Miljoenen verliefde stelletjes wachten ongeduldig op de dag dat ze ja zullen zeggen en samen een gezin zullen stichten. De voorbereidingen voor de belangrijkste dag in het leven zijn altijd complex en tijdrovend. Om deze reden hebben wij van de redactie van Freshideen besloten u de volgende checklist voor te leggen. In dit artikel vind je slimme tips die leiden tot een geslaagd huwelijksfeest. Wij willen u veel tijd en moeite besparen zodat u een prachtige bruiloft kunt vieren. Hier vind je geweldige modellen trouwjurken en sieraden. Ook de outfit van de bruidegom is niet verwaarloosd. Elke man moet zich op zijn trouwdag comfortabel en zelfverzekerd voelen. Onze ideeën voor het bruidsboeket en de huwelijksboog worden interessante informatie over de tafeldecoraties op het huwelijksfeest en enkele DIY-ideeën voor deze speciale dag.

Ben jij klaar voor de belangrijkste dag van je leven?

elegante moderne look vieren bruiloft

Op de trouwdag is het vooral belangrijk voor de bruid en bruidegom dat ze in hun volle pracht verschijnen. Daarnaast wordt er altijd veel belang gehecht aan de algehele sfeer van het huwelijksfeest. Op zo’n evenement moet elke gast zich op zijn gemak voelen en plezier hebben. Daarom willen we zoveel aspecten van de voorbereiding op het feest behandelen en je tal van slimme tips geven, zodat je een romantische en stijlvolle bruiloft kunt voorbereiden en vieren..

Hieronder vind je ook veel mooie foto’s die je verder moeten inspireren voor je bruiloft. Veel lees- en kijkplezier!

 “Je ziet alleen met het hart. Het essentiële is onzichtbaar voor de ogen ”Antoine de-Saint Exupery

Musthaves in trouwmode – trouwjurk en sieraden

We beginnen ons overzicht van huwelijkstrends met het favoriete onderwerp van de meeste toekomstige bruiden. Het gaat over trouwjurken en sieraden. Want juist deze maken van alle vrouwen prinsessen op deze bijzondere dag en maken van het festival een sprookje. Dat verandert niet ondanks de moderne bruidstrends. Alleen worden romantiek en klassieke schoonheid anders geïnterpreteerd.

De simpele trouwjurken kunnen veel glamour uitstralen

huwelijksfeesten trouwjurken modern kant

Kunstig geïnterpreteerde klassieke looks voor 2018

De collecties van bekende trouwjurkmerken bieden een kijkje in de trends van 2018 en 2019. Ook als je dit jaar een bruiloft plant, kun je er inspiratie uit halen. De komende maanden zullen we klassieke looks op het podium zien. Zeemeermin- en prinsessenjurken behoren nog steeds tot de meest populaire. De modellen die volledig van kant zijn genaaid zijn zeer up-to-date. In termen van een modernere uitstraling zijn kleuren, mouwen en uitsnijdingen origineel, kun je zeggen – artistiek geïnterpreteerd.

Klassieke modellen worden in 2018 geüpdatet met moderne details

Huwelijksvieringen bruidsprinses

Kijk vooruit naar 2019 om er moderner uit te zien

Wil je een moderne look, bekijk dan de bekende trouwjurktrends van 2019. Ze zijn iets voor zelfverzekerde, maar tegelijkertijd romantische vrouwen. Het kant is hier vervangen door glanzende stoffen. Er zijn veel korte modellen, maar ze zijn het beste te combineren met veel halskettingen of hoge kragen. De hooggesloten jurken zijn trouwens al supermodern vanaf 2018. De huidige modellen zijn echter niet per se kort. Heel vaak doen de ontwerpers het zonder mouwen of worden ze op een zeer dramatische manier geïnterpreteerd. Ze vormen meestal een sterk contrast met de strikt klassieke lijnen van de jurken.

Het kant domineert heel sterk in de bruidsmode 2018 en 2019

glamoureuze charisma huwelijksfeesten bruidsjurk

De trends in accessoires

Accessoires en haaraccessoires worden steeds belangrijker bij het vieren van bruiloften. We kunnen stellen dat dit begin 2019 zijn hoogtepunt bereikt. Fancy en opvallende hoofdtooiideeën zullen super actueel zijn. Provocaties met grotere versieringen zijn vooral welkom bij de modernere modellen. In verband hiermee kun je zelfs de klassieke combinatieregels enigszins verwaarlozen. Dat raden we je echter af als je liever inspiratie haalt uit de mode-ideeën van 2018. Flitsende sieraden zijn nog steeds in de mode, maar het algemene uiterlijk moet minder provocerend en in veel grotere mate in balans zijn.

