cool herenhuis ontwerpidee originele interieurinrichting

Cool herenhuisontwerp in de vallei, Kuala Lumpur toont creatieve details

Blu Water Studio deed het ontwerp en de inrichting van een origineel project in Kuala Lumpur, Maleisië genaamd “Het herenhuis in de vallei” (“The Vale Townhouse”) voltooid. Het optreden van de binnenhuisarchitecten toont een betoverende, bijna bohemien sfeer, die het gevoel van moderne sereniteit oproept.

U kunt zelf zien hoe het effect van de open plattegrond aanzienlijk is versterkt door de creatieve plaatsing van de meubels en decoratieve details, zodat het hele project uitmondt in een harmonieuze en gezellige mix van elementen.

Er zijn veel eigenaardigheden in deze kamers – van inspirerende grafische kunstwerken tot onverwachte meubelmodellen en verlichtingsideeën

cool stadshuis ontwerpidee origineel interieur woonkamer muurontwerp

Neem de tijd om de foto’s die we hier presenteren te bekijken – de originele details die u zult vinden, zijn er in overvloed! Er zijn veel eigenaardigheden in deze kamers – van inspirerende grafische kunstwerken tot onverwachte meubelmodellen en verlichtingsideeën, en de interieurs zullen waarschijnlijk een krachtige indruk op u maken. We zijn vooral blij met het ontwerp van de slaapkamers, met hun ruimte en indeling die ontspanning brengt. Het beeld van de rustige manier van leven wordt gecompleteerd door leeshoekjes, creatief behang en vrolijke kleuren. Hoe zou u reageren op deze exclusieve suggesties voor kamerinrichting? Heb jij al je favoriete details tussen de interessante accenten? Voel je vrij om je gedachten te uiten en je observaties met ons te delen!

Verfijnd interieurdesign

cool herenhuis design hanglampen glazen lampenkap eettafel

Vreemde hanglampen in het eetgedeelte boven de tafel

cool stadshuis design hanglampen eethoek wanddesign

Extravagant ingerichte woonkamer

cool herenhuis design woonkamer modern interieur

Opvallende decoratieve details

cool herenhuis design slaapkamer geïntegreerde verlichting

Comfortabele, elegante slaapkamer

cool herenhuis ontwerp slaapkamer tapijt bed

Witte, lichte slaapkamer

cool herenhuis ontwerp geïntegreerde indirecte verlichting slaapkamer

Grote glazen schuifdeuren

cool herenhuis ontwerp slaapkamer comfortabel bed

Groot comfortabel tweepersoonsbed

cool herenhuis ontwerp idee tweepersoonsbed slaapkamer wanddecoratie

Grijs slaapkamerontwerp

cool herenhuis design slaapkamer zwarte sfeer planken

Gezellige slaapkamer – originele, sfeervolle muursticker

cool stadshuis ontwerpidee beddengoed beddengoed wit turkooisHeb jij jouw favoriete details al tussen de interessante accenten? cool herenhuis design bureaustoel tafelblad muursticker