Wil jij jezelf populair maken dit najaar? Wil je iets blijven doen om jou en je buren dit seizoen gelukkiger en comfortabeler te laten voelen? De prachtige herfstversiering voor de entree kan je in beide opzichten heel goed helpen.

De volgende ideeën zijn eenvoudig te implementeren en zien er tegelijkertijd supermodern uit. Enerzijds zijn de afzonderlijke voorbeelden als grote inspiratie te beschouwen. Tegelijkertijd geven we je enkele praktische tips die het gemakkelijker maken om je eigen ideeën uit te voeren.

De neutrale herfstdecoratie kan zo aantrekkelijk en effectief zijn

witte pompoenen voor een ingang

Kies een kleurenpalet dat je het leukst vindt

Of de inrichting er modern uitziet of niet, heeft vaak te maken met het kleurenpalet. Het herfstachtige ontwerp van de toegangsdeur is geen uitzondering. Wit, grijs, bruin en veel verschillende metallic tinten zouden dit effect geven. Zelfs de meest traditionele herfstdecoratie-ideeën zien er extreem modern uit.

Vooral de pompoenen kunnen heel gemakkelijk worden gekleurd met behulp van speciale sterilisaties. In glanzende nuances kun je echter ook de maiskolf of de guirlandes ontwerpen van verschillende geschenken van de natuur.

Met het juiste kleurenpalet kun je de decoratie een heel eigen karakter geven. Het kan monochroom of heel kleurrijk zijn, traditioneel, landelijk, conservatief of heel plechtig en kleurrijk.

Dit herfstdecoratie-idee leeft van de grote contrasten

effectieve decoratie witte pompoenen lichtgevende letters

Vertrouw op eenvoudige projecten

Laat je niet afschrikken door het gedoe van herfstdecoratie. U kunt zelfs met zeer eenvoudige middelen en procedures effectieve resultaten bereiken. In plaats van de pompoenen uit te hollen of er speciale figuren of cijfers in te snijden, kun je ze bijvoorbeeld versieren met linten of tekeningen.

Ook de deurkransen hoeven niet al te ingewikkeld te zijn. Ze kunnen worden gesleuteld met eenvoudige boomtakken en netjes worden versierd met fruit, maïskolven of andere geschenken van de natuur.

slinger en andere oranje versieringen

Kies voor een uniforme structuur

Er zijn een paar typische strategieën die u in gedachten moet houden. Als je heel originele idee in een van deze frames wordt geïntroduceerd, ziet het er automatisch luxer en stijlvoller uit.

entree decoratie bruin

Flank de deur

De deur aan de zijkant flankeren zou een geweldige manier zijn om het te laten zien. Aan de zijkant zijn twee identieke of soortgelijke objecten of rijen daarvan bevestigd. Vaak kies je voor mais, grote pompoenen, takken met herfstbladeren of voor het seizoen versierde bloempotten.

Dit detail zou goed tot zijn recht komen tegen een neutrale achtergrond

pompoenbloempot voor herfstbloemen

Zet accenten

Een eenvoudige manier om het te versieren zou ook de minimalistische benadering zijn. Houd de deur en de kamer ervoor vrij van voorwerpen en onnodige versiering. Dit is een gemakkelijke manier om accenten te plaatsen. Een hele simpele bloempot met herfstbloemen of een simpele deurkrans komt ook goed tot zijn recht tegen zo’n achtergrond.

Effectieve decoratie in meerdere lagen

groene en vurige geschenken van de natuur

De gelaagde look als een geweldige kans voor herstliche decoratie

Ben je dol op de weelderige herfstlook? De gelaagde look zou een gemakkelijke strategie zijn om dit te bereiken. Afhankelijk van hoe het entreegebied eruitziet, kan het anders worden ontworpen. Als je een trap en leuning aan de zijkant hebt, kun je de decoratie evenwijdig aan de flankerende zijlijnen bevestigen. Daar kun je verschillende pompoenen van verschillende of dezelfde vorm op een rij zetten.

