De eerste indruk telt en uw voordeur is de sleutel. Van het begroeten van gasten tot het laten zien van je persoonlijke stijl, een paar zachte aanrakingen kunnen alles veranderen. Of u nu een bestaande voordeur repareert, uw entree opfrist met een nieuwe deur of een hele veranda verbouwt, deze ideeën voor voordeuren geven u een unieke uitstraling en persoonlijke voldoening..

Leuke ideeën voor de voordeur

Geweldige ideeën voor de voordeur Pirnar-witte-muur-blauwe-voordeuren

Frisse zee trillingen

De wit geschilderde muur en de deur, in een zanderige of blauwe kleur, creëren een rustgevende entree die een vleugje kust oproept. Een blauw tapijt, extra verlichting en een houten stoel zorgen voor een elegant en toch ontspannen strandgevoel. Veel planten in gegalvaniseerde potten maken de look af en roepen de inspiratie van de natuur op.

Conversie met toppings

De houten lambrisering ziet er elegant en modern uit wanneer deze is geverfd in grijstinten. Til de look naar een hoger niveau met symmetrische wandverlichting en een eenvoudige ijzeren krans. Er gaat niets boven hangende manden om kleur toe te voegen, vooral als ze bij de bloembladen passen. Deze romantische toevoeging roept de grillige afsluiting van een idyllisch landhuis op.

Speelse attractiecurve

De voordeur moet niet alleen rechthoekig zijn. Om de buitenkant van het huis zachter te maken, overweeg dan een gewelfde veranda en voordeur met ronde accessoires. Deze ronde vorm werkt met een dubbele of enkele vleugeldeur en voegt een vleugje elegante nostalgie toe. Als je aandacht besteedt aan details, zal je voordeur uitsteken van alle anderen op straat. De gietijzeren brievenbus ziet er schattig uit en is de perfecte aanvulling op klassieke of landelijke deuren.

Geweldige ideeën voor de voordeur Pirnar_aluminium_Einfleugeltuer-ingangsdeur

Kransen, huisnummers en vloermatten

Als je de kleur van je deur sterk naar voren wilt brengen, gebruik dan contrasten. De felgele voordeur steekt duidelijk af tegen het zwart geschilderde gewelf. Je kunt het contrast verzachten met seizoensbloemen en potten. Wees de beste vriend van een postbode en voeg een huisnummer toe aan je entree dat hij niet mag missen. De gestroomlijnde monochrome veranda ziet er verfijnd en netjes uit, en de grote grafische nummering zorgt voor een gedurfde stilistische functie.

Een deurknop of vloerkleed zorgt ervoor dat er geen moddersporen in je gang komen en geeft persoonlijkheid aan de ingang. Duurzame en harde materialen zoals metaal of rubber zijn beter geschikt voor buitentrappen en geven u en uw gasten een warm welkom. Je kunt zelfs een kleed kopen met een geheime lade om de sleutels daar te verbergen.

Volg het onderwerp

De manier, ingericht als de voordeur heeft een enorme impact op het uiteindelijke uiterlijk. Symmetrische lijnen zoals terrasverlichting en lavendelpotten zorgen voor een nette en elegante uitstraling. Voor een tijdloze afwerking kun je niet fout gaan met houtdecor, en het glas-in-loodraam creëert uniek licht en voegt architectonisch belang toe.

Geweldige ideeën voor de voordeur Pirnar aluminium houten decoringang

Voor een hal die overspoeld wordt met daglicht, is het zinvol om een ​​glazen of gedeeltelijk glazen toegangsdeur te gebruiken. Als u zich zorgen maakt over uw privacy, hoeft u geen helder glas te gebruiken. Maar u kunt ook kiezen voor modellen met een patroon, gezandstraald, gekleurd of getint. Om ervoor te zorgen dat de deur veilig blijft, is het raadzaam om gehard glas te monteren.

Experimenteer met unieke verlichting

Mooie lampen hoeven niet alleen met kerst te worden gebruikt. Buitenverlichting geeft uw voordeur een aangename glans als de avond valt. Kies voor versies die weerbestendig zijn, terwijl modellen op zonne-energie ervoor zorgen dat je niet verstrikt raakt in lelijke kabels of batterijen. De lichten op de veranda dienen zowel praktische als esthetische doeleinden. Door beweging geactiveerde modellen kunnen u helpen uw route te bepalen wanneer u ‘s nachts thuiskomt en potentiële criminelen afleiden. Met verschillende ontwerpen kunnen ze ook een aangename sfeer creëren en uw entree omlijsten.

Geweldige ideeën voor de voordeur Pirnar-Entrance-Sympathetic-Lights

Creëer je eigen ingang

Een goed ontworpen voordeur ziet er zowel van binnen als van buiten geweldig uit. De buitenkleur zou je niet moeten storen. U kunt kiezen voor een geheel andere tint voor het interieur, passend bij de esthetiek van uw gang. Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een voordeur, is het kiezen van de stijl die bij de rest van het huis past. Probeer een een sympathiek ontwerp kiezen, dat ziet eruit alsof het in een kamer thuishoort.

Voor een verfrissende entree schildert u de voordeur en veranda in een contrasterende mix van wit en groen. Verf de deuren, luiken en scheidingswanden in een frisse kleur groen en fleur de entree op met potten. Combineer de algehele look met lichte witte muren met een donkere hardhouten vloer om de kamer te verwarmen.

Leuke ideeën voor de voordeur Pirnar-entree-mix-wit-groen

Bel de wijzigingen

De deurbel is een noodzakelijk accessoire, maar dat betekent niet dat hij er elke dag uit moet zien. Leer anders te denken. U kunt kiezen voor een strakke en moderne videobel voor extra veiligheid, een klassiek ogende koperen knop of zelfs een turquoise wandbel die uw bezoekers aan het lachen maakt.

Dubbele vleugeldeur – durf het te doen?

Een dubbele vleugeldeur tovert een koninklijk gevoel bij de entree van uw woning. Om het openen te vergemakkelijken, wordt af en toe één deurblad geopend, maar het andere deurblad wordt dagelijks gebruikt. Dit brede ontwerp is niet alleen esthetisch mooi. Als je beide vleugels opent, kun je gemakkelijk grotere items zoals bedden en banken naar binnen dragen.

Aluminium of houten toegangsdeur

Een aluminium voordeur biedt je veiligheid en eindeloze ontwerpmogelijkheden, terwijl de houten voordeur uitzicht biedt op de natuur en je warmte en gezelligheid in huis laat halen. Maar waarom niet kiezen voor een combinatie van beide materialen? Je kunt de warmte van het hout van binnenuit oproepen, terwijl de aluminium buitenkant je voordeur beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Geweldige ideeën voor de voordeur Pirnar aluminium of houten toegangsdeur

Schop het in de wereld van Pirnar waar onze trouwe adviseurs tot uw beschikking staan. Samen met jou creëren we een perfecte entree voor je huis en toveren we een glimlach op je gezicht en je bezoekers.