Het is typisch Duits dat je met Pasen niet alleen je eigen huis decoreert, maar ook de buitenruimte inricht. Zo breng je de feeststemming van binnen naar buiten en vice versa. Dit betekent dat je je decoratieve vaardigheden en creatieve vaardigheden niet hoeft te beperken door alleen binnenshuis te decoreren. Je kunt ook proberen om mooie paasdecoraties voor buiten te maken en deze vakkundig te etaleren voor de voordeur, op de veranda of op het overdekte terras! Paasdecoraties voor buiten zullen je tuin zeker verfraaien! Vergeet dus niet een paasstruik te versieren met gekleurde eieren en hang een paaskrans aan je voordeur! De typische paassymbolen – eieren, paashazen en kleurrijke lentebloemen – mogen ook buiten niet ontbreken. We willen je helpen met interessante paasdecoratie-ideeën voor de buitenruimte, zodat je het festival in een uiterst aangename sfeer kunt vieren met vrienden en familie. Blijf op de hoogte en laat je inspireren!

 Welkom lente en Pasen buiten met gele narcissen en veel fris groen!

Lentedecoratie Paasdecoratie voor buitennarcissen

  • Je hebt een eyecatcher nodig in de paasdecoratie voor buiten!

Veel huis- en tuinbezitters kiezen bij het ontwerpen van hun paasdecoraties voor buiten voor een kleurrijke paasstruik als blikvanger. Dit komt omdat het heel gemakkelijk te beheersen is. Om dit te doen, moet je een lage fruitboom in de tuin kiezen die momenteel in bloei staat en deze versieren met felgekleurde eieren.

In de meeste gevallen zijn dit uitgeblazen eieren die gekleurd zijn en met een strik aan de struik zijn vastgebonden. Natuurlijk kun je ook decoratieve plastic eieren kopen die perfect bij dit idee passen. In beide gevallen bereik je een WOW-effect met je paasdecoratie voor buiten.

 Een prachtig versierde paasstruik zorgt voor een WOW-effect.

Paasdecoratie voor buiten Paasstruik met gekleurde eieren

Het gekleurde of beschilderde paasei is het eeuwige symbool van Pasen en mag daarom niet ontbreken in de paasdecoraties voor buiten. In een grote bloempot creëer je met mos, papiergroen en mooie kunststof eieren een echte blikvanger die dagenlang je entree zal sieren en alle gasten zal verwelkomen. De volgende foto toont het resultaat van dit knutselen. Zoals je kunt zien, zijn er geen grenzen aan je creativiteit en verbeeldingskracht, dus je kunt met verve en optimisme aan de slag gaan.

Een bijzonder soort paasstruik is de definitieve blikvanger op de stoep.

Paasdecoraties voor buiten maken paasstruiken in een bloempot

Soms zijn vooral de kleine details belangrijk, dat weten we allemaal uit eigen ervaring. Ons volgende idee illustreert bijzonder goed wat zojuist is gezegd. Je kunt je paasdeurdecoratie naar een nieuw niveau tillen met een geweldige paaskrans. Als je het zelf maakt of koopt, zal zo’n krans al snel alle blikken van voorbijgangers en al je gasten aantrekken en duidelijk uitdrukken: we vieren binnenkort Pasen!

Versier je voordeur met een mooie paaskrans!

Paasdecoratie voor buiten voordeur

Uiteraard zou men de paassymbolen in deze krans moeten integreren en aanvullen met prachtige bloemen en fris groen. Wil je je eigen paaskrans maken? Geen probleem, de bijgevoegde video laat zien hoe het moet!

In onze fotogalerij hieronder ziet u meer ideeën voor geweldige paasdecoraties voor buiten, die ook voor u erg nuttig kunnen zijn en zeker als inspiratiebron voor uw creativiteit kunnen dienen. Je vindt er hangende paaseieren, mooi gerangschikte paasmanden die de buitenruimte sieren, deurkransen en boeketten met bloemen die meteen in het oog springen. Paashazen staan ​​in het gras en verleiden de kinderen om eieren te gaan zoeken. Paasdecoraties voor buiten kunnen zo fantasierijk zijn!

