We hebben lang nagedacht welke specifieke producten we zouden presenteren in ons rapport van CES 2019. De selectie is te groot en het risico dat we niet objectief genoeg de grootste en meest bruikbare producten presenteren. Daarom hebben we besloten om de belangrijkste trends van ‘s werelds meest populaire hi-tech vakbeurs voor u op een rijtje te zetten. In welke richting brengen moderne innovaties ons eigenlijk? We hebben ook twee video’s opgenomen, die we geweldig vinden, met de introductie van specifieke producten.

Veel innovaties bevorderen onze gezonde benadering van het leven

natuur geweldig ces 2019

CES 2019 en de smart home-trends

Sinds het begin van het jaar hebben we verschillende artikelen gepubliceerd over het onderwerp Hi-Tech Home. Dit is een actuele trend onder moderne technologieën, zoals bleek op de vakbeurs CES 2019 die in januari van dit jaar plaatsvond. Er zijn heel veel voorbeelden, maar we proberen je aandacht te richten op de bijzonder praktische.

Smart home-technologieën combineren de meest gebruikte huishoudelijke apparaten. Vanaf een smart device bedien je desgewenst tegelijkertijd de koelkast, de oven en de voordeur. In veel gevallen kunt u dit zelfs doen als u momenteel niet in uw huis bent. Dit verhoogt de veiligheid in het dagelijks leven enorm. Wie heeft er niet het vreemde gevoel gehad een elektrisch apparaat te zijn vergeten dat aan stond? Nu zou je dit op afstand kunnen controleren en eventueel corrigeren. De selectie van hi-tech apparaten die dit doel dienen is erg groot.

Kleine robots voor het slimme huis worden steeds populairder

hi-tech intelligente en gepersonaliseerde huishouding

Verhoging van de kwaliteit van de gebruikte producten

Hoogwaardige biologische producten voor het dagelijks leven zijn voor velen van ons te duur. Bovendien is het moeilijk te controleren of de informatie over de werkelijke kwaliteit ervan waar is. Hi-tech innovaties ondersteunen ons in ons streven naar betere producten. Je zou het kunnen gebruiken om je water te zuiveren en het te verrijken met bepaalde ingrediënten, maar ook om thuis voedsel van goede kwaliteit te produceren. De investering erin is ook niet klein, maar in veel gevallen zal het zich op de lange termijn meerdere keren terugbetalen. Op CES 2019 lag de focus op dergelijke huishoudelijke producten.

De bezoekers van de CES-beurs nemen elk jaar toe

Interieur in de CES hi tech tentoonstelling

Innovaties in de gezondheidszorg

De praktijk en nieuw onderzoek laten keer op keer zien dat de weg naar een volmaakte gezondheid meestal heel individueel is. Lichaamsbeweging, diëten en meditaties moeten passen bij onze eigen levensstijl en persoonlijke behoeften. Anders kunnen we ze op de lange termijn niet naleven en bereiken we dus niet de verwachte resultaten. Dit is waarschijnlijk de reden waarom fitnessgadgets, ideeën om de slaapkwaliteit te verbeteren en hi-tech zelfhulpideeën zo populair zijn bij de start-ups en de producten die werden gepresenteerd op de hi-tech vakbeurs CES 2019.

Hier zijn de twee beloofde video’s met producten van CES 2019

Moderne en milieuvriendelijke vervoermiddelen werden gepresenteerd op CES 2019

hi tech geweldige ideeën

Nog meer innovaties voor ultramoderne slimme huizen en kantoren

geweldige slimme huisinnovaties hi tech

8K-technologieën werden ook gepresenteerd op CES 2019

grote schermen hi-tech