Designmeubels en accessoires voor huisdierenplanken bank

Designmeubels en accessoires bevestigd aan huisdieren

De bekendste pet pro-argumenten die we vaak horen: ze toveren een glimlach op je gezicht, verlagen de bloeddruk en in hun aanwezigheid vergeet je de druk van elke drukke dag. Dus verdienen uw huisdieren niet het beste? Het belangrijkste is dat je niet het beste verdient?

Een reeks moderne ontwerpen brengen het huisdiervriendelijke plezier bij u thuis.

De keuze is hier zeer groot: bomen voor katten met meubelfuncties, hondenspeelgoed met een modern statement en meer. Het hele scala aan meubeltypes wordt weergegeven in de lijst van vandaag.

Bekijk de foto’s hieronder! Zal uw huisdier niet genieten van elk van deze meubels? En blijf je voorstellen hoe aantrekkelijk deze items in huis zullen staan. Nu zul je het bezit van een kat niet lang associëren met de modder eromheen.

De kat kan je zelfs helpen om je ontwerpgevoeligheid te vergroten.

Moderne bomen voor de katten

De dagen van bomen met dikke vloerbedekking zijn voorbij. Verlies geen ruimte met overbodige en ouderwetse spullen. Je kunt maar één dubbel functioneel meubel kopen en het kan zowel jou als de kat dienen.

Hieronder zien we de Sophia – wandboom voor katten in het zwart. Deze twee stukken hangen aan de muur en geven je kleintje veel mogelijkheden om te rennen.

Dit stuk is verkrijgbaar in zowel wit als zwart en kan in vele combinaties worden gerangschikt. Zoals ze in de reclames zeggen, zal dit het instinct van je kat om omhoog te klimmen doven.

Met deze mogelijkheid hoeft uw kat niet langer op de tafel of het keukenoppervlak te klimmen

Designmeubels en accessoires voor huisdierenplanken cat

Laten we nu eens kijken naar een kattenboom in een moderne stijl! Hieronder zien we de Sebastians – moderne krabpalen. Deze maken ook deel uit van de productielijn voor huisdieren van de ontwerper.

De stukken kunnen worden gekocht in wit en zwart

Designmeubels en accessoires voor huisdierenplanken zwarte structuur

Weet je wat het beste is aan de moderne krabpalen van Sophie en Sebastian? Hun planken hebben een dubbele functie. U kunt er decoratieve artikelen zoals boeken en accessoires in kwijt. Het materiaal dat je kiest bepaalt hoe kwetsbaar deze zijn. Dit heeft natuurlijk ook te maken met het karakter van je kat.

Deze planken hebben een dubbele functie:

Designmeubels en accessoires voor huisdieren bankkussens

Ook de kat zelf kan deze krabpaal op meerdere manieren gebruiken: om te rusten, te verstoppen, te oefenen en te krabben. Met zijn zes verschillende niveaus biedt hij veel opbergruimte. Bovendien is het ingericht met stoffen en tapijten waar de kat op elk moment aan kan krabben.

Als deze er niet waren, zou deze constructie kunnen worden aangezien voor een eenvoudig meubelstuk

Designmeubels en accessoires voor planken voor huisdieren zwart

Moderne dierenplanken

Mijn kat is een afstammeling van het huisdier van mijn buren. Tijdens een storm zocht ze een schuilplaats bij mij. Toen wist ik het meteen – dit is mijn kleine dier. Soms is de schuilplaats het beste wat we onze dieren kunnen geven. Maar je kunt hun leven ook in stijl vormgeven en dat zullen ze waarderen. Het werk van de ontwerper Marco Morosini dient dit doel! Laten we beginnen met het doorzichtige hondenhok.

Beter kun je niet dromen…

Designmeubels en accessoires voor huisdierenplanken hond

Houd je niet van de vrij transparante vlakken, kijk dan eens naar de nomadische hondenhokken van klei. Deze tonen een gekleurd interieur in strepen. Iedereen zou deze plank prominent in huis plaatsen. Uw kat zal er zeker een groot deel van zijn vrije tijd doorbrengen. [volgens Marco Morosini]

Nomadische hondenhokken gemaakt van klei

Designmeubels en accessoires voor huisdieren witte hut

Hieronder zien we de illustratie van het werk van de ontwerper Marco Morosini en andere stellaire constructies: Het huis van het goede hondenleven.

Geef uw huisdier de troon die het verdient. Hoe denk je deze prominente positie te vinden? Wat denk je?

Deze zijn te stijf en bieden weinig bewegingsruimte. Deze plank heeft een opening! Zodat je favoriete kat vrij kan bewegen.

Ben je ook zo dol op de vitrines van glas of acryl??

Designmeubels en accessoires voor huisdieren hondenfauteuil glas

We moeten onze katten en honden hier en daar vaak verplaatsen. Waarom kiezen we niet voor een moderne manier van transport?

Het sleepypod-bed & De drager kan ook gebruikt worden als autostoeltje. Dit werkt geweldig met katten.