Lees meer over de klassieke regels voor het combineren van sieraden en jurken in trouwoutfits in het volgende artikel.

 De trends voor huwelijksfeesten combineren elegantie en natuurlijke uitstraling

huwelijksfeesten fairy look trouwjurk

 De dramatische behandeling van de mouwen is typerend voor de komende seizoenen

lange snit van kant en zeemeermin - vier de bruiloft

Metallic glans is anno 2018 erg trendy. Hier gecombineerd met etnische ideeën.

bruiloften in zilverlook

Typisch voor het dagelijks leven, maar nieuw geïnspireerde snitten van trouwjurken zijn altijd moderner

zeer moderne bruidsjurk huwelijksfeesten

Klassieke snitten zien er veel actueler uit met dergelijke interpretaties

zeemeermin moderne interpretatie viert bruiloft in twee delen

 Glanzende stof en kant – dat is geweldig!

witte jurk glanzende stof huwelijksfeesten

 Zilveren jurk voor een glamoureuze bruiloft. Waarom niet?

lange jurk in zilveren huwelijksfeesten

 Het contrast tussen de eenvoudige snit en de luxe stoffen is trendy

eenvoudige gouden jurk om bruiloft te vieren

  Misschien is het provocerende kapsel je belangrijkste accessoire?

modern kapsel als accessoire - vier een bruiloft

Trouwfeesten in een roze jurk

roze idee bruiloft vieren bruidsjurk

  Hoofdtooi als een fee 

accessoire voor het hoofd trouwjurken vieren bruiloft

Romantische jurk in zilver 

glamoureuze zilveren stof viert bruiloft

Provocerend model met kant 

Vier top- en extravagante bruiloften

Semi-transparante stof voor een trouwjurk 

natuurlijke en moderne look vieren bruiloft

Tweedelig en zeer romantisch model 

foto bruiloft vieren in het bos

Super sexy uitstraling 

moderne en uitdagende jurk - vier bruiloft

Complete uitrusting voor de bruidegom

Als het gaat om de bruidskleding van de bruidegom, kiezen steeds meer mannen voor de traditionele look. Maar in de volgende punten wil onze redactie graag “out of the box” denken en een selectie prachtige outfits voor de bruidegom presenteren.

Dat een zwarte smoking een absolute klassieker is, staat buiten kijf. De donkere kleur is een van de meest populaire looks voor bruidegoms en staat ook bekend als een van de beste kostuumideeën. Alternatieve kleuren worden steeds populairder en daarom is het de moeite waard om verschillende kleuren te combineren.

De strakke lijnen zorgen voor een prachtig design

bijpassende kleur bruiloft

Het juiste pak kiezen

Om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat op de bruiloft, dient u de dresscode zeer zorgvuldig te kiezen. Elke bruidegom zou een moderne outfit moeten hebben waar hij zich prettig in voelt. Denk hierbij eerst aan een pak van wol of fluweel en denk dan aan de kleurstelling. Experts raden de blauwe tinten aan omdat deze klassiek zijn en ze niet kunnen teleurstellen. De heldere lijnen van het blauwe pak brengen je onzekerheid naar 0%, want blauw staat altijd stijlvol en subliem. Een perfecte keuze zou een slim fit pak zijn. Zo heb je een strakke en moderne look die samen met het blauwe kleurenpalet voor een hit zorgt.

Als de huwelijksstijl vraagt ​​om vast te houden aan de formele kleding, kun je ook experimenteren met de grijstinten. In dit geval worden het vest of de bretels als een must beschouwd. Geef je outfit een persoonlijk tintje met een mooie combinatie van slim fit tops en bottoms om de stijlvolle look te behouden. Een interessant idee zou zijn om een ​​jas te vermijden. Deze stap kan zelfverzekerd worden genoemd.

 Trek alle nieuwsgierige blikken aan!

bijpassende kleur huwelijksfeesten

Waarom spelen accessoires een belangrijke rol?

De bijzondere details spelen vaak de beslissende rol bij styling. Daarbij horen verrassende en extravagante extra’s die zeker niet over het hoofd mogen worden gezien, zoals de manchetknopen. Deze accessoires met glanzende elementen verfraaien de volledige outfit van de bruidegom op een positieve manier. Kies een geschikte kleur die elegant kan worden gecombineerd met het shirt.

Alleen dan kun je kiezen voor een intelligente en tegelijkertijd stijlvolle pochet. Na de stropdas is dit decoratieve element een van de belangrijkste accessoires in de outfit van de bruidegom. Het is belangrijk dat je de zakdoek heel voorzichtig vouwt, want hij zal zeker veel nieuwsgierige blikken aantrekken. Gegarandeerd! Kies een uniforme kleurencombinatie tussen stropdas en pochet. Deze twee accessoires moeten ten minste één element gemeen hebben dat het pak personaliseert.

