zwart gouden lamp hangend ontwerp ergonomisch

 Zwart gouden lamp: Ingo Schuppler combineert ergonomisch en milieuvriendelijk design

De wereld van design en mode streeft naar voren en wil steeds meer creatieve werken creëren en creatieve ideeën tot bloei brengen. De dingen van vandaag verouderen heel snel.

Daarom is de integratie van het groene en tijdloze design in je keuken bijzonder belangrijk.

Producten zoals Black Gold Lamp voldoen perfect aan de behoeften van zowel consumenten als ontwerpers voor een groter milieubewustzijn. Maar in tegenstelling tot veel andere zelfbenoemde “groene” lampen, doet deze veel meer dan alleen elektriciteit besparen.

Deze lamp is zeker een voorbeeld voor energiebesparing, recycling en biologisch afbreekbare materialen

zwart gouden lamp hangende design lampenkap

Dit alles wordt hier op een prachtige manier gepresenteerd. Het ontwerp van de lamp zelf is stijlvol en elegant en past prachtig bij het ontwerp van de meeste hedendaagse woningen. Het subtiele uiterlijk en de sierlijke vorm geven de consument het vertrouwen dat hij lang in de mode zal blijven.

Door gebruik te maken van de materialen houtskool en koper heeft de lamp een zwart oppervlak en vertoont binnenin een oranje nuance

zwart gouden lamp hangend design oppervlak

De grootste zorg van Ingo Schuppler is, naast het creëren van een prachtig kunstwerk, rekening houden met de principes van duurzaam ontwerp en verantwoorde selectie binnen creatieve, modieuze oplossingen.

Stap voor stap wordt hier via deze foto’s getoond hoe Ingo Schupler de lamp maken

zwart gouden lamp hangend design constructie

Op een bewust niveau herinnert het gebruik van houtskool ons aan onze afhankelijkheid van dit materiaal en aan het fundamentele belang ervan voor de elektriciteitsvoorziening. De lampen waren volledig energiezuinig bakken. Dit zorgt voor een zo laag mogelijk energieverbruik.

zwart gouden lamp hangend ontwerp vastmaken

Deze zwartgouden lamp is prachtig en alleen al door het design zou iedereen hem in huis hebben.

Hier vormt de ontwerper de lampenkap

zwart gouden lamp hangend ontwerp fabricage

Mengen van noodzakelijke ingrediënten

zwart gouden lamp hangend ontwerpidee