hotelgids tophotels wereldwijd hotels op ontwerp reisgids

Wil je voor je volgende reis kennismaken met “Hotels by Design”??

Vandaag willen we u een hotelgids geven die u zeker moet overwegen voor uw volgende reis. Het gaat over “Hotels by Design”, de hotelgids van House&Tuin. Dit omvat zowel luxe hotels als redelijk geprijsde overnachtingen.

Men past zich heel vaak aan de culturele en natuurlijke omstandigheden aan. Men wil zich er idealiter in inschrijven. Men wil de bezoeker een woonbeleving bieden die perfect past bij een specifieke locatie. Het is dus echt bewonderenswaardig hoe je toch een onderscheidende stijl kunt bieden.

Hotels wereldwijd te zien

hotelgids tophotels wereldwijd Helen Cathcart house

Op de eerste foto van vandaag (hierboven) zie je Awasi Patagonië. Het ontwerp is geïnspireerd op de gebouwen die de gaucho’s hebben gemaakt. De modellen in kwestie komen uit de 18e eeuw.

Andere tophotels die “Hotels by Design” graag presenteert zijn in Newfoundland, Londen en de Alpen.

Het hotel in Point Yamu (foto hieronder) in Phuket ziet er totaal anders uit. Ontwerper Paola Navone combineerde lokaal design met traditionele Thaise kunst. Dit zorgde voor een onverwacht coole, moderne look die uit zijn omgeving lijkt te groeien.

Luxe hotel in Point Yamu

hotelgids tophotels wereldwijd Lucas Allen house

“Hotels by Design” ontving de Pinneapple Award. Deze prijs wordt toegekend voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van hoteldesign. Cecile & Boyd is een van de architectenbureaus die werkt met de hotelgids. Uw team is erkend voor hun uitstekende werk aan de magische safarihuisjes. Deze behoren tot de beste in hun soort in Afrika!

Hotelgids “Hotels by Design”

tophotels wereldwijd huis tuin hotelgids hotels by design

De verbinding tussen design en wandelen is nog nooit zo sterk geweest als nu.

Als je van een plek houdt waar je verblijft, zul je je overal ter wereld op je gemak voelen. Geen twee vakantie-ervaringen zullen hetzelfde zijn. Dat kunnen we je alvast beloven!

Tophotels wereldwijd – plan uw perfecte vakantie!

tophotels wereldwijd hotels volgens designhotelgids