Bruidegommode op het hoogste niveau

Natuurlijk willen niet alleen vrouwen zich chic en mooi voelen op hun bruiloft, maar ook mannen. Soms zijn zelfs de mannen veel modebewuster en houden ervan om altijd in het midden te staan ​​en ieders aandacht te trekken. Onze collectie van 15 trendy haute couture-outfits is precies ontworpen voor dergelijke vertegenwoordigers van de sterkere seks. Vandaag laten we je kennismaken met de bruidegommode van twee populaire Italiaanse modemerken – Carlo Pignatelli en Maestrami. Beide bestaan ​​al sinds het midden van de 20e eeuw en zijn al stevig verankerd in de wereldmode – vooral als het gaat om honderd procent mannelijke elegantie in combinatie met de retro charme van de jaren ’50. En hoewel de twee merken onmiskenbaar zijn, hebben ze veel gemeen. De modefilosofie van beide omvat vooral de versmelting van innovatie en traditie. Duidelijke lijnen van de snitten, hoogwaardige innovatieve stoffen en onberispelijk maatwerk op het hoogste niveau zijn slechts enkele van de belangrijkste componenten van de succesvolle geschiedenis van deze designerhuizen.

De nieuwste collecties van Carlo Pignatelli en Maestrami voor bruidegommode in 2016 hebben maar weer eens bewezen dat het hier draait om exclusiviteit en pure mannelijkheid. Dit seizoen zijn pakken in zwart, donkerblauw, lichtgrijs en bordeaux bijzonder populair. De voorkeursstoffen zijn elastisch en glanzend en geven de outfit een nog meer verfijnde touch. Filigrane patronen die doen denken aan kant sieren de jassen en zorgen tegelijkertijd voor een nobele retro-touch. Naast zo’n bruidegom zal elke vrouw zich bijzonder comfortabel en gevleid voelen en zeker zonder aarzelen ja zeggen.

Bruidegommode rechtstreeks van de catwalk

bruidegom mode elegante herenmode jas broek haute couture carlo pignatelli 2016

De nieuwste Maestrami-collectie heeft ook een nog sterkere vintage nasmaak. De pakken zijn gemaakt in dezelfde kleurtinten als deze van Carlo Pignatelli. Maar hier zie je meer patronen en de snit is nog strakker. Tegelijkertijd kom je ook de typische James Bond-look in glanzend grijs tegen.

Het is natuurlijk allemaal een kwestie van smaak. Het zegt niet dat je er precies zo uit moet zien als de modellen hier op je bruiloft. Neem vooral de collecties als een positieve stimulans en een rijke inspiratiebron en bepaal je zeer speciale bruidegomoutfit die je toekomstige betere helft als geheel zal imponeren.

Elegant haute couture pak van Maestrami

bruidegom mode lichtgrijs pak collectie 2016 haute couture maestrami

Vintage look op het hoogste niveau

bruidegom mode vintage retro look haute couture herenmode 2016 maestrami

bruidegom mode pak vintage bloemenpatroon vest maestrami

Bekijk ook de chique outfits van Carlo Pignatelli Tosettisposa.it

bruidegom mode zwart pak haute couture carlo pignatelli 2016

Nog meer haute couture vind je bij  Tamptation.it

bruidegom mode donkerblauw colbert vlinderdas broek carlo pignatelli

Nog meer inzichten in de nieuwste bruidegomcollectie van Carlo Pignatelli

bruidegom mode grijs pak satijn haute couture 2016 carlo pignatelli

bruidegom mode elegant pak herenmode zwart satijn haute couture carlo pignatelli 2016

bruidegom mode crème wit pak haute couture 2016 collectie carlo pignatelli

bruidegom mode elegante mannenmode carlo pignatelli 2016

bruidegom mode elegante herenmode collectie 2016 carlo pignatelli

bruidegom mode elegante herenkleding collectie 2016 carlo pignatelli

bruidegom mode herenkleding collectie carlobignatelli 2016

bruidegom mode mannen mode modeshow 2016 haute couture carlo pignatelli

bruidegom mode zwarte haute couture collectie 2016 carlo pignatelli