nobel werkblad van corian, strak en elegant

Edel werkblad van Corian – zo laad je je smartphone op een ingenieuze manier op

Tegenwoordig komen we veel draadloze manieren tegen om de smartphone of tablet-pc op te laden. Het spectrum varieert van groene technologieën tot modieuze apparaten die een fortuin kosten, allemaal met hetzelfde doel: de levensduur van de batterij van onze waardevolle hi-tech metgezellen zo lang mogelijk verlengen.

Maar wees eerlijk, heb jij al een strakke, minimalistische oplossing om je smartphone op te laden? Zodat je het niet eens merkt?

Nee? Neem dan een kijkje. De ingenieuze oplossing van DuPont in samenwerking met PMA is een nobel werkblad van Corian waarmee je gemakkelijk je tablets en smartphones kunt opladen zonder kabels of stekkers.

Het aanrechtblad is zo stijlvol en elegant dat het bij elke smaak en interieurstijl past

nobel werkblad gemaakt van corian minimalistisch design

De geweldige innovatie is al met veel succes toegepast in veel openbare en zakelijke gebouwen in New York. De groten zoals Starbucks, Regis Hair Salons, Delta Airlines, Madison Square Garden en de Barclays Centers in Brooklyn gebruiken ze al.

hoe is het gedaan? Je laat je mobiele telefoon of tablet gewoon op het werkblad van DuPont en de batterij wordt draadloos opgeladen – zomaar. Deze unieke technologie was ook bedoeld als een efficiënte en praktische oplossing voor huishoudens.

Wat als je ook zo’n ingenieus draadloos systeem in huis zou hebben?

nobel werkblad van corian in alle mogelijke kleuren