Het iPhone-display repareren en wat beschermt tegen krassen

De vreugde van het nieuwe smartphonemodel, vooral als het van Apple is, kan gewoon niet worden beschreven. Je hebt hem eindelijk in je handen en verwondert je over het puntige ontwerp, het comfort en de prestaties. De hoge prijs komt overeen met de legendarische kwaliteit die niet kan worden overtroffen…. Maar wat gebeurt er eigenlijk als je populaire en waardevolle iPhone je broek- of jaszak bereikt? Waar verzamelt behalve munten en sleutels ook veel stof? Het ziet er hetzelfde uit, en erger nog, voor de iPhone in de zak van een vrouw. Er zijn gevaarlijke haarspeldjes, pennen en losse munten die de iPhone-display kunnen beschadigen. Niet te vergeten zijn de steeds zwaarder wordende sleutelhangers die afschuwelijke sporen op je iPhone kunnen achterlaten. Een iPhone-displayreparatie zal niet goedkoop zijn en het is beter om geen commentaar te geven op de benodigde tijd.

Wees innovatief, vermijd iPhone-schermreparatie

iPhone display reparatie GLAZ verpakking

Geen paniek! Gelukkig werken professionals onophoudelijk aan het verbeteren van onze kwaliteit van leven, waaronder nu de iPhone valt. De GLAZ Liquid Protection is de innovatieve oplossing die van jou is iPhone-scherm of behoedt de iPad voor gebruikssporen. We hebben ook de GLAZ-vloeistof getest en waren aanvankelijk onder de indruk van het verpakkingsontwerp.

De GLAZ-verpakking, die vloeistofbescherming bevat voor 3 apparaten (je iPhone, je iPad en je AppleWatch), ziet er eenvoudig, elegant en aantrekkelijk uit.

Eenvoudig, elegant en communicatief

iPhone display reparatie GLAZ verpakking 5

EHBO-doos voor de iPhone

iPhone display reparatie GLAZ verpakking 2

Volg de gebruiksaanwijzing

iPhone display reparatie GLAZ verpakking 4

Er is één pakket per apparaat, elk met 3 kleine zakjes: -In de eerste vinden we een schoonmaakdoekje gedrenkt in alcohol, in de tweede- 1 microvezeldoek en in de derde is er de eigenlijke vloeistof die ons scherm beschermt tegen krassen.

GLAZ- Vloeistof- bescherm waar je van houdt

iPhone display reparatie GLAZ verpakking 3

Voorzichtig aanbrengen en laten drogen

iPhone display reparatie GLAZ verpakking 6

Ze worden gebruikt in de volgorde waarin we de component hebben gepresenteerd. Maak eerst je iPhone schoon met de alcohol en droog hem vervolgens grondig af. Verdeel ten slotte de beschermende vloeistof over het oppervlak van de iPhone. De functie van de fijne elektronica wordt niet aangetast. De beschermende vloeistof moet overal gelijkmatig worden verdeeld en dit is waar de grootste uitdaging voor een Apple-gebruiker komt:

Laat de iPhone na het aanbrengen van het beschermingsmiddel 12-30 uur drogen. Dat betekent – geen Facebook en geen Twitter, maar als je een iPhone-display zonder krassen wilt, moet je er gewoon doorheen gaan of, nog beter, overstappen op de iPad.

Een jaar zorgeloos zijn

iPhone-scherm-reparatie-GLAZ-verpakking-7

Test de nieuwe iPhone-bescherming en profiteer van zijn kwaliteiten!