bellevue clubhuis zwembad ligstoelen

We gaan je nu kennis laten maken met het prachtige Bellevue Clubhouse. Het is gelegen in Bellevue, Washington – een buitenwijk van Seattle en is gemaakt door Baylis Architects. Het clubhuis is bedoeld als gezelligheidsclub, moderne gym en luxe hotel.

Het project omvat veel fitnessfaciliteiten, een ruime bibliotheek en sfeervolle buitensportvelden.

Je voelt de invloed van de Aziatische bouwstijl. Het hotel is georiënteerd op het noordwesten en heeft schuine daken, grote overstekken en bekleding van cederhout.

Het Bellevue Clubhouse heeft een buitenzwembad aan de noordkant en tennisbanen aan de zuidkant. Zo krijgen de gasten een adembenemend uitzicht op de omringende natuur. Clubleden kunnen ook genieten van de afgelegen Zen-tuin, prachtige waterpartijen en Aziatisch geïnspireerde landschapsarchitectuur.

Het interieur is zeer licht en ruim. De doorzichtige wandpanelen en dakramen brengen natuurlijk zonlicht naar alle drie de niveaus van de sportschool.

Het was een mooie uitdaging om het moderne stalen frame te integreren in de bestaande betonconstructie. Bij het seismisch onderhoud van het gebouw dient rekening gehouden te worden met de expansieve openingen. Het hele huis is volledig herbouwd – de sporthallen zijn gerenoveerd, de racquetballruimtes zijn omgebouwd tot multifunctionele ruimtes en kantoren, en de bibliotheek heeft een verbeterd uitzicht en gemakkelijker toegang tot de buitenfaciliteiten.

  Het Bellevue Klubhaus heeft moderne fitnessstudio’s met geweldige sportuitrusting

moderne apparatuur sportschool glazen wanden

Bellevue Klubhaus – de Aziatische toets in het exterieurdesign

bellevue clubhuis Aziatische aanraking  Stijlvolle en gezellige ontspanningsruimte in donkere tintenbellevue clubhuis ontspanningsruimte

 Elegant hotel met glazen gevel en outdoor tennisbanenbellevue clubhuis glazen gevel  Leuke watersystemen naast het zwembadhotel buitenruimte ligstoelen watervoorzieningen  Romantische sfeer in de prachtige eetzaalhotel extravagante stijlvolle eetkamer  Moderne fitnessruimte met glazen wanden die zonlicht doorlatenhotel gym modern licht  Sfeervolle verlichting in het trappenhuishotel interieur design trap

Sms met Katja