 Paashazen in felle kleuren staan ​​in het gras en maken de tuin nog aantrekkelijker.

Paasdecoratie voor buiten Paashazen felle kleuren groen gras

  • Welke kleuren domineren dit jaar de paasdecoraties voor buiten??

Kleuren en hun effect zijn van het grootste belang in elke decoratie. Bij de onlangs gepresenteerde ideeën voor tafeldecoraties voor bijvoorbeeld Pasen overheersen zachte pasteltinten. Voor de paasdecoraties voor buiten raden we felle kleuren aan, die dit jaar erg trendy zijn. De eerste van onze favorieten is ultraviolet, de trendkleur van het jaar. In deze opvallende tint kunnen je paashazen voor de deur staan ​​of misschien wel de meeste eieren in de paasmand. Maar als je de voorkeur geeft aan de volledig natuurlijke paarse tint, decoreer dan je buitenruimte met paarse tulpen, die een extra dosis verfijning zullen brengen in je paasdecoraties voor buiten.

Paarse tulpen versieren de paasmand die op een paarse tafel staat – zo’n mooie paasdecoratie voor buiten!

Paarse tulpen paasmand

 De paashazen in ultra violet nodigen de gasten uit voor het paasfeest!

Paasdecoratie voor buitenpaashazen in ultra violet

Andere felle kleuren zoals oranje en grasgroen zijn welkom in elke paasdecoratie voor buiten! Groen heeft talloze tinten en straalt altijd frisheid uit. Welke tint u kiest, hangt vooral af van uw persoonlijke stijl en individuele smaak. Maar één ding is zeker: groen is uitstekend te combineren met wit en met dit kleurenduo in je paasdecoratie zit je altijd aan de veilige kant!

Witte viooltjes en verse groenten

Versier je buitenruimte met vers geplukte lentebloemen uit je eigen tuin! Hiermee zet je de pracht van de natuur in de schijnwerpers. Geweldige bloemstukken in vazen, kransen van bloeiende takken en de eerste narcissen, hyacinten, tulpen en viooltjes in potten of direct in het tuinbed brengen u en uw gasten in de stemming! In een kleurrijke sfeer kun je het ongetwijfeld echt vieren! Zo kun je bij mooi weer Pasen buiten vieren!

 De redactie van Freshideen wenst u een vrolijk Pasen!

Dit is de perfecte gelegenheid om de schoonheid van de oranjekleurige tulpen te laten zien.

Paasversiering voor buiten

Met dit bloemstuk komt de verscheidenheid aan kleuren van de natuur in de schijnwerpers

Paasdecoratie voor een mooi bloemstuk buiten

Vier Pasen onder bloeiende blauweregen!

Paasdecoratie voor buiten

 Tijdens deze weken is het binnen en buiten bont!

versier paasplanten

 Paarse en roze paashazen voor de deur zijn aantrekkelijk en uitnodigend.

Paashaas voordeur Paasdecoratie

 Felgekleurde paaseieren kunnen overal worden opgehangen en je kunt er niet de mist in gaan!

Paasdecoraties om felgekleurde paaseieren buiten op te hangen

Wie zei, pastelkleuren en een simpele paasdecoratie voor buiten zijn dit jaar niet in trek?

 Houten bankje Paasmand decoratief kussen lentebloemen

 Voor de fans van de rustieke stijl!

Paasdecoratie voor buiten in rustieke stijl

Toon je stijl en smaak door je entree buiten te decoreren met Pasen!

Stijlvolle paasdecoraties voor buiten ideeën

Eenvoudig maar stijlvol!

Huis entree Paasdecoratie voor buiten

Nodig vrienden en familie uit en breng samen een heerlijke paasvakantie door!

Pasen deur krans lente decoratie