 Geniet van je bruiloft in moderne outfits

dresscode bruiloft past

Op de laatste plaats zijn de zogenaamde kleine dingen zoals de bretels, de leren riem en de dasclip. Deze accessoires zijn secundaire extra’s, maar zijn ook een must voor elk pak. De sleutel is om een ​​uniforme outfit te creëren. Denk dus altijd aan de slimme trucjes. U krijgt een bron van inspiratie met behulp van de volgende foto’s!

Kies lichtblauwe tinten

Bruidegomaccessoires in mint

De uniformpakken worden als een designhighlight beschouwd

Accessoires voor bruidegom

Slim fit pak zorgt voor een betere look

blauw ontwerp bruiloft vieren

Leg veel nadruk op de accessoires

blauwe outfit huwelijksfeesten

Het uniforme ontwerp speelt een belangrijke rol

Tips voor bruiloftsfeesten in kleurenpalet

Grijstinten zijn ook vastbesloten om een ​​trend te worden voor 2018

Ontwerpideeën voor grijstinten

Alles hangt af van de stijlvolle accessoires

bruiloft accesooires

Vorm stijlvolle kleurencombinaties

Goed op elkaar afgestemde accessoires zorgen voor een zelfverzekerde look

huwelijksfeesten coole ideeën

Dresscode in grijs en paars? waarom niet?

bruiloft vieren decoratie-elementen ideeën

Het pak moet je figuur accentueren en er elegant uit laten zien

Het vest wordt als een must beschouwd.

strakke lijnen blauwe tinten huwelijksfeesten

De tops en bottoms moeten perfect worden gekozen!

slim fit pak voor bruiloften

Gebruik onze ideeën als inspiratie bij het vieren van een bruiloft

Vier bruiloftsideeën

bruiloft vieren grijs kleurenpalet

Leg ook de nadruk op de kleine dingen!

Donkerblauw is een van de meest populaire kleuren voor trouwkleding

stille huwelijksideeën

Het perfecte bruidsboeket kiezen: tips en trends

De outfit van de moderne bruid is niet meer weg te denken zonder het juiste bruidsboeket. Sinds de 16e eeuw dragen alle bruiden een prachtig boeket bij zich voor het altaar, dat hen vergezelt tijdens de huwelijksceremonie en de daaropvolgende viering. In het verleden had het bruidsboeket niet alleen een esthetische rol zoals nu. Het was vooral bedoeld om kwade krachten weg te houden van het bruidspaar en tegelijkertijd voor een aangenaam aroma op het feest te zorgen. Daarom had men er geurige geneeskrachtige kruiden en bloemen voor gebruikt. Later werd het bruidsboeket volumineuzer en chiquer en werd het door velen gezien als een statussymbool op bruiloften. Al deze rollen van het bruidsboeket bestaan ​​tegenwoordig niet meer. Toch is het een onmisbaar onderdeel van zelfs heel kleine huwelijksfeesten. De bruid mag het niet alleen in de kerk dragen, maar ook in het kadaster of bij een buitenbruiloft.

 Wilde bloemen en geneeskrachtige kruiden hebben opnieuw de voorkeur van veel bruiden

bruiloft vieren wilde planten bruidsboeketideeën

Wie koopt traditioneel het bruidsboeket??

Volgens de overlevering moet de bruidegom zelf voor het bruidsboeket zorgen. Veel stellen staan ​​er nog steeds op. Tegenwoordig is dit echter vaak een te moeilijke taak voor de bruidegom, omdat het niet zomaar een gewoon boeket bloemen is, maar een decoratief element dat centraal staat in de gehele huwelijksdecoratie. Hier moet de bruid zeker advies inwinnen bij een ervaren bloemist en idealiter vooraf het exacte bruidsboeket bestellen. Dan kan de bruidegom, bruidsmeisje of een goede vriend het op de dag van de bruiloft ophalen. Voor de kerk of het kadaster wordt het bruidsboeket dan door de bruidegom aan de bruid aangeboden.

De bruidegom kan de bruid eerder het bruidsboeket schenken in een romantisch samenzijn

huwelijksfeesten bruid en bruidegom bruidsboeket

Welke bloemen en kleuren te kiezen?

