thailand vakantie reizen en vakantie aziatische landen reizen naar thailand bangkok

Vereisten voor een droomvakantie in Thailand

Alles in het leven heeft zijn prijs. Dus ook de droomvakantie in Thailand. We bedoelen lang niet alleen geld. Want naast betalen moet je ook tijd en moeite steken in een goede voorbereiding.

Thailand vakantie: Bestemming Bangkok

thailand vakantie reizen en vakantie bangkok vlag

Thailand is in alle opzichten anders. Het gevaar van een cultuurschok is dus ook groot. Dit kan op zijn beurt betekenen dat je een paar dagen niet alles duidelijk kunt zien en volledig kunt ervaren. Verder zijn de mogelijkheden voor de beleving bijna onuitputtelijk. Het is het beste om de informatie vooraf te sorteren, zodat u niet iets vergeet dat op de lange termijn mogelijk belangrijk voor u kan zijn.

Het artikel van vandaag geeft je de richtlijnen voor het omgaan met dit onderwerp.

Thailand kaart

thailand vakantie reizen en vakantie aziatische landen

Waarom je niet alleen moet zien, maar ook moet lezen

Natuurlijk kun je veel beleven door middel van foto’s en video’s. Maar in deze vang je de meeste van de prachtige momenten van hun gunstige kant. Er had iets anders kunnen gebeuren achter de camera, voor en na de opnames. De gevoelens die je onderweg ervaart, kunnen ook moeilijk te beschrijven zijn. Daarnaast zijn er veel feiten die je niet alleen van de foto’s kunt leren. Weet jij waar je lekker en gezond kunt eten? Weet u ook in welke tijd van het jaar het het goedkoopst is om op vakantie te gaan in Thailand??

Wegverkeer in Bangkok

thailand vakantie reizen en vakantie bangkok wegvervoer

Wanneer kun je het beste de Thailand-vakantie van je dromen beleven?

Eerst en vooral moet u zich ervan bewust zijn dat u niet goedkoop en absoluut optimaal kunt besparen. Je kunt beter op iets anders besparen dan besparen als je buiten het seizoen wilt boeken. Tenzij je een bijzondere reis wilt die meer te maken heeft met het leren kennen van de cultuur en geschiedenis of met een ander wetenschappelijk of zakelijk doel.

De moderne hoofdstad van Thailand

thailand vakantie reizen en vakantie bangkok moderne stad

Het goede nieuws qua financiën is dat in Thailand zelf alles relatief goedkoop is. Er is met andere woorden voor ieder wat wils. Er zijn ook luxe restaurants en hotels, maar met een kleinere investering kun je je toch goed uitrusten.

Enkele van de mooiste stranden ter wereld bevinden zich in Thailand – Samui Island

thailand vakantie reizen en vakantie mooiste stranden

De vliegtickets vertegenwoordigen ongeveer 30 tot 50% van de reiskosten, dus u kunt deze methode gebruiken om te berekenen hoeveel u ter plaatse nodig heeft.

Wat Arun-tempel in Bangkok

thailand vakantie reizen en vakantie wat arun bangkok

Wat Arun bij nacht

thailand vakantie reizen en vakantie wat arun bangkok 's nachts

Je moet niet beknibbelen op eten en vaccinaties

Een droomvakantie in Thailand is niets als je niet zoveel mogelijk van de lokale keuken hebt geprobeerd. Gelukkig kun je hier goedkoop en bijna overal veel krijgen. U kunt er ook genieten van een constant hoge kwaliteit van het eten?.

Romantische momenten in Bangkok

thailand vakantie reizen en vakantie bangkok restaurant

Geniet van Thais eten

thailand vakantie reizen en vakantie Aziatisch eten

Het zicht

Je kunt het beste een lijst maken van de bezienswaardigheden die je wilt bezoeken. De belangrijkste bezienswaardigheden zoals Grand Palace, Wat Pho, Wat Arun en de grotere tempels in Ayutthaya kosten iets meer. De meeste bezienswaardigheden zijn niet zo commercieel en in veel gevallen zelfs gratis te bezoeken. Zo kun je nu je verlangen wekken om dingen te ontdekken en te vinden waarover bijna niets of niets in de reisgidsen staat. Gun jezelf hier wat tijd voor in je plan. Omdat je daar waarschijnlijk de nodige informatie krijgt.

Ayutthaya-tempel – enorm stenen Boeddhabeeld

thailand vakantie reizen en vakantie Ayutthaya reizen naar thailand

Ontdek het land van Boeddha

thailand vakantie reizen en vakantie ayutthaya reizen naar thailand bangkok

Het Grand Palace in al zijn glorie

thailand vakantie reizen en vakantie groots paleis bangkok

Wat Prah-tempel

thailand vakantie reizen en vakantie wat prah tempel

 Wat Pho-tempel

thailand vakantie reizen en vakantie wat pho tempel