Winterdecoratie in de Hygge-stijl: The Guide

Het knusse winterdessin wordt door steeds meer ontwerpers gelijkgesteld met de hygge-stijl. Dit is een term uit de Deense taal en betekent “gezellig”, “comfortabel”. Deze cultuur is tot nu toe de beste manier om met de winterse sfeer om te gaan. Volg onze gids om ook thuis hygge-comfort te bereiken. Misschien past het goed bij je huidige stijl?

Investeer in kaarsen

winterdecoratie kaarsen gezellig comfortabel

De winterdecoratie in hygge-stijl werkt altijd met kaarsen. Ze moeten zo neutraal mogelijk zijn, of je moet jezelf naadloos inschrijven in de sfeer die al is opgezet en het een zekere mystiek geven.

Meer textiel

winterdecoratie kussenslopen woonkamer ideeën

Denk dan meteen aan een gezellig, warm interieur. Denk je aan gezellig textiel? Deze associatie is universeel voor de meeste mensen en het is ook typerend voor de hygge-stijl. Experimenteer met enkele gebreide en kunstleren kussenslopen. Zorg voor meer warmte in de kamer met hoogpolig tapijt.

Winterdecoratie – de simpele dingen in het leven

winterdecoratie herinneringen tips trends

Het hygge interieur herinnert ons aan de simpele dingen in het leven. Kleine dingen maken een groot verschil. U kunt zich bijvoorbeeld onderdompelen in een bubbelbad. Misschien toch liever een koffie met een nieuwe geur proberen? Laat een collage met familiefoto’s aan de muur je ziel bungelen? Maak je eigen lijst van de “kleine veranderingen” die een groot verschil maken in je leven.

Deel goede ervaringen met vrienden

winterdecoratie knuffel het huis

Een hygge-kamer ontvouwt zijn charme wanneer deze wordt gedeeld met vrienden. Vuur in de open haard of de brandende kaarsen zorgen voor de perfecte sfeer voor winterentertainment. Als de geur van vers gebakken gerechten zich ook verspreidt, is alles gewoon perfect.

Winterdecoratie – een winterhobby

winterdecoratie lezen heb een hobby

Lees zoals of misschien breien is meer jouw ding? Een winterhobby is een verplicht onderdeel van hygge comfort, een goed excuus om langer van de gezellige sfeer te genieten.

Heb geen haast!

winter decoratie ontspanning

De winter is een tijd van bezinning voor de hele natuur. Het levenstempo vertraagt, dieren en planten laden hun batterijen op in de kou en dan wordt alles alleen maar dynamischer en levendiger in het voorjaar. Maak verbinding met dat natuurlijke ritme en vertraag het een beetje.

Winterdecoraties – niet opscheppenwinterdecoratie nieuwe stijlelementen

De demonstratie van een dure levensstijl bederft de hygge-sfeer. Je kunt natuurlijk investeren in waardevolle spullen, maar het kopen ervan moet echt de moeite waard zijn en bijdragen aan je comfort en een betere kwaliteit van leven.

Geniet van de sfeer om je heen

Genieten van het “hier en daar” is een zeldzame vaardigheid onder de moderne mens. Train jezelf daarin. Neem de tijd voor dankbaarheid en vreugde voor alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Begin met het interieurontwerp – bekijk de hygge elke dag en geniet van het bereikte comfort.

Hygge-stijl is niet alleen voor de winter

winterdecoratie ook voor andere seizoenen

Hygge-stijl wordt vaak geassocieerd met de winter, misschien omdat we dit seizoen meer thuis blijven en dit gevoel van warmte en gezelligheid nog meer nodig hebben. Sommige regels komen je in alle seizoenen goed van pas, je zult ze niet vinden?

Winterdecoratie – kaarsen worden geassocieerd met warmte en gezelligheid

kaarsen winterdecoratie trends tips

Bereik ook thuis hygge-comfort!

ideeën voor kaarsenontwerp voor winterdecoratie

Winterdecoratie – Hygge staat voor een stijlvol concept

ideeën voor winterdecoratie kaarsen

Winterdecoratie – volg onze ideeën en creëer een geweldige sfeer

sfeervolle winterdecoraties

Leg voldoende nadruk op het textiel

winterdecorideeën in knuffelstijl

Winterdecoratie – tapijten zorgen voor comfort

winterdecoratie knuffelstijl

Winterdecoratie – hygge-momenten brengen iedereen dichter bij elkaar

winterdecoratie nieuwe deense stijl

De geur van vers gezette koffie met kruiden draagt ​​bij aan je winterse stemming

winterdecoratie geurende koffie

Winterdecoratie – een winterhobby is een verplicht onderdeel van hygge-comfort

winter decoratie hobby

Winterdecoratie – doe gewoon mee en geniet volop van het resultaat

ideeën voor winterdecoratie nieuwe stijl tips