feng shui kinderkamer case study geel wit gezellig

Feng Shui kinderkamer – een voorbeeld van rustige nachten

Jane en Patrick verwelkomden baby Samantha op een heldere aprilochtend. Jane was een van mijn Feng Shui-klanten; Zowel zij als haar man zijn succesvol op het werk, hebben grote huizen en hebben talloze banen en verslavingen. Vier maanden na de geboorte, gekenmerkt door heel weinig slaap, vroeg Jane me om de Feng Shui-energie in huis te controleren en te kijken of er iets was dat de Feng Shui-richtlijnen konden doen om de baby te kalmeren.

De baby sliep erg licht en schreeuwde veel, wat zijn slachtoffers begon te eisen – en ook verband hield met de gezondheid van de ouders.

Sprookjesachtige kinderkamer – verschillende tinten oranje

feng shui kinderkamer case study geeloranje kleuren

Dit is wat er in het huis gebeurde:

De kinderkamer zag er erg druk uit en stond vol met verschillende felgekleurde dingen en elektrische apparaten. Dit creëerde een zeer actieve, sterke en zelfs ontwrichtende kwaliteit van Feng Shui-energie. Het gevaarlijkste was het zeer hoge elektromagnetische veld, dat afkomstig was van verschillende bronnen: de babyhartmonitor die onder de matras was geplaatst, evenals de zeer sterke straling van de muur naast het thuiskantoor. Het bedje werd in lijn met de deur geplaatst.

Extravagante en moderne kinderkamerinrichting in frisse kleuren

feng shui kinderkamer case study groen speels

De slaapkamer was rommelig met babyspullen, net als vrijwel elke andere open ruimte in huis.

Dit is wat we hebben veranderd:

We hebben de talrijke elektrische apparaten van de baby verwijderd (waarvan de meeste zelden werden gebruikt!) We hebben de babykamer verplaatst van het thuiskantoor. De slaapkamer ziet er nu veel comfortabeler en schoner uit dan voorheen. Nu hebben ouders vertrouwde momenten en een goede nachtrust! Alle babyspullen zijn nu verzameld en opgeborgen in één compacte ruimte.

Prachtig en gezellig design in de kinderkamer

feng shui kinderkamer case study natuurlijke houten meubels hemelbed

Hier zijn de resultaten:

Een paar nachten nadat de Feng Shui verandert, belde Jane om te zeggen dat alle gezinsleden goed slapen. Patrick voelt zich veel gelukkiger en opgewonden over haar toekomst, en Jane is van gedachten veranderd om nooit meer een baby te krijgen!

Kinderkamer voor kleine jongens in nautische stijl

feng shui kinderkamer case study blauwe jongen   Opvallende, sfeervolle kinderkamerinrichting in felle kleurenfeng shui kinderkamer case study helderblauw wit speelgoed   Vrolijke decoratie aan de muur – witte wandplankfeng shui kwekerij case study positieve energie

Opvallende roze-transparante gordijnen die het daglicht gemakkelijk door de kamer laten stromen

feng shui kinderkamer case study roze meisjesbed

Compacte, meisjesachtige kinderkamer – kledingkast, kinderbedje en commode – alleen het hoogstnoodzakelijke in de kamer

feng shui kinderkamer case study roze delicate pastelkleuren

Elegant en gezellig kinderkamerontwerp in roze en wit

feng shui kinderkamer case study wit roze kleuren