het perfecte geluid in huis met verborgen rode speakeraccenten

Het perfecte geluid in huis

Eigentijdse ontwerpoplossingen gevuld met glas en beton zijn soms een perfecte omgeving voor een geweldige geluidskwaliteit.

Een interessante kritieke situatie wordt geassocieerd met de twee namen. Het Denver Westword-nummer beschreef de geluidstechnicus voor de Chipotile-keten – Christopher Golub.

Een verklaring van schrijver Chris Utterback leidde tot een schandaal.

Minimalistisch design in het restaurant

het perfecte geluid thuisrestaurant in een minimalistische stijl

Volgens hem kon je Radiohead niet spelen in Chipotile vanwege het dunne gejank van frontman Thom Yorke. Dit zou een horror creëren in de gebouwen van beton en glas.

De fans waren woedend en moesten gerustgesteld worden door de volgende uitleg: Je zou Radiohead spelen in Chipotile, maar niet alle nummers.

In gebouwen als deze is er gewoon niets om het geluid te absorberen!

Wist je eigenlijk van het werk van bijzondere geluidstechnici in grote bedrijven? Ik was me niet echt bewust van dit feit voorafgaand aan dit artikel.

De stijl blijft ook van buiten elegant 

het perfecte geluid in huis grote glazen wanden en witte zuilen

Daarnaast huren dergelijke bedrijven ook speciale geluidsarchitecten in. Je moet speciale kleiverspreidende lichamen in het huis integreren. Je wilt gewoon bijdragen aan het best mogelijke effect van de muziek in dergelijke kamers.

Hier kun je veel van leren.

Het werk van zo’n expert ligt eigenlijk voor de hand als je er goed over nadenkt. Je hebt geen gemakkelijke taak. De geluidsexperts moeten bijdragen aan een perfecte muziekbeleving in complexe omgevingen. De gebouwen hebben een commerciële functie en er blijven mensen. De stijl is minimalistisch en bij de constructie is bijna uitsluitend gebruik gemaakt van glas en beton.

Dit is eigenlijk de beste sfeer voor het geluid.

Maar in deze is het erg moeilijk om het geluid te absorberen en te verspreiden. Aan de andere kant heb je veel reflectie – nog een moeilijkheid! Maar dat is de belangrijkste voorwaarde voor het bereiken van een zacht geluidseffect.

Welke oplossing is gevonden??

De geluidstechnicus selecteert goed klinkende stukken in dergelijke sferen en de architect helpt bij de verspreiding ervan door de juiste objecten in de kamer te verdelen.

Je zou het onderwerp zeker begrijpen als je in zo’n atmosfeer zou leven. Je zou waarschijnlijk gewoon zoiets als Manu Chau willen spelen. Volgens Emmi, de geluidsarchitect in ons voorbeeld, zijn ze een prachtig voorbeeld. Naar hun mening hebben ze een “veerkrachtig” geluid met een gemakkelijk te blokkeren baslijn.

De melodie is erg schoon, zelfs in zeer luidruchtige gangen en kan elke complexiteit van de kamers overwinnen.

Een andere geweldig klinkende band is Buan Visat Social Club!

Ben je nieuwsgierig? Je kunt de afspeellijst van de keten bekijken op hun website!

Luxe, comfortabele apparatuur met perfect geluid

het perfecte geluid voor thuisbioscoop in mediterrane sfeer

Wil je thuis het best mogelijke geluid bereiken? Emmi heeft een paar tips voor je:

1. De beste geluidsafmetingen zijn die van een schoenendoos. Hierin zijn de drie hoofddimensies van verschillende lengte. De kubusvorm is de slechtste variant. De verklaring ligt in de manier waarop het geluid in de kamer reflecteert in de oppervlakken

2. Het geluidssysteem moet zich in een verre hoek van de kamer bevinden. Idealiter zou het op de langere muur moeten worden geplaatst, zodat het geluid naar buiten kan gaan en zich kan verspreiden en vervolgens in de luisteraar kan reflecteren.

Romantisch decor kan nooit kwaad Ellen Grasso & Sons, LLC

het perfecte geluid in huis kleine woonkamer donkere houten balken

3. De luidsprekers moeten op gelijke afstand van de muur staan. Als dit niet het geval is, zal dit de geluidskwaliteit verminderen.

Idealiter zou men een constellatie binnen een geometrische vorm moeten bereiken

het perfecte geluid thuis televisie ingebouwd in de plank

4. Het is handig om een ​​kamerhoge boekenplank achter en voor de geluidsinstallatie te plaatsen. Met andere woorden, er moet er een aan weerszijden van de kamer zijn.

Een mooi Perzisch tapijt past er goed bij

het perfecte geluid thuis TV boven de open haard

5. Plaats akoestische panelen! Volgens Emmi is de beste optie om ze tijdens de bouw of herontwerp te installeren. Het is het beste om ze achter de gipsplaat of isolatie te plaatsen. Maar het waarschuwt u voor het belang van een correcte installatie! Vaak domineren ze de kamer, ook al zijn ze bekleed met hout of andere materialen.

6. Banken gevuld met schuim, dikke vloerbedekking of matten zijn ook een grote hulp voor de mooie verdeling van het geluid. Hoe meer gewatteerd, hoe beter!

De stijlvolle planken van donker hout zijn een geweldige aanvulling

het perfecte geluid in huis traditionele meubels

Volgens Emmi zie je de goede geluidskwaliteit van de kamers! Hoe klinkt je favoriete muziek in je appartement? Kun je iets optimaliseren volgens dit artikel??

Geweldige akoestiek kan ook worden bereikt met minder inspanning

het perfecte geluid in huis geweldige akoestiek