pompons zelf knutselen diy tafeldecoratie ideeën verjaardag

Chique verjaardagsdecoratie met pompons

Creatievelingen opgelet: je volgende verjaardag vier je met een gerust hart thuis, want deze nieuwe decoratietrend maakt van je huis een spetterende feestlocatie! Doe-het-zelf pompons fleuren je verjaardagstafel prachtig op. De kleurrijke Cheerlaeder-tufts kunnen snel en eenvoudig worden geknutseld en zijn ook nog eens extreem goedkoop. Want alles wat je nodig hebt is een vierkant papieren servet en een touwtje.

pompons maak jezelf hangende verjaardagsdecoraties roze roze pompon

Verjaardagsversieringen in feestkleuren: vrolijke pompons om zelf te maken. (Foto: © Ruth Black – Fotolia.com)

Het is gemakkelijk om pompons te maken van servetten

Dat Online magazine uit het paradijs voor verjaardagsuitnodigingen beveelt de volgende handleiding aan:

  1. Vouw het servet een keer open zodat het in een rechthoek voor je ligt.
  2. Vouw ze nu als een waaier, dat wil zeggen, één strook tegelijk, op en neer.
  3. Om ervoor te zorgen dat de pompon er aan het einde bloemig uitziet, knipt u de uiteinden van de waaier rond.
  4. Verzamel nu de waaier in het midden en knoop hem stevig vast met het touwtje.
  5. Laat nu de waaier uit elkaar vallen en scheid voorzichtig de afzonderlijke lagen van het servet van elkaar. Nu kan de pompon op zijn plaats worden geplukt.

zelf pompons knutselen oranje rood wit tafeldecoratie verjaardag

Afhankelijk van je voorkeur kun je zelf pom poms maken voor je verjaardagstafel en deze combineren in een grote verscheidenheid aan kleuren en designs. Extra tip: Laat de pompons aan een draadje naar beneden hangen of verbind meerdere party plukjes met een draad of touwtje aan een mooie guirlande! Het is het beste om hier verschillende lichte of donkere pompons van één kleur te combineren. Pompons als decoratie zijn geweldig voor je huisfeest of voor de verjaardag van je kinderen. Naast een verjaardagstaart en kleurrijk versierde cupcakes, kun je je verjaardagstafel perfect maken.

pompons zelf knutselen roze roze pompon verjaardag diy decoratie-ideeën

Doe-het-zelf pompons zijn geweldig om op de decoratietafel te schikken. (Foto: nadine / Dollar Photo Club)

 Je kunt ook meer verjaardagsversieringen vinden in de Online magazine uit het paradijs voor verjaardagsuitnodigingen! Hier kunt u ook allerlei inspiratie opdoen over het thema verjaardag – of het nu gaat om ideeën voor het feest en de locatie, cadeautips voor uw beste vriend, echtgenoot of ontwerptips voor creatieve uitnodigingskaarten. In het magazine vindt u onder andere de mooiste verjaardagslocaties in Duitsland en de wereld, evenals suggesties voor originele spreuken op wenskaarten en uitnodigingen. Deze zijn handig en gemakkelijk te vinden in de bijbehorende webshop van Verjaardagsuitnodiging paradijs besteld worden. Een grote keuze aan verschillende ontwerpen voor elke smaak en elke leeftijd kan met slechts een paar klikken worden gepersonaliseerd en individueel worden ontworpen.

We hopen dat je het leuk vindt om zelf pom poms te maken, uit te nodigen en je volgende verjaardagsfeestje thuis te plannen!

pompons maak jezelf diy tafeldecoraties verjaardag roze roze   pompons knutselen roze roze pastelkleuren groen geel doe-het-zelf decoratie idee

pompons zelf knutselen diy decoratie tafeldecoraties verjaardag vintage