Doe-het-zelf bureau bouw zelf houten doe-het-zelf projectenVoorbeelden die je zullen inspireren om zelf een bureau te bouwen

Als je al lang van huis bent, weet je het belang van het juiste meubilair maar al te goed. Zoals bekend heeft het bureau de hoofdrol.

Een op maat gemaakt bureau kan een te dure oplossing blijken te zijn. Maar dit is niet uw enige keuze. De volgende voorbeelden laten zien dat het niet zo moeilijk is om zelf een geweldig bureau te bouwen.

doe-het-zelf bureau

Zelf een bureau bouwen in Scandinavische stijl

Heeft u een praktische werktafel nodig voor uw thuiskantoor??

DIY bureau bouw zelf houten meubels werktafel stoel

Neem als voorbeeld kant-en-klare modellen en ontwerpen

De volgende voorbeelden hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn geïnspireerd op afgewerkte modellen of interessante ontwerpen. Soms lijken ze gekocht. Je bent aangenaam verrast als je erachter komt wat er eigenlijk achter zit.

Een praktische bureauconstructie: doe-het-zelfbureau met extra opbergruimte 

Zelf een bureau bouwen Werktafel met veel opbergruimte

Breng een paar tafels bij elkaar op dezelfde hoogte

Heb je een paar verschillende tafels die vlak zijn? Misschien kun je deze aan elkaar koppelen. Dit zou kunnen resulteren in de ideale werkplek met een groot bureau.

Wees creatief …

DIY bureau zelf bouwen workshop atelier werktafel

Een bijzettafel kan ook een ideale werkplek zijn

Sommige mensen werken liever staand. Hoor jij bij hen? Dan zou je heel gemakkelijk zelf je eigen bureau kunnen maken. Je kunt een bijzettafel over verschillende meubels plaatsen en daar staand werken.

Staand werken

Zelf een bureau bouwen bijzettafeltje

Ontwerp eenvoudige doe-het-zelf-tafels als bureaus

Eigenlijk hoeft de constructie van een zelfgemaakt bureau niet altijd zo uitgebreid te zijn. Maak alles gemakkelijk. Bouw een eenvoudige tafel en pas de hoogte en andere afmetingen aan uw behoeften aan terwijl u werkt.

Eenvoudig bureauontwerp gemaakt van hout

DIY bureau bouw je eigen werktafel gemaakt van hout

Bouw zelf een minibureau voor je laptop

Hoeveel ruimte heb je eigenlijk nodig op je bureau thuis? Het is voldoende als je er een laptop op kunt zetten. Hieronder vind je ideeën voor dit soort doe-het-zelf bureaus, waarvan sommige dichtgeklapt kunnen worden. Overweeg een geweldige kleur te kiezen die de sfeer opfleurt.

Vind een slimme oplossing!

DIY bureau bouw zelf houten werktafel voor kasten

Combineer verschillende materialen

Meubels moeten ons fascineren. Daarom doen we het vaak zonder doe-het-zelf artikelen ten gunste van ingekochte designmeubels. Er zijn een paar trucjes die je kunt gebruiken om zelf een echt uniek bureau te maken. Een daarvan is de combinatie van verschillende materialen. Er ontstaan ​​geweldige doe-het-zelf-tafels als je vinyl en hout tegelijkertijd gebruikt.

Zin om een ​​computerbureau te bouwen met een ruit

DIY bureau zelf bouwen glazen ruit houten poten

Zwevende tafel

Waarom geen zwevend bureau maken? Het enige wat je hoeft te doen is hem met de juiste middelen aan de muur te bevestigen. Hierdoor blijft er veel vrije ruimte over op de vloer.

Hoe ruimte te besparen…

DIY bureau zelf creatieve DIY projecten bouwen

Bouw zelf een nieuw bureau van antieke tafels

Houd je van antieke meubelen? Heb je ze in huis? Zo kun je zelf mooie nieuwe bureaus bouwen van oude naaimachinetafels. Ze zien er artistiek uit en inspireren creatieve activiteit.

Wijzig de oude naaimachine

Zelf een bureau bouwen werktafel Singer naaimachine

Speel met functionaliteit

Ook bij doe-het-zelfmeubels is er een trend naar multifunctionaliteit. Een bureau kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Het kan dienen als plank of opslagruimte. U kunt deze en andere multifunctionele oplossingen zien in de volgende voorbeelden.

Praktische oplossing op basis van een gereedschapswand

DIY bureau zelf bouwen houten paneel chique kleuraccenten

Verander twee houten planken en een tafelblad in een praktisch bureau

DIY bureau zelf bouwen houten planken met glazen blad

Voor dit doe-het-zelf-project heb je alleen een houten plank en 4 houten kisten nodig

Zelf een bureau bouwen van houten kisten DIY bureau bouw doe-het-zelf projecten uit houten kisten Bouw zelf je bureau massief hout en metalen potenDIY bureau zelf bouwen houten kisten plank kamerplantenZelf een bureau bouwen Thuiskantoor woonaccessoires zelf bouwenDIY bureau zelf werktafel bouwen DIY bureau bouw zelf ideeën zelfgemaakte werktafel massief hout DIY bureau bouw je eigen ideeën en voorbeelden DIY-bureau-bouw-zelf-materiaal-hout DIY-bureau bouw je eigen meubels van palletsBouw je eigen bureau houten paneel massief houten lades metalen potenZelf een bureau bouwen ideeën massief houten paneel aan de muur gemonteerd