Afhankelijk van de trouwstijl, trouwjurk en trouwversieringen, moet je ook de bloemen en hun kleuren kiezen. Meestal lijkt het bruidsboeket op de bloemversieringen op de tafels en de huwelijksboog. De bruidsmeisjes en het bruidsmeisje kunnen ook boeketten dragen, een miniversie van het bruidsboeket. In het bruidsboeket kunt u het beste kiezen voor seizoensbloemen. Echte, tijdloze klassiekers zijn rozen en pioenrozen, ranonkels en anemonen, tulpen, erwten, hortensia’s, lamsoor, dahlia’s en chrysanten. De laatste tijd zijn eenvoudigere wilde bloemen en kruiden weer erg populair geworden. Ook vetplanten in het bruidsboeket en boldistel zijn helemaal in de mode.

 Boldistel en vetplanten zijn erg populair in huwelijksdecoraties

bruiloft vieren bruidsboeket vetplanten

Extra tips: Bij het kiezen van geschikte bruidsboeketbloemen, moet men er rekening mee houden dat sommige de trouwjurk lelijk kunnen maken. Er zijn bijvoorbeeld gekleurde bloemen of die met meeldraden.

Het is ook belangrijk om op te merken of de bruid en bruidegom allergieën voor bloemen of kruiden hebben. Zoek dan vooraf welke bloemen en planten niet in het bruidsboeket passen. Vergeet niet dat bloemen een bepaalde symboliek hebben en laat je uitgebreid adviseren door de bloemist van jouw keuze.

Met de klassieke rozen zit je altijd aan de veilige kant als je een bruiloft viert

huwelijksfeesten vintage bruidsboeket rozen

Wat voor soort binding moet het bruidsboeket hebben??

Het is een kwestie van smaak welke vorm en grootte het bruidsboeket moet hebben. Daarnaast moet je deze natuurlijk aanpassen aan de hele trouwdecoratie en trouwjurken. Over het algemeen zijn de volgende soorten bruidsboeketten enkele van de bekendste en meest populaire: Biedermeierboeket (in bolvorm), armboeket, scepterboeket en watervalboeket. De laatste tijd wordt de voorkeur gegeven aan meer nonchalante bruidsboeketten die niet te groot zijn. Het uitgebreide watervalboeket is bijna klaar.

 Kleinere, losjes gebonden bruidsboeketten in bolvorm zijn trendy

bruiloft vieren bruidsboeket ideeën vintage

Wanneer wordt het bruidsboeket gegooid??

Het traditionele werpen van het bruidsboeket is een van de mooiste huwelijksgebruiken die vandaag de dag nog steeds worden beoefend op de meeste bruiloften. Het boeket wordt meestal door de bruid zelf in de menigte van alleenstaande vrouwelijke gasten gegooid na de huwelijksceremonie of, veel vaker, bij de huwelijksreceptie. Deze vrouw die het bruidsboeket vangt, zal volgens de profetie de volgende bruid worden. Veel bruiden willen hun bruidsboeket behouden als mooie herinnering aan de bruiloft en gooien daarom een ​​zogenaamd tweede boeket of nestboeket.

Het tweede boeket kan ook door het bruidsmeisje gedragen worden

bruiloft vieren bruidsboeket tweede boeket bruidsmeisje

Extra tip: Als je je bruidsboeket wilt bewaren, droog het dan af. U kunt het boeket het beste niet direct na de bruiloft in het water houden, maar ondersteboven vastbinden met een lint, met de bloemen naar beneden, en ophangen op een donkere, koele en droge plaats. Dit is de beste manier om de kleuren van de bloemen te behouden.

Roze pioenrozen mogen niet ontbreken in het vintage bruidsboeket

huwelijksfeesten pioenrozen bruidsboeket vintage

 Prachtig bruidsboeket met rozen in pastelkleuren

huwelijksfeesten bruidsboeket rozen

 Het ultieme bruidsboeket in een casual “picked look”

