modern eclectisch appartement herontwerp woonkamer bank

Een koppel uit Vancouver transformeert een condominium met koekjessnijder in een persoonlijke ruimte met een eclectische sfeer.

Chad Farquharson en Wayne McGill kunnen er niets aan doen, ze nemen vaak hun werk mee naar huis. Maar het zijn niet haar negen-tot-vijf-banen (Chad werkt voor de overheid en Wayne werkt in de detailhandel) – het is haar rol als eigenaar van We Live Like This, haar interieurontwerpbedrijf.

De leuke en unieke filosofie achter dit ondernemende bedrijf moedigt huiseigenaren aan om vooruit te komen en nieuwe decorbeslissingen te nemen. En nergens is deze les duidelijker dan in dat paar van 700 vierkante meter flat in het centrum van Vancouver. De woonkamer verkent een eclectische mix van stijlen. Een nieuwe bank staat perfect in huis met een Aziatische look, omgebouwd tot salontafel. De witte stoel is een vintage winkelvondst, en de eigentijdse stoel met patroon is een geschenk van een vriend.

Compacte eethoek – glazen tafel en ouderwetse kroonluchter

modern eclectisch appartement herontwerp glazen tafel eetkamer

Eethoek: Deze grote fluwelen bank verkrampt de kleine eethoek niet en dient ook als zitplaats voor de woonkamer. De look is licht gehouden met een transparante glazen tafel, plexiglazen stoelen uit 1960, open glazen planken en een spiegel die de ruimte visueel vergroot.

Extravagante slaapkamer – mooie stoffering en hoofdeinde

modern eclectisch appartement verbouwen slaapkamer

Slaapkamer: huiseigenaren Chad Farquharson en Wayne McGill gebruiken een multimediaprojector om afbeeldingen over elkaar te leggen en te volgen. “Het is een goedkope manier om drama toe te voegen”, zegt Chad. Een getuft hoofdeinde geeft een vleugje boudoir-glamour.

Aangename leeshoek waar je de lessen kunt leren of gewoon kunt genieten van je favoriete literatuur

modern eclectisch appartement herontwerp thuiskantoor leren

Studie: delegeer een kamer alleen voor rust en ontspanning. In een hoek van de kast biedt een vintage leren chaise longue de perfecte plek om te genieten van het uitzicht op het beroemde koperen dak van The Fairmont Hotel Vancouver, om wat te lezen of om een ​​dutje te doen.

Huiseigenaren Wayne McGill (links) en Chad Farquharson (rechts) stonden versteld hoe ze hun ruimte hun persoonlijkheid lieten weerspiegelen.

modern eclectisch appartement verbouwen eigenaar huis

  1. stijl

Wayne: We wilden onszelf uitdagen en niet doen wat we in het verleden deden op het gebied van kleur, terwijl we tegelijkertijd onze persoonlijkheid lieten zien. We wilden er zeker van zijn dat het sterk/zacht, mannelijk/vrouwelijk, oud/nieuw uitgedrukt was.

  1. startpunt

Chad: Eerst moesten we de schuine wand in de dinette afbreken. We hebben de spiegels en de bank ontworpen om de ruimte te openen

  1. Favoriete stuk

Wayne: Ik heb geen favoriet stuk, maar ik hou van alle texturen. We wilden dat ons huis heel tactiel zou zijn – het zorgt ervoor dat je die kleine momenten nodig hebt om Mongoolse plaids, fluweel, linnen, suède en kasjmier aan te raken.

  1. Individuele aanraking

Tsjaad: We hebben een plank in de lange hal toegevoegd en daarna de muur geborsteld. Het is nu functioneel en dramatisch – zeldzame kwaliteiten voor een gang.

Wayne: Niemand anders heeft een krijtmuur in de slaapkamer en we kunnen hem altijd personaliseren.

  1. Sparen en uitgeven

Tsjaad: Goedkoop of duur, nieuw of oud, lokaal of seculier, alles speelt tegen elkaar zolang ze bij dezelfde tinten blijven.

Wayne: Omdat we items kopen die een soort emotie oproepen, eindigen we met de dingen die samenwerken, wat ze ook kosten.

De gang – houten klapstoelen aan de muur bieden extra zitgelegenheid

modern eclectisch appartement herontwerp opvouwbare houten stoel