemen omvatten geothermische verwarming en koeling, dubbele beglazing met argon en gerecyclede materialen. Hier is overal gezelligheid!

De Greenland Road Residence is een voorbeeld van het moderne leven op zijn best!

Aangename buitensfeer – gezellige residentie in de bergengezellig huis omgeving groenland residentie hout

Op de veranda van dit huis

gezellig huis omgeving groenland veranda

Extra grote glazen deuren – de gevel van het huisgezellig huis omgeving groenland glazen deurengezellig huis omgeving hout architectuur

De keuken in het prachtige houten huis

gezellig huis omgeving groenland aanrecht Comfortabele, warme sfeer in de woonkamer – ingebouwde open haard, een oude kist dient als tafel gezellig huis omgeving groenland inbouwhaard   Groot gestoffeerd bed in het midden van het slaapgedeelte gezellig huis omgeving groenland slaapkamer Woonkamer – lage zitmeubels – bank en oranje sierkussens gezellig huis omgeving groenland woonkamer