Boheemse woonkamer - de modulaire bank van Roche Bobois

Veelzijdige, nieuwerwetse bank van Roche Bobois met modulaire elementen

Iedereen wordt meteen meegesleept door de levendige, mooie “shabby chic” look, die er in dit gebied eerder chic dan shabby uitziet, maar je snapt het wel. Roche Bobois ‘nieuwe modulaire bank Mah Jong, ontworpen door Hans Hopfer, heeft een uitgesproken bohemien esthetiek met zijn grote schaal en diepe vorm, die je verleidt om achterover te leunen en te ontspannen.

In de voetsporen van het modieuze meubilair van Roche Bobois, wordt deze nieuwe modulaire bankencollectie geleverd met variabele componenten die kunnen worden samengesteld om zich aan te passen aan elk gebied en elke ruimte – klein of groot. Dit fantastische meubelstuk definieert elke kamer of plaats, voor informele borrels, luie middagen, filmavonden met vrienden, of een dutje nadat iedereen thuis is gekomen.

Onbeperkte mogelijkheden – de modulaire bank past in elke kamer

Boheemse woonkamer Roche Bobois Modulair Sofa Design

 Maar met zo’n bank kun je zeker een paar spontane overnachtingen met jezelf regelen. Kies tussen rugkussens en rughoekkussens of laat de rugleuningen helemaal weg voor individuele stoelen, die kunnen dienen als extra hoezen voor planken voor snacks en drankjes, een bordspel, boeken of wat dan ook. Elk bankgedeelte is gemaakt in verschillende maar dezelfde elegante Missoni Home-stoffen voor een ultieme eclectische esthetiek. Bekijk deze foto’s voor bohemien woonkamers! Meer informatie is beschikbaar bij een bezoek aan: Roche Bobois beschikbaar.

De bank ziet er bijzonder goed uit met een extra tapijt

Bohemian Living Room Roche Bobois Modulair Sofa Design Tapijt

Feestelijk design met discolicht boven de modulaire bank

Boheemse woonkamer Roche Bobois Modulaire bank ongelooflijk ontwerp

Moderne architectuur omhult de nieuwerwetse bank 

Boheemse woonkamer Roche Bobois Modulaire bank modern design

De verschillende gekleurde bankelementen verlichten de traditionele stijl van de bohemien woonkamer

Boheemse woonkamer Roche Bobois Modulaire bank fantastisch design