huwelijksfeesten bruidsboeket pioenrozen natuurlijk

Mini bruidsboeket van geurige pioenrozen

Klein bruidsboeket pioenrozen

Discreet bruidsboeket in een puristische stijl

huwelijksfeesten bruidsboeket wijze rozen

 Een prachtig boeket watervallen voor de zomerbruiloft

bruiloft vieren bruidsboeket waterval boeket

 Fijn bruidsboeket in bolvorm

huwelijksfeesten rozen fresia bruidsboeket

 Delicate roze en paarse tinten zijn trendy bij het vieren van bruiloften

huwelijksfeesten bruidsboeket vintage pioenrozen rozen

 Een echte bloemenstorm voor de zomerbruiloft

huwelijksfeesten bruidsboeket natuurlijk vintage look

Een filigraan kunstwerk gemaakt van delicate bloemen voor de discrete bruid

huwelijksfeesten bruidsboeket rozen pioenroos fijne blauwe bloemen

 Schitterende zomerbloesems in een nonchalant gebonden bruidsboeket

bruiloft vieren bruidsboeket zomer bruiloft pioenrozen

 Bruidsboeket en bruidsmeisjesboeket moeten van dezelfde bloemen worden gemaakt

bruiloft vieren bruidsboeket bruidsmeisjes bruidsboeket

 Creëer een sprookjesachtige huwelijkssfeer

huwelijksfeesten bruidsboeket bruidsmeisjes

 Majestueuze rozen en sterke kleuraccenten

bruiloft vieringen rozen zomer bruiloft bruidsboeket

 Elegant Biedermeier boeket rozen in rood, roze en crème

huwelijksfeesten klassiek bruidsboeket rozen

Een waar feest voor de zintuigen gemaakt van bloemen, fruit en veren

bruiloft vieren bruidsboeket zomer bruiloft

 Het bruidsboeket ziet eruit alsof het net is geplukt

bruiloft vieringen bruidsboeket wilde bloemen vintage trend

 Pure trouwinspiratie

huwelijksfeesten vintage bruidsboeketideeën

De tafel decoreren – een belangrijk aspect van huwelijksdecoraties

Als je een bruiloft wilt vieren, heb je meestal veel te doen. Sommige dingen zijn van het grootste belang om de bruiloft goed te laten verlopen. Graag de passende tafeldecoratie.

Een groot deel van de trouworganisatie is gewijd aan huwelijksdecoraties. Het is bijzonder moeilijk om alle onderdelen van de feestversiering op elkaar af te stemmen zodat het als eindresultaat een prachtig feest wordt. Omdat decoratie er altijd voor zorgt dat een evenement in het geheugen van de bruiloftsgasten blijft.

Versier de tafel in frisse kleuren

bruiloft vieren tafel versieren verse bloemen paarse servetten

Een moderne tafeldecoratie roept fascinatie op, of de bruiloft nu binnen of buiten plaatsvindt. Afhankelijk van het seizoen en de stijl van het huwelijksfeest, zijn er geen grenzen aan de wensen van de bruid en bruidegom. Dit is echter een heel speciale dag voor het bruidspaar!

Er zijn een aantal dingen die van tevoren moeten worden overwogen bij het overwegen van bruiloftstafeldecoraties. Bij het ontwikkelen van het concept voor de huwelijksdecoratie moet ook rekening worden gehouden met de trouwlocatie. Hoe groot de tafels zijn en welke vorm ze hebben speelt ook een rol. Het zou ook goed zijn als er geen enkel decoratief element van de tafel hoeft te worden verwijderd wanneer het eten wordt geserveerd. De tafeldecoraties mogen de gesprekken tussen de bruiloftsgasten niet verstoren.

 Geel kruidt de bruiloftstafel

bruiloft tafeldecoratie rustiek geruit patroon

Ontwerp de trouwtafel met aandacht voor de details! Een hoogwaardig tafelkleed en een deken zijn een voorwaarde voor een succesvolle decoratie. Je zou deze mooi in scène kunnen zetten met servetten en servetringen.

Bloemen en decoratieve items mogen natuurlijk niet ontbreken! Boeketten in kleine vaasjes, waxinelichtjes en kleine steentjes zijn een goede oplossing. Omdat kaarslicht een romantisch effect heeft op de sfeer, zou je ook mooie kandelaars op de trouwtafel kunnen zetten. Strooidecoratie is een ander alternatief om een ​​romantische flair op tafel te brengen. Zorg er wel voor dat het op de juiste manier wordt verspreid. Maar doe niet zonder een centraal stuk van de decoratie!

 Romantische tafeldecoraties voor bruiloften in de tuin

huwelijksfeesten tuin bruiloft tafeldecoraties frisse sfeer

Plaatskaarten en plaatskaarten moeten ook op de trouwtafel aanwezig zijn. Je kunt het gebruiken om heel creatief te zijn. Individuele details zoals aantrekkelijke decoratieve elementen en originele gastgeschenken vormen de prachtige feesttafel. Gepersonaliseerde gunsten voor gasten zijn een bijzonder populaire trend.

Persoonlijke gunsten tonen aandacht

huwelijksfeesten tafel decoreren bloemen feestartikelen

Heel subtiel of juist kleurrijker, jij bepaalt welk kleurenschema het beste past bij jouw huwelijksfeest. Wit, pastelkleuren, roze en bruin, abrikoos … je hebt zoveel opties tot je beschikking.

Je moet de trouwtafel ook functioneel ontwerpen als de bruiloft buiten is.

huwelijksfeesten frisse tinten parasols

Zet highlights met prachtige kleuren en opvallende vormen en zorg voor een mooie tafeltafel bij het vieren van een bruiloft! Een individuele tafeldecoratie naar uw persoonlijke smaak is helemaal aan u! Misschien wil je een themahuwelijk organiseren?

