Chinees sterrenbeeld van het jaar 2015 houten schaap

Het lot van de Chinese sterrenbeelden voor 2015

Ben je geïnteresseerd in de Chinese sterrenbeelden? Ik denk dat we dat allemaal doen in ieder geval aan het begin van het jaar, nietwaar??

Weet je eigenlijk welk van de Chinese sterrenbeelden dominant was op het moment dat je werd geboren??

De Chinese sterrenbeelden veranderen net als de andere in 12 fasen. De eerste is de snelheid en de laatste was dit op de toppositie in de cyclus van 1997.

Chinese sterrenbeelden

Chinese dierenriemhoroscoop 2015 schapen

Maar je moet weten dat het Chinese jaar niet op hetzelfde moment begint als het onze. Het jaar van de koers begon bijvoorbeeld op 19 december 1996. Maar het begint meestal wat later, in januari of februari. Er zijn veel informatietabellen op internet. Je kunt altijd gemakkelijk controleren welk Chinees sterrenbeeld je hebt.

2015 – het jaar van de geit of het houten schaap

Chinese dierenriemhoroscoop 2015 geit

Het jaar van de geit voor de andere Chinese sterrenbeelden

Dit jaar is het jaar van de geit. In het volgende willen we een kijk geven op hoe het lot van de andere Chinese sterrenbeelden wordt beïnvloed door de eigenaardigheden van de geit of het houten schaap, zoals het ook wordt genoemd.

varken

Chinese dierenriemhoroscoop varken

Mensen geboren in het Chinese sterrenbeeld Varken mogen emotionele uitdagingen verwachten. Maar dat kan ertoe leiden dat ze veel ingrijpende veranderingen in hun leven doorvoeren. Als ze de spanningen en risico’s als kansen zien, kunnen ze dit jaar succesvolle projecten van elke complexiteit starten.

 buffel

Chinese dierenriemhoroscoop buffel

Op persoonlijk vlak krijgen de buffels de kans om aan een heel andere fase in hun leven te beginnen. Je bent veel kritischer over de persoonlijke situatie. Dit kan heel nuttig zijn, niet alleen in het gezin, maar ook op het werk. Je zult begrijpen dat menselijke relaties in alles een leidende rol moeten spelen.

Haas

Chinese dierenriemhoroscoop konijn

Volgens de Chinese sterrenhoroscoop wachten veranderingen en instabiliteit evenals de vlucht van het ene uiterste naar het andere op het konijn. Op moeilijke momenten mogen ze daarom het motto niet vergeten: als alles er erg chaotisch uitziet, dan probeert iets moois zijn weg naar jou te vinden.

Draak

Chinese dierenriemhoroscoop draak

Kardinale veranderingen in de gewoonten die het dagelijks leven domineren, vormen de uitdaging voor de mensen van het sterrenbeeld Draken. Als ze dit kunnen, zullen ze inderdaad grote successen boeken.

lijn

Chinese dierenriemhoroscoop slang

Mensen die onder het Chinese sterrenbeeld van de slang staan, zullen een beetje kreupel zijn. Je kijkt naar de anderen en probeert je door de trein te laten vervoeren. Op een gegeven moment worden ze echter uitgedaagd om zelf beslissende acties te ondernemen door de kracht van de geit. Concentratie en activiteit zijn de sleutels tot succes.

paard

Chinese dierenriemhoroscoop paard

De paarden hebben aan het begin van het jaar de hoogste verwachtingen in vergelijking met elk ander sterrenbeeld. Daar hebben ze gelijk in, want de energie die ze daarvoor nodig hebben is te groot. Maar u moet oppassen dat u geen onomkeerbare schade aanricht in uw persoonlijke leven.

aap

Chinese dierenriemhoroscoop aap

Van alle Chinese sterrenbeelden zullen de apen zich het meest zorgen maken over hun eigen welzijn. Het gaat om het huis, de auto en de vakantie. Je moet de positieve energie gebruiken zodat je daarna kracht hebt voor vele andere “grotere” daden.

kraan

Chinese dierenriemhoroscoop haan

Net als bij de apen, is het hetzelfde met de hanen. Niet alleen welzijn, maar ook een superhoge standaard in alle opzichten zullen hun belangrijkste doelen zijn.

hond

Chinese dierenriemhoroscoop hond

Van alle Chinese doodstekens worden de goede verwachtingen bij honden het meest overtroffen. Ze zullen hun interpersoonlijke relaties in alle opzichten enorm verbeteren en een ongelooflijke energie voelen die wordt gegenereerd door harmonie.

tijger

Chinese dierenriemhoroscoop tijger

Mensen geboren in het sterrenbeeld Tijger zullen veel hindernissen tegenkomen, maar in geen geval zullen ze onoplosbare problemen tegenkomen. Maar je zult de uitdagingen één voor één overwinnen en aan het einde van het jaar met veel successen en een sterker karakter naar buiten komen.

Rat

Tarief Chinese dierenriemhoroscoop

Van alle Chinese sterrenbeelden vervelen ratten zich het minst. Maar dan wordt er iets voorzichtiger en moeilijker vooruitgang geboekt. Wees klaarwakker en leer van de uitdagingen!

We raden dit eigenlijk aan bij alle Chinese sterrenbeelden!

Wij wensen je een fantastisch nieuwjaar!

Chinese dierenriemhoroscoop 2015 houten schapen