Paasdecoraties van hout – de moderne ideeën!

Koop je of maak je de paasversiering liever zelf? Het maakt niet uit hoe je deze vraag beantwoordt, er is veel dat je kunt leren van de post van vandaag hier. We laten je een aantal prachtige sieraden zien voor paasdecoraties van hout. Afhankelijk van je verlangen, tijd en je eigen creativiteit, kun je vergelijkbare tips op internet zoeken, je paasdecoraties kopen of zelf knutselen.

Paasdecoratie van hout

Paasdecoraties van hout

Gelukkig Pasen!

Paasdecoratie van hout Frohe Ostrern Paasdecoratie

Paaseieren van hout

Op internet vind je een groot aantal artistiek vormgegeven houten paaseieren. Je kunt het gebruiken om je bestaande decoratie in huis te verrijken. Paaseieren zijn geweldig voor raam- en tafeldecoraties. U kunt deze in hun echte kleur laten, maar u moet elk risico op breuk vermijden. Ze zijn nog steeds een milieuvriendelijke oplossing omdat ze steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.

Houten paaseieren gerangschikt als kuikens

Paasdecoratie gemaakt van hout Decoratieve artikelen Paasdecoratie-ideeën Paaseieren kuikenhout

Andere houten paasdecoraties om op te hangen

Je kunt de paaseieren niet alleen ophangen. Er zijn nog een aantal andere overeenkomende figuren. Paashazen en kleine kippen, evenals andere thematisch gerelateerde ideeën hebben de overhand.

Verf de houten panelen met het silhouet van de paashaas

Paasdecoratie gemaakt van hout decoratie artikelen Paasdecoratie ideeën geschilderd konijn silhouet

Ideeën voor paasdecoratie om zelf te maken – laat je inspireren! 

Paasdecoratie gemaakt van hout Decoratieve artikelen Paasdecoratie-ideeën Paashaas plat

Strepen en patronen

de Paasdecoratie van hout is vaak best stijlvol en zelfs luxueus. Het oogt wat luxer en professioneler. Er zijn veel voorbeelden van houten paasdecoraties die als designerstukken kunnen worden beschouwd.

Gedessineerde stukken hout voor Pasen

Paasdecoratie van hout Paashaas in wit roze

Voorbeelden hiervan zijn de paaseieren versierd met overvloedige patronen en strepen. Hiermee kunt u de verfijnde sfeer rijk en smaakvol decoreren.

Chique houten figuur met stippenpatroon en bruine strik

Paasdecoratie van hout Paashaas met strik

Platte silhouetten met typische symbolen

DIY-beginners kunnen hun eerste pogingen met houten paasdecoraties een beetje gemakkelijker maken. In plaats van een ovaal 3D-eifiguur te maken, zou je ook met eenvoudige platte stukken hout kunnen werken. Gebruik dit om het silhouet van een typische figuur te creëren met hetzelfde principe dat u zou gebruiken om het uit een vel papier te knippen.

Je kunt ook zelf decoratieve eetstokjes maken voor Pasen

Paasdecoratie gemaakt van houten osthase eetstokjes

Gesneden decoratie

Ook zijn er tal van gebeeldhouwde reliëfs of andere paasversieringen te vinden. Het ziet er een beetje retro uit en is vooral geschikt voor mensen die van deze stijl houden. Kijk eens naar de volgende leuke voorbeelden!

Kleine meesterwerken van hout

Paasdecoratie gemaakt van hout Decoratieve artikelen Paasdecoratie-ideeën Paaseieren hout plat

Gepersonaliseerde stukken

Begin je Pasen met wat kleine cadeautjes. Deel de paaseieren of andere feestelijke houten artikelen uit met de namen van mensen erop. Hoe vind je het idee? Super goed. Of? Dit moet echt een leuk feestje worden! Ook namens ons fijne paasdagen!

De paashaas doet de groeten

Paasversieringen van hout Sierartikelen met namen voorzien Paasversieringen

Paasdecoraties met een individuele touch

Paasdecoratie gemaakt van houten decoratieartikelen Paasdecoratie-ideeën hangende paashazenPaasdecoratie gemaakt van hout houten bal ring Paaseieren bloemen

Originele eierhouder van hout

Paasdecoratie gemaakt van houten decoratieartikelen Paasdecoratie-ideeën eierhouder Paasdecoratie gemaakt van hout Decoratieve artikelen Paasdecoratie-ideeën Eierhouder konijntje hout

Paasdecoraties van hout ook voor in de tuin

Paasdecoratie gemaakt van hout Decoratieve artikelen Paasdecoratie-ideeën Konijntje met een hartPaasdecoratie gemaakt van hout decoratie artikelen Paasdecoratie ideeën PaashaasPaasdecoratie gemaakt van hout decoratie artikelen Paasdecoratie tuin Paasdecoratie gemaakt van hout decoratie artikelen Paasdecoratie tuin Paashaas Paasdecoratie gemaakt van houten decoratieartikelen Paasdecoratie-ideeën beschilderde paashazenPaasdecoratie gemaakt van hout Decoratieve artikelen Paasdecoratie-ideeën Paashazen hout wit Paasdecoratie gemaakt van hout decoratie artikelen Paasdecoratie ideeën Paashaas roze Paasdecoratie gemaakt van hout decoratie artikelen Paasdecoratie ideeën Paaskrans houten konijn rozePaasdecoratie gemaakt van hout decoratieartikelen Paasdecoratie ideeën kuiken geelPaasdecoratie gemaakt van hout Paasei houten plank Paasdecoratie-ideeënPaasdecoratie gemaakt van hout Paashaas Paasdecoratie tuin Paasdecoratie van hout Paashazen in verschillende maten Paasdecoratie van hout Paaskrans wortel