mooie vloervaas ontwerpen oranje plafondverlichting

31 prachtige vloervaasontwerpen – ideeën voor uw moderne, kunstzinnig ingerichte huis

Als we het hebben over het plan om ons appartement te decoreren met mooie “vazen”, stellen we ons meestal niets meer voor dan de schattige bloemenvazen ​​die de bijzettafel in de woonkamer of de eettafel sieren. De vloervazen ​​zijn echter een uitstekend hulpmiddel als het gaat om het transformeren van een sombere en vergeten hoek in een vreemd brandpunt in de kamer.

De grote verscheidenheid aan modellen die tegenwoordig wordt aangeboden, bevordert het gebruik van vloervazen ​​in tal van verschillende faciliteiten en kameropstellingen. Ze zijn effectief in elke kamer en passen in de meeste gevallen ook bij het dominante thema van de plek.

Maak van de vloervaas een kunstwerk

door Barrett Studio architecten

mooie vloervazen ​​ontwerpen groen origineel modern huis

Het hangt natuurlijk af van wat voor soort vloervaas je wilt gebruiken en welke thema’s en motieven je hebt gekozen bij het inrichten van de kamer. Bekijk de diverse binnenruimtes die we hier presenteren, evenals de manier waarop vloervazen ​​​​in hun ontwerp zijn geïntegreerd – je zou zeker niet de verleiding kunnen weerstaan ​​om er een paar te krijgen.

Mooie woonkamer – prachtige vloervazen

door Albi Homes

mooie vloervazen ​​ontwerpen glamoureus schattig staal

Chique woonkamer versierd met vazen ​​met glazen vloer

mooie vloervazen ​​ontwerpen glazen eenpersoons hoekbank grijs

Coole eigentijdse loft – vazen ​​​​van glazen vloer met gedroogde stengels erin geplakt

mooie vloervaas ontwerpen glazen hoge takken

Eclectisch ingerichte woonkamer – gestreepte vloervaas mooie vloervaasontwerpen oranje fauteuil ingebouwd in open haard bakstenen muur

Enorme vloervaas in het trappenhuis

mooie vloervaasontwerpen stevige traphoek

Semi-minimalistische badkamer – mooie vloervaasbadkamervloer vaasontwerpen ronde wastafel wandspiegels

Gladde en chique vloervaas past perfect bij het interieur van de moderne woning

mooie vloervaasontwerpen eetkamer chique residentie

Een wereld met veel opties

Vloervazen ​​- van torenhoog en imposant tot delicaat en onopvallend – worden geproduceerd in elke bijzondere vorm, maat en kleur die je maar kunt bedenken. De aanbiedingen zijn simpelweg eindeloos gevarieerd. Daarom kunnen deze populaire accessoires worden gebruikt in alle soorten appartementen en meubels. Wat er ook ontbreekt in je kamer, er is altijd een vaas op de vloer die het gat gemakkelijk kan vullen!

Hoge dubbele vloervazen ​​aan beide zijden van de wandspiegel

mooie vloervaasontwerpen wandspiegel residentie

Originele decoratie in de wijnkelder

mooie vloervazen ​​ontwerpen wijnkelderdecoratie

Hoge, opvallende vloervaas voegt een dramatisch accent toe aan het interieur

mooie vloervaas ontwerpen bank naast tafel vloerlamp

Als je vloervazen ​​in heldere en levendige tinten bevestigt, zal je interieur stralen met een nieuwe uitbarsting van frisse kleuren. Andere edelstenen zouden echter naadloos opgaan in de rest van de faciliteit. Voor degenen die hun voorkeur voor minimalistische decoraties willen bevredigen, raden we deze mooie vloervazen ​​aan in neutrale kleuren die naadloos opgaan in de muren van de kamer.

Moderne, prachtige eetkamer – elegante sfeer en decoratiemooie vloervaasontwerpen acryl stoelen houten vloeren

Donkere muren contrasteren met de lichte meubels – kleine glanzende vloervazen

prachtige vloervaasontwerpen woonkamer witte fauteuil

Nog meer originele decoratie-ideeën met vloervazen

prachtige vloervaas ontwerpt elegante vloermuur mooie vloervaasontwerpen rustieke charme prachtige vloervaasontwerpen ingebouwd in hoekvensters van de open haard

Perfect voor elk onderwerp

Als je kijkt naar de meeste moderne appartementen, blijkt de taak om vloervazen ​​in hun inrichting te verwerken een vrij eenvoudige klus – de volgende nippy-potontwerpen zouden bijvoorbeeld net zo chic zijn in elegant ingerichte trendy kamers als in stedelijke minimalistische. zoals ruimtes. De eclectisch ingerichte woonruimtes kunnen op elk moment een kleurrijke vloervaas onderbrengen, maar als uw interieur traditioneel is, kan het passend zijn om te kiezen voor iets rustieks in stijl. Ongeacht de thema’s en motieven die in uw huis overheersen, u kunt er zeker van zijn dat de vloervaas een vleugje klasse en een gevoel van verfijning zal brengen..

 mooie vloervazen ​​ontwerpen raam wit geel bankhotel mooie vloervazen ​​ontwerpen leren zwarte bank chic

Voor de meest creatief begaafde, creatieve en vindingrijke zal het niet al te moeilijk zijn om de vloervaas en zijn omgeving om te vormen tot een voortreffelijk kunstgebied. Het enige dat je nodig hebt, is een beetje fantasie en wat vrije tijd om de fantasie de vrije loop te laten.

eenvoudig vloervaasidee rood schommelstoelontwerp woonkamer eetkamer elegante glazen tafelblad hanglampen hout kleurrijke mode vloervazen ​​hoek groene kleur elegante eetkamer blauwe verlichting vloervaas opvallend vloervazen ​​aantrekkelijk woongedeelte hoekbank kussens planken

Een vleugje frisheid

Vloervazen ​​geven ons duidelijk de hint om natuurlijke groentinten in ons huis uit te nodigen. In de meeste moderne woonkamers is de volgende tendens waar te nemen: Door het zeer populaire ingetogen kleurenpalet dat de voorkeur heeft in hun inrichting, zien ze er vaak bijna expressief uit. Terwijl kleurrijke streken in de vorm van coole accessoires in dergelijke gevallen bijzonder nuttig blijken te zijn, kan niets tippen aan de magie van de verse bloemen en groene planten. U kunt zelfs berkentakjes of bamboe gebruiken om uw vloervazen ​​​​te vullen, zodat ze naar voren komen met hun aantrekkelijke visuele effect.

vloervazen ​​veel kleine grote woonkamer bank comfortabel glazen vloer vazen ​​boom planten huis modern interieur chique vloervaas wit groen planten fauteuils

Vloervazen ​​zijn vaak erg handig wanneer er behoefte is aan symmetrie in de ruimte. Als ze op een slimme manier worden geplaatst, kunnen ze echte wonderen verrichten om het evenwicht te herstellen zonder de ordelijke sfeer in het minst te verstoren. We vinden het geluk van de vloervazen ​​in hun aard dat ze gemakkelijk te vervoeren en te legen zijn en zo zowel hun plaats als hun bloemenvracht zonder problemen te veranderen. Zo kan de uitstraling van uw kamer elke keer vernieuwd worden. Neem er een mee naar huis om het verschil te zien!

bloemenvaas grote opmerkelijke gang overgangshuis lange witte vloervazen ​​decor wanddecoratie schilderij stoel klassiek transparante vloervaas echte natuurlijke takken moderne eetkamer glas witte vloer vazen ​​patroon