heuvelhuizen ondergronds en modern

Moderne ondergrondse heuvelhuizen in Luque, Paraguay

Deze originele huizen op een heuvel zijn het nieuwste project van het ontwerpersteam van BOUWEN. Het zijn eigenlijk twee aangrenzende familiehuizen die zich in Luque, Paraguay bevinden. De gebouwen zijn op een zeer onconventionele manier gebouwd en zorgen voor een ondergronds gevoel van veiligheid. De royale, plafondhoge ramen, waardoor het daglicht ongehinderd binnenstroomt, compenseren dit.

De robuuste stalen balken lopen van onder naar boven door de gehele gevel en sluiten aan in een arcade-achtig dak dat drempelloos meegroeit met het talud. Op het weiland tussen de twee heuvelhuizen ligt een niet minder origineel buitenzwembad in de vorm van een driehoek.

De grote woonkamer met een open plattegrond ligt op de voorgrond en de slaapkamers en de garages zijn verborgen in het huis en zorgen voor meer privacy. De natuurstenen muur die grote delen van de gevel omlijst ziet er zeer harmonieus uit en zorgt voor een goede grip en perfecte isolatie. Het weelderige groen op de helling lijkt bijna een sprookje en het geheel doet ons denken aan de hobbithuizen in de klassieke film “Lord of the Rings”.

De heuvelhuizen van BAUEN zijn een rolmodel voor duurzame, moderne architectuur en elegant, harmonieus interieurontwerp. Ze hebben strakke, natuurlijke lijnen en vormen die veel bijdragen aan een felbegeerde, stijlvolle leefruimte.

De huizen op de heuvel van Luque – Een uitgebalanceerd architectonisch project

heuvels huizen strak design

Evenwichtig en milieuvriendelijk

heuvel huizen natuursteen en glas

Vrijheid en lichtheid in neutrale kleuren

huizen op heuvels open plattegrond ramen van vloer tot plafond

Voel iets van de berghut-flair?

heuvelhuizen neutrale kleuren donker hout

Elegante trap leidt naar de tweede verdieping, waar u meer rust en privacy heeft

heuvels huizen elegante trap led flatscreen

Gezellig, open terras met overkapping

heuvels huizen overdekt terras

Goed verborgen garage op een heuvel

heuvels huizen garages zoals hobbit huis

Architecturale perfectie en perfectie

helling huizen licht gebogen lijnen

Het huis ziet eruit alsof het van nature op de helling is gegroeid, nietwaar??

huizen op een heuvel in harmonie met de natuur

Ben jij ook enthousiast geworden over dit unieke BAUEN-project? Zouden deze huizen op een heuvel precies goed voor je zijn??