 De blikvanger zou ook in dezelfde vorm op een ronde tafel kunnen staan!

bruiloft vieren middelpunt tafeldecoratie kaarsen bloemen romantisch

 Tafeldecoraties voor klassiekers

bruiloft vieren tafeldecoratie kleine vazen ​​romantisch

Witte en oranje tinten zijn een prachtig kleurenduo voor de trouwtafel!

huwelijksfeesten tafeldecoratie ideeën zachte oranje tinten

 Theelichtjes en groene bladeren zorgen voor een fris gevoel bij het vieren van een bruiloft

bruiloft vieren tafel versieren tafelloper verse bloemdecoratie

 De tafeldecoraties dragen bij aan de feeststemming!

huwelijksfeesten binnenshuis kerstverlichting rustiek

Trouwtafel in zachte pastelkleuren

huwelijksfeesten elegante tafeldecoraties felle kleuren

Bloemen in een bijpassende kleur versterken de neutrale tafeldecoratie

bruiloft vieren tafel decoreren lente

Sfeervol tafeldecor met bloemen en kaarsen voor een geslaagd huwelijksfeest

bruiloft feesttafel versieren stijlvolle bloemendecoratie witte kaarsen

Wees creatief met de bruiloft tafeldecoraties!

bruiloft vieren tafel versieren vintage stijl

 Denk bij het vieren van een bruiloft aan de juiste tafelschikking!

bruiloft tafel versieren witte tafelloper bloemen kaarsen

Zo simpel kan de feestelijke tafeldecoratie zijn!

huwelijksfeest tafel versieren tafelnummer vintage deco

De trouwtafel moet uitnodigend zijn

bruiloft vieren tafel versieren romantische zachte kleuren

Bruiloftsgasten zijn gefascineerd door moderne tafeldecoraties

huwelijksfeesten moderne ideeën voor tafeldecoratie

Versier de bruiloftstafel fel

bruiloft vieren tafel versieren blauwe accenten bloemen warme kleuren

 Ontwerp de trouwtafel in natuurlijke kleuren

huwelijksfeesten tafeldecoraties vintage rustiek

Trouwboog – ideeën en symboliek

De huwelijksboog is een belangrijk onderdeel van elke bruiloft geworden. Het symboliseert geluk, voorspoed en een wolkenvrij gezinsleven. Hij verscheen voor het eerst tijdens de Cleopatra-periode en later in het oude Rome. Voor de Grieken symboliseerde de boog het hemelgewelf, omdat ze geloofden dat het sacrament van het huwelijk in de hemel plaatsvond.

De huwelijksboog is een waardevol decoratief element, zowel voor binnen- als buitenhuwelijken. Het zorgt voor meer romantiek en een feestelijke sfeer. Dit is een geweldige achtergrond voor de trouwfoto’s, kan de ingang van het restaurant, het dessert of de tafel van het bruidspaar mooi versieren. En om je een dosis originele inspiratie ervoor te geven, hebben we een geweldige fotogalerij gemaakt.

Trouwboog met een rustieke flair

huwelijksboog rustieke bruiloft huwelijksideeën huwelijksfeesten

Trouwboog in rustieke stijl

Als u een rustieke bruiloft plant, kunt u een interessante basis voor de huwelijksboog kiezen. Zo zijn z. B. oude deuren, ongebruikte kinderklimrails, houten balken of oude wijnvaten. Versier ze met verse weidebloemen of luchtige stoffen. Een ander schattig idee voor de buitenbruiloft is om een ​​mooie boom te versieren met een bijpassende gebogen tak.

 Pure romantiek uit vervlogen tijden

buiten bruiloft huwelijksboog huwelijksfeesten bruiloft ideeën

  Tropisch exotisch voor de bruiloft

huwelijksideeën huwelijksboog huwelijksfeesten strandhuwelijksideeën

Een vleugje jungle

De tropische elementen voor huwelijksdecoraties zijn zeer actueel. De huwelijksboog versierd met palmbladeren en exotische bloemen ziet er erg extravagant uit. Het eindresultaat is gewoonweg prachtig, maar weinigen durven voor deze variant te gaan.

Vier een bruiloft met een druivenboog van takken

wanddecoratie bruiloft huwelijksboog huwelijksfeesten ideeën voor bruiloftsdecoratie

Trouwboog aan de muur

Bij een bruiloft in een afgesloten ruimte hoeft u niet zonder boog. De wanden bieden hiervoor een prima basis. Met behulp van groene planten kun je de gewenste vorm en grootte van een boog vormgeven. Nog een paar bloemen, bijpassende decoratieve elementen en kaarslicht en je hebt de romantische sfeer. Dus je hebt zelfs de natuur naar binnen gehaald.

