Fantastische kinderbedjes opgezet jongens rood stoppen met rijden

Leuke auto’s voor de kinderen: pompoenvormige bedden en raceauto’s

Als ik de kans zou krijgen om mijn kamer zelf in te richten toen ik opgroeide, zouden alle ideeën waarschijnlijk draaien rond het sprookje van Ariel. Ik zou gaan voor een onderwaterthema met veel blauwe patronen en een muurschildering die het kabbelen van het water nabootst.

Het was de kamer van mijn dromen en ik weet zeker dat mijn kinderen er ook een zullen hebben. In plaats van je af te vragen wat hun favoriete decoratie zal zijn, lees je het artikel van vandaag en kies je een bed dat allesbehalve gewoon is.

Fantastische kinderbedden – bepaal een thema

Fantastische kinderbedden lijnen geometrisch

Een futuristische kinderkamer kan elke kleintje inspireren

futuristisch interieurontwerp fantastische kinderbedden

Laten we, voordat we naar de nogal fraaie voorbeelden gaan, eerst kijken naar enkele voorbeelden die het conventionele combineren met creativiteit.

Als je niet de sprong wilt wagen naar een meer gedurfd bed, zullen de kinderen ook dol zijn op de bedden, die thema’s als deze bevatten.

Het ruimteschip met een telescoop is een van de coolste slaapkamerideeën die ik tot nu toe heb gezien. Dit bed ziet eruit alsof het net uit het hoofdkwartier van NASA is gehaald. Dit zal ongetwijfeld geschikt zijn voor een kind dat ooit een kosmonaut wil worden.

Autothema’s voor kleine superhelden

batman fantastische kinderbedjes geel zwart jongens

Als je kinderen je vragen om een ​​Batmobile te kopen voor hun verjaardag, kunnen ze aan hun behoeften voldoen met een bed zoals dit hieronder. Het origineel is hier gereproduceerd. Het is de beste keuze voor alle jonge kinderen die dromen van misdaadbestrijding. Batman zelf zal dit ook zeker goed vinden.

Hier zien we een bed in de vorm van een vrachtwagen. Comfortabel en ruim, het is de juiste maat voor een opgroeiend kind dat hongerig is naar actiesporten. De wielen op het bed voegen een extra WOW-factor toe.

Het is het beste op vier wielen

wielen auto Fantastische kinderbedjes mooi kunstzinnig fantastisch

Iemand zin in een pompoenkar??

koetsmeisje dromerige fantastische babybedjes

Het is vrijwel zeker dat je meiden een raceauto niet zullen waarderen. Maar hoe zit het met een paardenkar die aan hun behoeften voldoet? Het kan de Assepoester zijn, maar ook een ander type koninklijk bed dat bijdraagt ​​aan een sprookjesachtige ervaring.

Kleine prinsessen zijn dol op dit bed

roze bleke moderne glijbaan meisje

Wil je iets minder extravagant en echt geschikt voor de moderne inrichting van je huis? Misschien is een uitgesneden personenauto ook een schot in de roos.

Dit roze houten bed zal de aandacht trekken van alle mensen die van creatieve oplossingen houden. Zodat het meisje de kans krijgt om te slapen en een heel groot gebied heeft.

Alle soorten vervoer

ingebouwde oosterse fantastische kinderbedjes wielen trappen

Wil je op een ouderwetse sneltrein stappen om in Dreamland te komen? Kun je je iets mooiers voorstellen dan een locomotiefbed voor de kinderen? Het bed is geïntegreerd in de wand waardoor een praktische voorziening ontstaat. Ook de koninklijke gordijnen en het klassieke aristocratische design, dat tot in de details nauwkeurig is uitgewerkt, dragen bij aan de charmante uitstraling.

Vliegen op een vliegend tapijt kan erg vermoeiend zijn. Maar dat geldt niet voor een Arabische woestijnoase als deze, die naar mijn mening een romantische rustplaats is.

De kamer heeft ook een tot in de puntjes uitgewerkt gouden bed.

In de kamer beneden zijn alle dingen die de kleine dromers boeien samengebracht

oosterse zachte textuur wieg rust bed

Voordat de magische wagens op het toneel verschenen, waren er wagens en heel veel wielen. Op het eerste gezicht lijken ze erg origineel. Deze landelijke bedden vertegenwoordigen de beste opties en ze zijn zowel comfortabel als gezellig.

Vrolijke, eclectische woonsfeer

levendige vrolijke design kinderbedjes

Hotwheels in beweging

sociale aannemer trappenmotor Fantastische kinderbedjes

Raceautobedden zijn helemaal in. Ze zijn stijlvol en bewegen zeer snel. Dit zijn allemaal eigenschappen waar jonge kinderen van genieten. Misschien is het tijd om hun kamers een paar fietsen, brandstof en rommel te geven.

Welke racewagen wil jij kiezen?

chauffeur collectie duitse meubels

Geschikt voor toekomstige coureurs

compacte fantastische kinderbedjes rode auto jongens spel

In de Engelse woonstijl

britse woonstijl vlagwieg