meer dan alleen licht designverlichting kiezen voor de perfecte verlichtingOriginele soorten verlichting in huis

Uw appartement is volledig gemeubileerd, alleen gloeilampen in behangsokkels van de bouwmarkt hangen nog aan de plafonds? Hoog tijd dat je je richt op het (bijna) belangrijkste onderdeel van je interieur: het kiezen van de perfecte verlichting. Besteed speciale aandacht aan het zoeken naar de plafondlamp.

Licht schept sfeer, het juiste licht zorgt ervoor dat jij gelukkig wordt in huis.

Meer dan alleen licht – de keuze voor de perfecte verlichting

meer dan alleen licht de perfecte verlichting kiezen lampen vergelijkbaar met katoen

Verlichting als een sensuele ervaring

Inderdaad? Moet de verlichting niet in de eerste plaats voor goed zicht zorgen? Het antwoord is: Optimaal geselecteerde lampen en armaturen kunnen veel meer. Als je de balans vindt tussen goede verlichting en stijlvol design, dan is dit de enige manier om de ruimte uitstraling en persoonlijkheid te geven. Mooie plafondlampen voor iedereen verrijken je hele woonomgeving. Je komt thuis, doet het licht aan en voelt de kamer vullen met helderheid en leven. Een plafondlamp die past bij het decor en het thema van architectuur en meubels herhaalt, is een echte schat in uw huis. Speel met de diverse mogelijkheden die moderne plafondlampen je bieden, laat je inspireren!

Luxe, extravagantie en een dramatische sfeer

Meer dan alleen lichtontwerpers die de perfecte verlichting kiezen, zijn lampen aantrekkelijk

Vereisten voor de plafondlamp 

– Optimale aanvulling op het meubel, passend bij de stijl

– Blikvanger aan het plafond

– goede verlichting van de kamer

– hoge kwaliteit

– Gemakkelijk verwisselbare lichtbronnen

Moderne lampen voor aan het plafond voldoen ruimschoots aan deze criteria. U kunt kiezen uit een breed assortiment, zodat geen enkele ontwerpwens onvervuld blijft. De stijlvolle, extravagante lamp is net zo goed mogelijk als de klassieke, ingetogen variant. Misschien past een weelderige kroonluchter bij u. Of u wilt een doordacht lichtconcept waarin meerdere lichtbronnen zijn geïntegreerd.

Massieve klassieke kroonluchter

meer dan alleen licht de perfecte verlichting kiezen lampen kroonluchters

De interactie tussen licht en stemming

Een kamer die te fel verlicht is, kan net zo oncomfortabel zijn als een kamer met diffuse schemering. Denk daarom eerst na over de intentie die u nastreeft met uw verlichtingsconcept. Wat zijn uw eisen? Wilt u een goed uitzicht, maar ook een gezellige sfeer in de eetkamer? Moet de plafondlamp gezellig lijken in de woonkamer??

Glamoureuze oppervlakken, heldere sfeer in de eetkamer

meer dan alleen licht de perfecte verlichting kiezen lampen wit meubilair

Wil je verlichting in de slaapkamer die een vleugje romantiek, zelfs erotiek creëert? Deze kleine vragenlijst zou u moeten helpen om de perfecte verlichting voor uw woonruimte te vinden. Soortgelijke overwegingen gelden voor kamers zoals de kinderkamer, de keuken, de badkamer of de gang. Fijn dat je kunt kiezen uit een groot assortiment lampen. Jouw persoonlijke smaak maakt uiteindelijk het verschil.

Functioneel ontwerp en zacht licht

meer dan alleen licht kiezen voor de perfecte verlichting lampen origineel

Helderheid zorgt voor levensvreugde

Er is een verband tussen weinig licht en een slecht humeur. Je kent vast wel de beruchte winterblues als de zon lange tijd nauwelijks zichtbaar is. In je eigen vier muren daarentegen heb je het in eigen handen! Zorg voor verlichting die je gewoon in een goed humeur brengt. Helder, vriendelijk, knap.

Decoratieve hanglamp bij Sneeuw beschikbaar

meer dan alleen licht design verlichtingsarmaturen lampen hanglamp

Met de keuze van je plafondlamp zet je accenten, creëer je een sfeer van welzijn en toon je smaak. Laat de juiste verlichting niet aan het toeval over, maar maak een bewuste keuze!

Deze design vloerlamp toont zijn aantrekkelijkheid en vergulde oppervlak

meer dan alleen licht design verlichtingsarmaturen lampen vloerlamp verguld

    Minimalistische eethoek – wat zou je zeggen van de speelse vloerlamp in de hoek?meer dan alleen licht design verlichtingsarmaturen lampen moderne eetkamer