 Creëer een magische sfeer

bruiloft boog bruiloft vieren bruiloft boog bruiloft ideeën bruiloft decor

Originele druivenboog gemaakt van lantaarns

Pure romantiek bij kaarslicht! Dit bruiloftsidee in oosterse stijl verbaast iedereen en is perfect voor de zomerbruiloft in de open lucht. Ook hiervoor dient u een geschikte boom te kiezen. Koop lantaarns en veel kaarsen en kandelaars. Een mooie lichtslinger zal het geheel alleen maar aanvullen en het nog dromeriger maken.

 Bloemen mogen niet ontbreken

ideeën voor huwelijksdecoratie huwelijksboog bruiloft vieren bloemendecoratie bruiloft

De klassieke variant van de huwelijksboog

De bloemenboog is een favoriete keuze voor klassiekers! Hier kunt u zowel verse als kunstbloemen gebruiken. Als je een favoriete bloem hebt, is dit een geweldige manier om deze in het huwelijksdecor op te nemen. Maar er is nog iets waar je op moet letten, en dat is om het aan te passen aan de algehele decoratie.

De huwelijksboog is een centraal element van de ceremonie. Daarom moet het perfect passen in het hele bruiloftsconcept en harmoniëren met de rest van de decoratie.

Trouwen: Combineer prachtige rozen en witte stof

huwelijksboog huwelijksideeën huwelijksboog huwelijksfeesten

 De pauwenveren maken de huwelijksboog nog aantrekkelijker

huwelijksboog huwelijksboog bruiloft vier ideeën voor bruiloftsdecoratie

 Een originele ronde huwelijksboog

bruiloft boog bloem decoratie bruiloft bruiloft vieren bruiloft decoratie

  Een mooie combinatie met kroonluchters

huwelijksboog ideeën voor huwelijksdecoratie huwelijksboog huwelijksfeesten

  Een origineel idee dat je zelf kunt doen

vintage bruiloft huwelijksboog maak zelf huwelijksfeesten

Gewoon in het onderwerp van de woestijn

buiten bruiloft huwelijksboog huwelijksfeesten ideeën voor bruiloftsdecoratie

Combineer zeshoekige vorm en bloemen

huwelijksboog ideeën bruiloft deco ideeën bruiloft vieren

 Een variant voor wie van simpel houdt

eenvoudige bruiloft decor bruiloft vieren huwelijksboog ideeën

  Chique en eenvoudig

rustieke bruiloft boog bruiloft vieren bruiloft ideeën deco ideeën bruiloft

  Trouwboog gemaakt van echte klimrozen voor nog meer romantiek bij het vieren van een bruiloft

rozenboog bruiloft boog deco ideeën bruiloft bruiloft vieren

 Creëer een contrast met felgekleurde bloemen

rode rozen bruiloft vieren huwelijksboog bloemendecoratie bruiloft

 Witte bloemen en groene takken

bloem decoratie bruiloft bruiloft boog bruiloft vieren bruiloft ideeën

 Een idee voor de herfstbruiloft

bruiloft deco ideeën huwelijksboog graf boog bruiloft vieren

 Een bruiloft vieren: creatief, chic en mooi

huwelijksfeesten huwelijksboog creatieve huwelijksideeën huwelijksdecoratie

Witte orchideeën voor de druivenboog

bloemendecoratie bruiloft bruiloft otorganiseer huwelijksboog bruiloft vieren

Stijlvol decoreren met pampagras

huwelijksfeesten pampasgras huwelijksboog druivenboog huwelijksdecoraties

 Een vleugje zee

strand bruiloft bruiloft vieringen bruiloft decoraties huwelijksboog traubogen

  Boho-stijl druivenboog

Boho bruiloft bruiloft boog bruiloft vieringen bruiloft decor ideeën

 Ballonnen zijn een leuk en goedkoop alternatief

bruiloft boog bruiloft vieren ballon decoratie bruiloft decoratie

Maak zelf huwelijksdecoraties – geweldige ideeën voor uw zeer speciale feest!

De bruiloften van vandaag zijn niet langer de bruiloften die je kent uit de fotoalbums van je ouders. Dit zijn niet langer de bruiloften die je op tv ziet. Tegenwoordig is een zekere mate van volwassenheid nodig om bewust de verantwoorde woorden van ja te zeggen. Je merkt meteen dat er iets anders is, alleen al aan de manier waarop je het festival aankleedt. Je kunt natuurlijk nog steeds groots en pompeus vieren, maar de tendensen onthullen iets anders.

Duurzaamheid heeft zich verspreid over elk gebied van het leven en heeft zelfs invloed op het hosten van grote feesten. En aangezien er geen groter feest is dan een huwelijksfeest, laten we eens kijken hoe de perceptie van moderne huwelijksdecoraties vandaag is veranderd.

