Als u uw eigen huis bouwt of de inrichting van uw appartement wilt veranderen, rijst de vraag welke keuken u moet kiezen. De aanschaf van een nieuwe inbouwkeuken moet zorgvuldig worden overwogen, het is immers vaak bijna net zo duur als een kleine auto en zal u nog tientallen jaren bijblijven.

Waar moet u op letten bij het installeren van een nieuwe keuken??

De ideale inbouwkeuken hangt in de eerste plaats af van de beschikbare ruimte in uw appartement of huis, dus u moet Bepaal de exacte afmetingen van de keuken voordat u gaat plannen. Overweeg in de volgende stap hoe u uw keuken tot in detail wilt ontwerpen. Beantwoord voor jezelf de volgende vragen:

 • Hoe groot is de ruimte voor de keuken (lengte x breedte)
 • Hoe groot moeten de werkoppervlakken zijn? (Diepte x breedte // hoogte)
 • Welke elektrische apparaten moeten hun plek vinden in de keuken??
 • Welke aansluitingen zijn nodig voor water (kraan, vaatwasser en eventueel wasmachine)
 • Welke aansluitingen zijn nodig voor de elektriciteit?
 • Aansluitingen op het werkblad voor kleine keukenapparatuur
 • Aansluitingen voor de grote keukenapparatuur
 • Hoe moet de ruimte-indeling van de kasten worden gemaakt??
 • Hoe moet de nieuwe inbouwkeuken eruitzien??
 • ingebouwde keuken keukeninrichting modern interieur

  Houd er ook rekening mee dat met de Het gebruik van energiezuinige apparaten kan de bedrijfskosten van uw keuken verlagen en daarmee uw terugverdientijd te verkorten. Bedenk ook dat de levering van een nieuwe inbouwkeuken enkele weken duurt en de montage meerdere dagen. Houd er ook rekening mee dat u voor een lange periode niet kunt koken.

  Hoe installeer ik een nieuwe keuken?

  Als u uw nieuwe inbouwkeuken door een vakman laat plaatsen, dient u eerst schriftelijk een leverings- en montagedatum van de keuken af ​​te spreken. Maak ook duidelijk wat er met de oude keuken gebeurt. Als u de oude keuken zelf moet demonteren en afvoeren, dient u dit enkele dagen tot weken voor de leverdatum van de nieuwe keuken te doen. Indien nodig wordt bij het demonteren van de oude keuken gekeken of er behoefte is aan extra renovatie (schilderen, betegelen). Als je de keuken zelf monteert, ben je flexibeler, maar moet je over het algemeen iets meer tijd plannen dan gegeven. Neem minimaal een week vrij en concentreer je volledig op het goed inrichten van de keuken.

  ingebouwde keuken keukenapparatuur moderne keukenmeubels ingebouwde verlichting

  Inbouwkeukens van de keukenexpert

  Keukenapparatuur aansluiten, waterleidingen goed aanleggen en alle keukenkasten op de juiste manier installeren vereist uitgebreide kennis van elektronica en technisch talent. Vooral als het gaat om op maat gemaakte keukens en elke hoek en nis moet verstandig worden gebruikt, ook werkbladen en laden moeten individueel worden aangepast en op maat worden gesneden. Daarom is het vaak raadzaam en veel relaxter om de plaatsing van een nieuwe keuken door een vakman te laten plannen en uitvoeren. de Keukenexperts van elha-service.de in München Wij ondersteunen u graag bij de planning en individuele uitvoering van uw nieuwe droomkeuken. Kom desnoods bij je thuis, neem de maten op en plan samen met jou de keuken. U kunt de installatie dan volledig overlaten aan de ervaren experts.

     ingebouwde keuken keukeninrichting shabby chic stijl

  ingebouwde keuken keukenapparatuur witte keukenmeubels keukenapparatuur

  Plan de ingebouwde keuken correct keukeninrichting