het stijlvolle en eigentijdse bureau in kobaltblauwe directiestoel

Het stijlvolle en eigentijdse bureau van Cappellini

Laten we ons concentreren op dit Cappellini-bureau van de Poltrona Frau Group. Het bureau heeft een sterk en stabiel design met vloeiende lijnen en mooie vlakken, waarmee het kracht en eenvoud uitstraalt. Ideaal voor thuis of op kantoor, het seniorenbureau zorgt voor de oase om te zitten, te leren en succes.

Het werkblad van bureau Cappellini is rijk en dik, en daardoor sterk en duurzaam. Kies uit verschillende containercombinaties. Een draaibaar verchroomd mechanisme zorgt voor een veilige toegang en mooie functionaliteit van de lades.

Studio Capellini Senior Bureau

het stijlvolle en eigentijdse bureau in licht hout en donkerpaars

Complete flair in een bureau met een modern design

het stijlvolle en eigentijdse bureau zwart en elegant met een marineblauw accent

Het bureau is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Je kon kiezen voor de gelakte of naturel of eiken gebeitste variant. Het bureau is in hoogte verstelbaar met chromen poten, de handgrepen zijn gemaakt van hoogglans chroom of geanodiseerd aluminium voor een moderne uitstraling.

Studio Cappellini Senior Desk – met veel kleuropties

het stijlvolle en eigentijdse bureau minimalistisch blauw en wit

Als u op zoek bent naar een bureau, of het nu voor het thuiskantoor of voor het servicekantoor is, dan hoeft u niet lang na te denken. Het Cappellini Senior bureau is ideaal voor elk hedendaags of modern design.

Wilt u de Cappellini Senior Desk niet in uw thuiskantoor hebben??

Zet gewoon je favoriete accent op kantoor

het stijlvolle en eigentijdse bureau citroengeel directiestoel chroom grijze nuances