venta luchtwassers

Waarom u voor de Venta luchtwasser zou moeten kiezen

Na vele ongelukkige pogingen om het binnenklimaat in ons kantoor te verbeteren, schoten we eindelijk in de roos. We hebben een “wasmachine” voor de lucht gevonden. Nee, eigenlijk wel Venta luchtwasser veel meer – een combinatie van luchtreiniger en luchtbevochtiger in één.

Het werkingsprincipe is helemaal niet ingewikkeld. De droge, slechte lucht wordt in het apparaat gebracht en door de stapel platen geleid die zich daar bevinden. De binnenkant van de luchtwasser is constant gevuld met water waaraan vooraf het Venta hygiënemiddel is toegevoegd. De lucht wordt op deze manier letterlijk gewassen. Het mooie is dat ook stof, pollen en andere kleine deeltjes in het water worden gebonden. Tegelijkertijd zorgt de verdamping van het zuivere water op de wisselaaroppervlakken voor een optimale luchtbevochtiging.

Vanaf het begin waren mijn collega’s en ik gefascineerd door de eenvoudige montage en bediening van de luchtwasser. Het duurde maar een paar minuten en het apparaat was al in gebruik. We kregen het in de zomer, dus op de warme dagen hadden we nogal een probleem met de negatieve impact van de droge lucht die uit onze airconditioner kwam. Velen van ons hebben vaak geklaagd over hoofdpijn en ongemakkelijke vermoeidheid. Ook het huisstof, dat ondanks de dagelijkse schoonmaak constant aanwezig was, mag niet worden onderschat. En ja, natuurlijk waren we bekend met het onvermijdelijke uitdrogen van onze slijmvliezen, wat vaak leidde tot verkoudheid en hoesten.

venta luchtwasser kantoor schone kamer lucht

Ik moet toegeven dat we in het begin een beetje sceptisch waren. We dachten dat het misschien weer een marketingtruc was. De eerste dagen hebben we de fluisterstille luchtwasser niet eens opgemerkt, we hebben hem gewoon netjes volgens de instructies bediend. Maar sindsdien is er iets veranderd in ons middelgrote kantoortuin. Je kon het niet zien, maar je kon het zeker voelen.

Nu genieten we elke dag van een veel frissere binnenlucht, die goed bevochtigd is en heel goed voor ons is. De laatste tijd klaagt niemand van ons over jeukende keel of de vervelende loopneussymptomen. Het is bijna niet te geloven, maar bij het schoonmaken van het kantoor merk je dat het huisstof merkbaar is afgenomen. Met onze Venta luchtwasser LW 45 we hebben echt een gelukkige keuze gemaakt. We hebben ons al goed uitgerust en het Venta hygiëneprogramma veiliggesteld. Dit omvat het hygiënemiddel voor een hygiënisch perfecte continue werking, die verkrijgbaar is in een fles van 500 ml en voldoende is voor ca. 5 maanden, evenals de Venta-apparaatreiniger van 25 ml, die nodig is voor de halfjaarlijkse intensieve reiniging.

venta luchtwasser luchtreiniger luchtwasser

Last but not least is er de mogelijkheid om de luchtwasser te gebruiken bij het op smaak brengen van het pand. Hoe werkt het? Heel makkelijk. Met de speciale, hoogwaardige geuren voor de Venta luchtwasser. We hebben dit van Taoasis – Venta’s partner. Onze onbetwiste favoriet is de vanillesmaak. Het werkt balancerend en euforisch tegelijk op ons en bevordert op een heel subtiele manier ons werkproces. We kijken uit naar de verwarmende en ontspannende winterdroomgeur en naar elk nieuw seizoen met de Venta luchtwasser.

venta luchtwasser nieuwe technologie innovatief

venta luchtwasser innovatie technologie