 DIY-huwelijksdecoraties kunnen alleen tot stand worden gebracht door beste vrienden

huwelijksfeesten huwelijksdecoraties maak zelf materialen

Decoreren betekent aandacht voor detail kunnen tonen

huwelijksfeesten huwelijksdecoratie zelf bloemdecoratie taart maken

De stijl van de huwelijksdecoratie doet er niet toe als het hart meedoet

vier bruiloft bruiloft decoraties maak jezelf bohemien

 Met een goed gekozen locatie maakt de huwelijksdecoratie alleen het perfecte moment af.

huwelijksfeesten huwelijksdecoraties doe het zelf decoratie

 Gelukssymbolen en positieve gedachten zijn de beste aanvulling op huwelijksdecoraties

huwelijksfeesten huwelijksdecoraties maak zelf hoefijzers

Alles wat te omschrijven is als duurzaam en milieuvriendelijk is modern. Natuurlijk kan een feestelijke versiering nooit alleen door de rede worden gedefinieerd. Wat zeker leidend en belangrijk is op een bruiloft zijn de emoties die in één worden opgewekt door kleuren en stoffen. Trouwdecoraties kunnen nog emotioneler zijn als je ze zelf maakt.

 Kleine games houden het bedrijf bezig en laten herinneringen achter

bruiloften vieren bruiloftsdecoraties zelf kusbellen maken

Je kunt prachtig decoreren met natuurlijke materialen. Seizoensbloemen, wijnkurken, wijnkisten, hout, gerecycled papier, mos, stokken en nog veel meer kunnen deel uitmaken van uw feestelijke decoratie. Door dit te doen, creëer je iets heel belangrijks – je verspilt weinig en draagt ​​bij aan het verminderen van de totale verspilling.

 Helaas lijkt de decoratie soms niet voldoende

huwelijksfeesten huwelijksdecoraties maak jezelf canvas

Wat het hart van de echtgenoot verlangt, is legitiem en wordt als succesvol decoreren beschouwd. Sentimentele zaken spelen hier een zeer belangrijke rol.

Ideeën voor bruiloftsdecoratie met hartjes zijn altijd de beste

bruiloft vieren bruiloftsdecoraties zelf ideeën maken

Kleine, maar fijne overwegingen die u en uw gasten zullen vermaken en sterke herinneringen zullen achterlaten, zijn altijd een succesvolle huwelijksdecoratie.

Als je op het punt staat te trouwen, laat je hart dan de juiste beslissingen nemen over je DIY-huwelijksdecor.

En vergeet niet: dromen kunnen alleen uitkomen als je zelf iets doet. We wensen je een mooie, unieke bruiloft en een lang en gelukkig gezinsleven!

Afhankelijk van het seizoen hangende bloemen kan voldoende zijn als doe-het-zelfdecoratie

bruiloft vieren bruiloftsdecoraties zelf hangende bloemen maken

Opnames van de voorkeuren van het bruidspaar kunnen in de decoratie worden geweven

huwelijksfeesten huwelijksdecoraties maak jezelf hoorn

In veel gevallen zijn natuurlijke materialen de betere keuze 

bruiloften vieren bruiloftsdecoraties zelf ideeën maken trends

Een liefdesboodschap in de taal van de liefde kan perfect worden overgebracht met natuurlijke materialen 

bruiloften vieren bruiloftsdecoraties zelf materialen maken knutselen met mos

bruiloften vieren huwelijksdecoraties doe het zelf natuurlijk

Hoe natuurlijker de inrichting, hoe relaxter en aangenamer de sfeer zal zijn voor de gasten 

bruiloften vieren bruiloftsdecoraties zelf fruitdozen maken

De zelfgemaakte is altijd veel sympathieker

bruiloften vieren huwelijksdecoraties zelf recyclen knutselen tafelarrangementen

bruiloften vieren bruiloftsdecoraties doe het zelf recycling tinker

Eenvoudige en effectieve ideeën, zoals: B. Zeepbellen vrolijken altijd de feeststemming op 

bruiloft vieren bruiloftsdecoraties zelf zeepbellen maken

Upcycling-ideeën voor de bruiloft? – natuurlijk 

vier bruiloft bruiloft decoraties maak jezelf shabby chick

Verf stenen en plaats ze als huwelijksdecoratie – de beste ideeën zijn de eenvoudigste 

bruiloften vieren bruiloftsdecoraties maak je eigen schilderstenen

huwelijksfeesten huwelijksdecoratie zelf taartdecoratie maken

bruiloft vieren bruiloft decoraties zelf maken