Dameshemd – hoe draag je het op de juiste manier?

De mode-industrie experimenteert graag met verschillende dingen. Sommige zijn bijzonder succesvol en worden klassiekers. Dat is duidelijk het geval bij het integreren van herenoverhemden in vrouwelijke mode.

Het shirt is al heel lang een statussymbool in de geschiedenis. Tot op de dag van vandaag wordt het beschouwd als een onderdeel van officiële kleding. Het wordt dus nog steeds als provocerend en chic beschouwd om een ​​shirt te dragen bij informele outfits. Dit geldt des te meer wanneer vrouwen mannelijke modellen kiezen.

Dameshemden voor elke gelegenheid

dames overhemden casual look overhemd oversized damesmode

Wanneer moet een dame een overhemd dragen??

Volgens deskundigen zouden vrouwen bij een aantal formele en informele gelegenheden een herenoverhemd kunnen dragen. Dat zorgt altijd voor een provocerende en interessante stijl. Kijk naar Rihanna! Bij sommige concerten draagt ​​ze herenoverhemden in plaats van jurken!

Dit is zeker niet de enige beroemdheid die herenoverhemden kiest voor hun outfits.

Toon uw individuele stijl!

dameshemden casual look witte hemdsmouwen kort

Geschikt voor mollige vrouwen

Mollige dames kunnen een paar kilo door het herenshirt verstoppen. Dit werkt vooral goed als je een rechte broek draagt.

Oversized overhemden zijn trendy

dameshemden casual look overhemd buitengewone mouwen

Kleine geruite modellen voor elegante vrouwen

De lange en zeer slanke dames zien er erg goed uit met kleine geruite overhemden. Om dit te doen, moeten ze ook een strakke spijkerbroek dragen.

Zakelijke uitstraling

dames overhemden business look overhemd broeken damesmode

Elegante outfit voor het dagelijks leven

dames overhemden casual look overhemd patroon damesmode

Meer vrouwelijke silhouetten en damesshirt

De dames met meer vrouwelijke silhouetten zouden voor hun look de grote geruite overhemden moeten kiezen. Hiervoor is een driekwartbroek geschikt.

Hieronder vind je enkele typische looks

dames overhemden casual look witte jeans broeken damesmode

Het overhemd moet wit zijn. Om dit te doen, moet u een broek of rok met een hoge taille nemen. Combineer met ballerina’s. Kies hiervoor enkele ingetogen accessoires.

Klassieke look met een overhemd voor dames

damesoverhemden casual look overhemd v-hals damesmode

dames overhemden casual look combineren wit overhemd

Zoek een langer overhemd voor deze look. Je kunt het dan combineren met een strakke jeans of broek en de casual look bereiken.

Casual look met een damesshirt

dameshemden casual look overhemd wit jerk

Op een warme zomeravond kun je een wijd overhemd combineren met je chiffon jurk.

Romantische look met een overhemd voor dames

dames overhemden casual look overhemd lichtroze outfit

dames overhemden casual look overhemd lang oudroze

Een wijd shirt, een strakkere top eronder en een spijkerbroek – dit is de ideale outfit voor een wandeling. Het beste is om je mouwen op te stropen!

Casual look voor wandelingen

damesoverhemden casual look geruit overhemd jeans damesmode

Voor de safari-look moet je een korte broek in beige of zandkleur kiezen. Draag een strak wit t-shirt onder je shirt. Draag ook een hoed in dezelfde stijl.

Safari-look

dameshemden casual look denim overhemd jas damesmode dameshemden casual look denim mode damesdames overhemden casual look denim overhemd broek damesmodedames overhemden business look overhemd damespak damesmodedames overhemden casual look overhemd damesmodedames overhemden casual look overhemd jeans broek combineren dameshemden casual look overhemd met lange rok dames overhemden casual look overhemd broeken damesmode