Deze constructie is geschikt voor alle huisdieren onder de 7 kilogram. Haal het deksel eraf en je hebt een bed. U hoeft het huisdier ook niet los te laten lopen voordat u gaat rijden. [te vinden op Wag.com]

Het dier zal zich comfortabel genoeg voelen en genieten van de rit

Designmeubels en accessoires voor huisdieren bed hond

Laten we nu eens naar een ander hondenhok kijken: BowHaus Modern Dog Furniture.

Het gepoedercoate RVS en het starburst design maken duidelijk: dit is een chique hondenhok. [volgens trendupdates]

Leuk metalen hondenhok

Designmeubels en accessoires voor huisdieren hundhaus metal

Zoals je hieronder kunt zien kan hij ook dienen als chique bijzettafel! Dat kun je niet ontkennen! [volgens DenHaus]

Dit is de perfecte constructie voor een huis met veel cocktailparty’s

Designmeubels en accessoires voor huisdieren hond metaal

Laten we nu eens kijken naar het territorium van de kat … Het Goods Cat Field voegt een zuidwestelijke stijl toe aan je huis. De vezel van het karton absorbeert de sporen van de krassen van de kat en deze blijven daar verborgen. Zo blijft de woonkamer er vrij van.

Alle materialen zijn milieuvriendelijk en herbruikbaar

Designmeubels en accessoires voor huisdierentent

 Je kunt hem op de grond zetten met het volgende Airplane Cat House. Dit is een kartonnen reproductie van de P-47 Thunderbolt (klassieke Amerikaanse jachtbommenwerper uit de Tweede Wereldoorlog).

Er zijn ook super grappige details, zoals de foto op de preekstoel met katten gekleed in bikini op een ligstoel. [ Ongewone goederen]

Je kent die dagen dat de kat bijna kan vliegen van energie?

Designmeubels en accessoires voor huisdieren kattenvliegtuig

 Ook deze hut is gemaakt van karton en is een heerlijke rustplek voor de kat. Deze zal het leuk vinden om zich daar te verstoppen of gewoon rond te lopen. Iets wat je misschien niet weet: het karton absorbeert de feromonen van de katten, waardoor ze zich nog comfortabeler voelen. Vaak kun je zulke huisjes inrichten met andere grappige details, zoals een muizenkop, een vis, een vogel of een bordje met de naam van de kat!

Het Kartonnen Kattenchalet is super stijlvol en niet duur!

Designmeubels en accessoires voor huisdieren karton

Moderne voorwerpen en speelgoed voor huisdieren

Woorden kunnen het volgende stuk nauwelijks beschrijven – een DJ-onderdeel voor scratchen van Uncommon Goods. Maar we zullen een poging doen om het te beschrijven. Dus je kunt nu beginnen! En de kat zal zeker genieten van de mat om te krabben.

En dit stuk draait echt!

Designmeubels en accessoires voor huisdieren leuk idee

Zou uw huisdier niet in stijl moeten genieten van zijn diner? Het is misschien niet in je favoriete restaurant, maar het is wel voorzien van een VIP-service aan huis. Dat gaat via de God Room Service! Zoals je kunt zien zijn er kommen voor water en eten. Nu ontbreekt alleen het donzige tapijt. …

Moet uw huisdier niet in stijl van het diner genieten??

Designmeubels en accessoires voor huisdieren

Het Unleased Life Berlin plateau van Wag.com is gemaakt van vernikkeld porselein. De glanzende vorm gemaakt van stof geeft dit stuk veel stijl en maakt het een natuurlijke tegenhanger van je eigentijdse decoratie. In deze schaal kun je zowel vloeistof als eten serveren. U kunt kiezen uit verschillende maten.

Metalen kom voor honden

Designmeubels en accessoires voor huisdieren metalen platen

Bent u op zoek naar iets gekleurd, zacht, krullend en perfect passend voor uw kat? Dit is de speelgoedspiraal van Etsy shop Elevele! Dit zelfgemaakte stuk is gemaakt van 100% merinowol.

Het fantastische ombre-effect maakt het spelen van je dier ook voor jou een plezierige ervaring. Nu kan de kat lekker rondrennen in de woonkamer! Hieronder zien we veel vilten speelgoed en deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Opgerold speelgoed voor katten

Designmeubels en accessoires voor huisdieren opgerold kattenspeelgoed

Ja, de honden hebben ook speelgoed nodig! Dat wisten de ontwerpers van de ZOGOflex Hurley – dit buisvormige hondenspeelgoed van WestPawDesign – ook. Dit zijn duurzame items en ze zijn heerlijk om mee te spelen. Ze springen, vliegen en draaien.

Ze zijn gemaakt van het speciale ZOGOflex-materiaal. Het is absoluut niet giftig! [verkrijgbaar bij Getprice]

Handige kauwbotten voor uw hond

Designmeubels en accessoires voor huisdieren kauwbotten voor honden

Wil je een van deze huisdiervriendelijke items hierboven proberen? Heeft u misschien al een ober? Zijn ze praktisch voor uw huisdier? Denk goed na en koop precies het juiste ding voor uw kat of hond! Uiteraard laten we de beslissing aan jou over!