design dressoir wave kabinet Sebastian Errazuriz

Design dressoir van Sebastian Errazuriz

Dressoirs en dressoirs zijn een belangrijk onderdeel van onze meubels in huis. Retro meubelen zijn momenteel erg in de mode. Ze geven de sfeer een betoverend tintje. Dat kunnen we niet ontkennen, maar vandaag kijken we naar de toekomst van meubeldesign en in dit verband willen we u kennis laten maken met het volgende design dressoir.

Niet voor niets wordt dit het “Golfkabinet” genoemd. Het dressoir heeft een redelijk verplaatsbare constructie en kenmerkt zich door een zeer innovatief design.

“Golf Kabinet”

design dressoir dressoir meubeltrends

Deze verplaatsbare kastconstructie is te vergelijken met die van een papieren waaier. Je kunt het dressoir van alle kanten openen. De flexibele houten latten nemen talloze vormen aan en verdrijven gemakkelijk de verveling uit de kamer. Het is moeilijk te geloven, maar laat je overtuigen door de onderstaande afbeeldingen grondig te bekijken. Klik ook op de video onderaan. Dit kan het beste de mogelijkheden van de “golfkast” illustreren…

Golven van houten latten

Designer dressoir golfkast houten meubeltrends

Het dressoir verrast met zijn verplaatsbare constructie

Design dressoir wave kast wave kast hout

“Ik nodig gasten graag thuis uit om hen een van de eenvoudigste meubels in meubeldesign te laten zien. Al snel vergeten we dat we het over meubels hebben en beschouwen we het object niet meer als een functioneel dressoir, maar hebben we het gevoel dat we op het punt staan ​​een houten kist open te breken. Ik hou van het idee om geweldige meubels te ontwerpen, maar ik ben nog steeds meer geïnteresseerd in het stimuleren van de nieuwsgierigheid van mensen en het aangaan van een relatie met hen door middel van gemiddeld ontwerp ”, zegt ontwerper Sebastian Errazuriz. U kunt ook meer genieten van het fascinerende meubeldesign op zijn homepage.

Meubelontwerp op aanvraag

Sebastian Errazuriz design dressoir wave kast

Verschillende openingsopties

sebastian errazuriz wave kast wave kast designer dressoir

Als een normaal dressoir

golfkast van design dressoir golfkast

… maar met veel potentieel

wave kabinet designer dressoir dressoir meubeldesign

Ventilator constructie

wave kabinet designer dressoir dressoir meubeltrends

Ja, dat is een houten dressoir!

wave kabinet design dressoir dressoir sebastian errazuriz

Meubels van de toekomst

wave kabinet sebastian errazuriz design dressoir dressoir

Nieuw meubeldesign door Sebastian Errazuriz

wave kast sebastian errazuriz design dressoir dressoir hout

Wave Cabinet van Sebastian Errazuriz Studio