De verschillende lagen kunnen ook uit verschillende soorten herfstversieringen bestaan. Mensen combineren graag groene planten, herfstbloemen, pompoenen, maar ook takken en bladeren in de typische kleuren van het seizoen. Bekijk de vele verschillende gelaagde look-ideeën die we na deze tekst laten zien!

Appels zijn een verrassende, maar zeer geslaagde decoratie op deze deur

appels-als-herfst decoratie

Vertrouw op het verrassingseffect

Wat zijn je eigen associaties met de herfst? Zijn dit de rode appels die je in je eigen tuin oogst? Dat was duidelijk het geval bij deze huiseigenaar. En dus gebruikte hij een eenvoudige houten mand met heerlijk uitziende rode appels als versiering. Niet minder mooi en spannend dan een herfstdeurkrans of?

Je zou dit herfstsymbool net zo spectaculair op de deur kunnen hangen die je dierbaar is.

Gerecycleerde artikelen zijn een ideale achtergrond voor herfstdecoraties

trapleuning-oranje-en-groene-herfstdecoratie

DIY-projecten met hergebruikte items

Vintage stijl en herfst hebben zoveel gemeen. De focus ligt hier op neutrale kleuren en een verweerde look. Dus vintage doe-het-zelfprojecten zijn ideaal voor herfstdecoraties.

Borden met verschillende opschriften, verweerde stoffen met huisnummers of verschillende boodschappen, kleine kunstinstallaties met oude raamkozijnen – ze vormen allemaal een prachtige achtergrond voor de herfstdecoratie. Zelfs de eenvoudigste ideeën verschijnen er prachtig en stijlvol voor.

Deze gezellige zithoek is prachtig ingericht voor de herfst

ingerichte herfst zithoek

Een herfstleeshoekje voor de deur

Heb je ruimte voor de deur voor een schommel of een bankje? Dan zul je daar zeker de hele zomer gebruik maken van de stoelen. Verleng dit genot door deze zithoek te decoreren met een herfstdecoratie. Laat ook ruimte over voor warme dekens, zodat u ook bij koeler weer lange tijd buiten kunt doorbrengen.

Nu vraag je je misschien af ​​waarom je van je buren houdt voor deze herfstdecoratie? Het is modern, eenvoudig en brengt je in een goed humeur. En het is net zo mooi als eenvoudig, dus u zult zich gemotiveerd voelen om uw ingangen zelf te versieren. Geniet met heel je hart van dit geweldige seizoen. Welkom herfst!

bruine en beige herfstdecoratie

decoratie voor de voordeurstof op blauwe achtergrond

eenvoudig herfstdecoratiepapier

deco herfst nobel in rood en oranje

Oogst van het seizoen als herfstdecoratie

flankerende rijen herfstdecoratie huisnummer

gezellige zetels versierd in de herfst

heldere herfstdeco ingetogen

groene planten en takken decoratie voor de voordeur

eenvoudige deurkransen ophangen

herfstdecoratie van hergebruikte wagons

gekleurde herfstdecoratie op een witte achtergrond

herfstslinger en bloempotten

houten figuren herfstdecoratie

pompoenen versierd met linten

pompoenwit met glanzend symbool

schijnt herfstig bij de ingang

herfstdecoratie in natuurtuinstijl

eenvoudige doe-het-zelf panzer met herfsttakken

eenvoudige vintage decoratie

zwart wit bruin herfstdecoratie

Bank bij de ingang versierd in de herfst

bank met sierkussens in herfstkleuren

zithoek een krans herfstdecoratie

zithoek herfst wit lichtblauw lichtgroen

bergruimte bij de entree ingericht in de herfst

laarzen en pompoen herfstdecoratie

tafel en pompoenen herfstdecoratie

weelderige decoratie maïs pompoenen

weelderige gelaagde look herfstdeco

vintage decoratie lichtblauw en bruin

vintage inrichting entree buiten

voordeur decoratie entreegebied

witte en gele herfstdecoratie

wit en oranje herfstdecoratie