Woontrends in 2016 – dat is hip!

De lente komt eraan en daarmee de prachtige frisse kleuren die je huis er geweldig uit laten zien. Kussenhoezen die de bank en favoriete zithoek gezellig en aantrekkelijk maken met de chique pastel lentekleuren en gezellige dekens die warmte en geborgenheid bieden op een frisse lenteavond. Maar de nieuwe meubelen met hun retro-look brengen ook een frisse wind in huis en laten je gezellig voelen. Met de juiste accessoires wordt elk huis een plek om naar uit te kijken na een dag hard werken.

Woontrends 2016 lenteachtig beddengoed, pastelkleurig textiel

Bedlinnen dat de lente verwelkomt

Met de chique dessins in lichte kleuren krijgt ook de slaapkamer een geheel nieuwe look. Lichte katoenen stoffen en bloemrijke dessins zorgen voor een ontspannen nachtrust. Lichte, knusse dekens zorgen niet alleen voor warmte, maar zijn ook chique accessoires die de slaapkamer een huiselijk tintje geven.

Alles kan op kleur worden afgestemd. Wil je iets nieuws in de slaapkamer brengen, dan val je graag terug op de chique staande spiegels. Dit is een manier om de ruimte visueel te vergroten.

Decoraties waar je niet zonder mag

Een nieuwe foto is een uitstekende decoratie om de kamer een nieuw gezicht te geven. Lenteachtige motieven zorgen voor een goed humeur en kunnen perfect worden aangepast aan het interieur. Of het nu gaat om ouderwetse fotolijsten met een retro-look of moderne designs, in de online shop http://www.julido.de/ je vindt er alles wat je maar kunt wensen voor een gezellig huis. Tafelkleden, vazen ​​en schalen die dineren met vrienden tot een aangename ervaring maken en zorgen voor een uitgebreide keuze.

Woontrends 2016 lente-achtige decoratie-ideeën tulpen

Alles voor de badkamer en sauna

Ook de chique handdoeken voor de badkamer of sauna zijn van uitstekende kwaliteit. Ook geven ze de badkamer een nieuwe look en laten ze de lente binnenkomen. Maar niet alleen de handdoeken worden aangeboden, maar ook de kleine dingen die in elke badkamer nodig zijn, zoals containers voor cosmetica, zeepbakjes en andere kleine dingen die de badkamer een gevoel van welzijn geven en netjes houden.

Woontrends 2016 lenteachtige badkamerdecoratie groene kamerplanten

Hoes voor een romantische look

Met de hoezen krijgt elke eetkamer een romantisch tintje en krijgen de stoelen een nieuwe look. Heldere kleuren en prachtige ontwerpen maken elke kamer vriendelijk en uitnodigend. Met de juiste accessoires kun je de kamer volledig opnieuw inrichten zonder dat je nieuwe meubels hoeft te kopen. De vele kleine dingen voor huis en tuin hebben een groot effect in elk huis. Een online shop waarin je kunt kiezen uit een breed scala aan artikelen voor een nieuwe look in huis, gemakkelijk vanuit huis met een kopje koffie.

Woontrends 2016 lente-achtige decoratie bekledingen