deco-ideeën in het ontwerp van de noordpool van de kinderkamer

Onze leuke decoratie-ideeën in de kinderkamer barsten van de fantasie en creativiteit – net als kinderdromen. Alle kinderen willen een wereldreis maken. Ze stellen zich voor dat ze op de maan landen of de Noordpool bezoeken.

Precies de verlangens van onze kleine vrienden hebben ons geïnspireerd om met deze originele en fantasierijke decoratie-ideeën in de kinderkamer te komen.

Je zult ervan overtuigd zijn dat de witte kamer er eenvoudig en elegant uitziet en toch erg gezellig en vrolijk is.

Creëer een koel maar zonnig klimaat door de muren en vloer wit te schilderen. Zoek ook naar bijpassende witte meubels die je kunt decoreren met berenstickers. Ontwerp de kamer in deze minimalistische, Scandinavische stijl. De witte kleur zal het er helderder en ruimer uit laten zien. Maar je hebt ook de mogelijkheid om de sfeer op te frissen met enkele kleurrijke elementen. Ideaal zijn de pluche beren, de gekleurde kussens of een wanddecoratie met wereldkaart en mooie ballonnen, die de fantasie van de kinderen zullen prikkelen. Dankzij deze fantastische decoratie-ideeën in de kinderkamer kunnen de kleine avonturiers rechtstreeks in hun droomwereld duiken.

Je moet toegeven dat dit interieurontwerp nogal excentriek lijkt, maar erg origineel en aantrekkelijk. Overleg met uw zoon of dochter voordat u de kamer in Scandinavische stijl inricht. Luister heel goed naar je kinderen en ontdek wat ze van dit slimme ontwerp vinden!

Houd de foto’s in de gaten die we voor je hebben gemaakt en doe geweldige ideeën op!

 Originele decoratie-ideeën in de kinderkamer met witte muren en decoratie met ballonnen en beren

decoratie-ideeën in de kinderkamer wanddecoratie

   Fantasierijke decoratie-ideeën in de kinderkamer in Scandinavische stijl die een lichte en ruime sfeer creëren

decoratie-ideeën in de kinderkamer helder wit Sms met Katja