Veel vrouwen voelen zich tijdens hun zwangerschap opgeblazen, gestrest en onaantrekkelijk. De opgroeiende baby brengt de onvermijdelijke gewichtstoename met zich mee, de kleding past niet meer….

In onze samenleving zijn er nog steeds normen die subtiel worden overgebracht via alle vormen van media. Onnodig te zeggen dat zwangere vrouwen zich nooit precies kunnen, moeten of willen verhouden tot deze obsessie met schoonheid.

gips gegoten babybult verf illustratief

De verering van zwangere vrouwen, vruchtbare vrouwen, de vruchtbare in onze tijd lijkt gewoon een “moreel achterhaald” einde van culturen uit het verleden. Het feit is echter dat vrouwen tegenwoordig moeder worden en elke dag van hun zwangerschap vertegenwoordigt een bewuste en helaas zeer rustige reflectie op de oorspronkelijke aard van vrouwen.

Vandaag gaan we niet meer een beetje filosoferen, maar laten we de onherhaalbare en unieke aspecten van de zwangerschap zien door middel van vele mooie foto’s, die op een artistieke manier voor altijd vereeuwigd kunnen worden. In het artikel van vandaag willen we graag wat meer ingaan op de laatste weken van de zwangerschap en het trendy evenement “gips cast baby bump” onder de loep nemen..

Ideeën voor het schilderen van babybultjes in gips

Het idee

In de laatste weken van de zwangerschap is de babybuik volledig ontwikkeld. En juist in deze moeilijke tijd, waarin de aanstaande moeders nauwelijks kunnen wachten op de bevalling en de slapeloze nachten eindeloos lijken, komt het idee van de artistieke impressie van de buik goed tot zijn recht.

De babybuil wordt zorgvuldig gelegd met gaasverband en bedekt met vochtige pleister van Parijs. De koele stijve stof kalmeert de zwangere vrouw en ze voelt zich nog meer verzorgd dan normaal.Nadat het mengsel is opgedroogd, wordt het gips van de huid verwijderd.

U kunt afdrukken maken van specifieke delen van het lichaam, of van de hele romp. Uiteindelijk telt het creatieve idee. De gipsafdruk kan voor altijd dienen als een mooie herinnering en kan individueel naar eigen smaak worden gedecoreerd.

verf gips gegoten babybuil

gipsen babybult decoratie deco-ideeën

Onderwijs voor kinderen in 3D

De jonge kinderen kunnen ontdekken waar ze waren voordat ze werden geboren. En wat is daar een beter voorbeeld van dan te kijken naar het gipsverband van de babybuil van de moeder? De kinderen zijn geïnteresseerd en zullen enthousiast zijn om hun eigen prenatale verhaal van hun moeder te horen.

Schilder kunstig gips gegoten babybuil

gipsverband babybult henna

Ideeën voor fotoshoots met stootkussen voor baby’s

Een gipsafdruk van de babybuik kan op verschillende manieren worden gemaakt. Een veel voorkomende en populaire optie is om een ​​fragment van de buik af te drukken. Laat een babybuilschaaltje maken door alleen de ronding waaronder het ongeboren kind ligt zorgvuldig om te vormen met gips. De schaal zal je kort na de geboorte inspireren tot verschillende en zeer creatieve fotoshoot-ideeën. Er zijn ook eindeloze ontwerpmogelijkheden als het gaat om het decoreren van de babybuikschaal.

gipsen babybuil artistiek afgebeeld

gips gips buik pasgeboren baby

gipsen babybult sterrenhemel

gipsafgietsel baby buik baby fotoshoot

Verf de babybuil

De in gips gegoten babybuil moet nog gedecoreerd worden. U kunt hiervoor elke techniek gebruiken en u bent van harte welkom om onze talrijke voorbeelden te gebruiken over het schilderen van babybultjes.

Als je overtuigd bent van de voorgestelde techniek, kun je wat meer benodigdheden krijgen en de eerste hand of voetafdruk van je pasgeboren baby kort na de geboorte vereeuwigen.

Deze mooie en esthetische toevoeging aan de afdruk van de babybuik kan door een beeldhouwer worden omgevormd tot een heel persoonlijk kunstwerk.

gipsverband babybuikverband

gipsafgietsel babybuil eeste 3D bewijs

gips gips baby bump verf baby voet

gipsen babybuik met hand

gipsen babybuil in scene

gips gips baby bump verf baby blauw

gips gegoten babybult verf kleurrijk

gipsen babybult schilderij betekenis

gips gegoten baby bump verf glans

gips gips baby bump verf vis nemo

gips gips baby bump verf regenboog

gipsafgietsel geschilderde babybuil

Babybuillamp

Veel mensen vragen zich af wat ze met het gipsverband moeten doen als ze worden geconfronteerd met het probleem van ruimtegebrek. Om eerlijk te zijn hebben we niet altijd de antwoorden, maar we zullen toch een praktisch idee overbrengen.

Als je een passie hebt voor doe-het-zelf-projecten en van doe-het-lampen houdt, kunnen we je aanraden om de grote babybuil te gebruiken als wanddecoratie of als wandlamp. Bijgevoegd vindt u ook enkele foto’s waarop werkende babybuiklampen te zien zijn.

gipsen babybuikverlichting

gipsen babybult het wonder van het leven

Vergeet niet dat je gewoon een doe-het-zelf lampenkap moet maken en het gipsverband naar eigen smaak moet decoreren. Je hoeft alleen nog maar een gloeilamp aan de muur te bevestigen. Bedenk of het gipsverband en de lamp moeten worden opgesteld of opgehangen en zorg voor een veilige plek waar het waardevolle gips goed aanwezig is en niemand in de weg staat.

gips baby buik baby voeten

Ideeën voor het knippen van babybultjes in gips

Gips gegoten babybult kunstwerk

zelf gipsen buikmozaïek maken

gips babybult blauw

gipsen babybult decoratie deco-ideeën

gipsen baby buik kinderen tekenen

gipsen babybult sterrenhemel

gips gips baby bump

gips gegoten babybuil leuk aandenken

gips gips babybult zwart