feng shui interieur inspiratie elementen zwart en wit

Feng Shui Interior Design – Creëer zelf de energie in de kamer

Bij Feng Shui spelen de muren en hun positie in de kamer een belangrijke rol. Je kunt goede feng shui-energie creëren als deze goed is geplaatst. Of aan de andere kant, als je positie de energiestroom blokkeert, is dat slechte Feng Shui. Er zijn een paar van dergelijke muren die thuis of op het werk een uitdaging kunnen zijn.

Natuurlijk zou je eerste instinctieve wens zijn om ze af te breken. Maar wacht even en denk even na. Je zou op een andere manier positieve energie kunnen creëren. Creëer zelf de energie die je hard nodig hebt. Gebruik afbeeldingen die uw doelen en verlangens vertegenwoordigen en die in harmonie zijn met de bagua-richting van de muur.

Meer informatie: http://www.founterior.com/

Feng Shui Interior Design – thuis positieve energie creëren

feng shui interieur inspiratie deco opklapbed

De muur tegenover het bed

We hebben het al gehad over de goede en slechte Feng Shui-energie in de slaapkamer. Alles in de kamer heeft invloed op je privéleven, dus wees creatief en voorzichtig bij het kiezen van muurschilderingen of afbeeldingen. Vermijd verdrietige, depressieve foto’s of een spiegel tegenover het bed.

Heldere vrolijke sfeer begroet je wanneer je thuiskomt

feng shui interieur inspiratie behang bloemen

De muur tegenover de voordeur

Als het eerste wat je ziet als je je huis of werkplek binnenloopt een muur is, doe dan iets om een ​​dip toe te voegen. Ook kun je hier een mural ophangen of het behang verwisselen. Maar dezelfde regel is van toepassing op de spiegel – geen spiegel tegenover de voordeur.

Laat de muur op je werkplek niet leeg achter

feng shui interieur werkplek inspiratie deco muur foto's

De muur tegenover je bureau

Laat in geen geval de muur tegenover je werkplek leeg. Het is de perfecte achtergrond voor je certificaten en je diploma. U kunt ook prachtige foto’s ophangen van de plaatsen die u wilt bezoeken of al hebt bezocht. Foto’s maken van je geliefde is ook een goed idee.

Je hebt de betekenis al begrepen. Verander de muur in een muur van inspiratie! Binnenkort zul je de goede Feng Shui-energie om je heen voelen.

Eetgedeelte in Aziatische stijl

feng shui interieur inspiratie deco muur bamboe

Kom met interessante ideeën en creëer je eigen wereld

feng shui interieur inspiratie deco muur boom paars