plantenbak vilt handgemaakt roze kuiken

Originele plantenpotten in diervorm

Ben je dol op vetplanten, cactussen en luchtplanten? Ja, ze zijn gemakkelijk te onderhouden, zeer robuust en zien er geweldig uit. Wij zijn erg enthousiast over deze planten en omringen ons er graag mee. Een nieuwe studie zegt dat cactussen en vetplanten de magnetische en elektrische straling neutraliseren en positieve energie leveren.

Zet er dus een paar niet alleen in huis, maar ook op je bureau. Vind je conventionele plantenbakken behoorlijk saai? Wij trouwens ook. Als u streeft naar een beter humeur en van schattige dieren houdt, hebben wij het perfecte alternatief voor uw plantenbakken. Deze kun je verfraaien met creatieve vilten plantenbakken. Stella Melgrati maakt deze grappige vilten cachepots met de hand en verkoopt ze Etsy. Terwijl we op zoek waren naar nieuwe ideeën, vonden we ze bij toeval. Kijk zelf maar en kies je grappige plantenbakverfraaier.

Slapende katten van vilt

plantenbak vilt dieren katten

Deze plantensoorten hebben extreem weinig water nodig, waardoor ze perfect passen bij het vilt als materiaal. Het vilt zelf is ook zeer duurzaam en het zachte oppervlak voorkomt krassen op het meubeloppervlak. De cachepots zijn in verschillende kleuren te bestellen en worden geleverd in kleine kartonnen verpakkingen. Heel gemakkelijk en heel handig. Verras een goede vriendin, je partner of zelfs je kinderen met zo’n schattige plantenbak. Ken je niemand die van vetplanten en cactussen houdt? Maak dan een cadeautje voor jezelf en kijk uit naar de positieve uitstraling die deze vilten cachepots uitstralen. U kunt zelfs af en toe over het zachte oppervlak aaien. Dit kalmeert je en helpt je om je beter te concentreren op het werk. Probeer het!

Lieve vilten kat in beige

plantenbak vilt handgemaakte beige kat

Het vrolijke kuiken in het geel

plantenbak vilt handgemaakt happy chick geel

Als je de voorkeur geeft aan grijs

plantenbak vilt handgemaakte grijze kat

De eenvoudige bloempot is volledig getransformeerd

plantenbak vilt hond dier

Hier heb je een schattige hondenbak gemaakt van vilt

plantenbak vilt handgemaakte hond dier

Als je niet bijgelovig bent

plantenbak vilt zwarte kat

Kat in een moderne mosterdkleur

plantenbak vilt handgemaakte kat slapen

Stijlvolle vilten plantenbak in ombre-stijl

plantenbak vilt handgemaakte ombre stijl

Als je van stevig en gepassioneerd houdt

plantenbak vilt handgemaakt rood

Of heb je liever de natuurlijke kleuren?

plantenbak vilt handgemaakte ronde natuurlijke kleur vetplanten