verboden voedsel pasta kaas

Verboden voedingsmiddelen die volledig onschadelijk zijn voor ons

Ja, we weten dat jullie allemaal hebben gehoord van voedsel dat in de ene of de andere hoek van de wereld verboden is. Toch zullen velen van jullie zeker verrast zijn door onze lijst. Omdat sommige heel gewoon zijn en in de meeste landen massaal worden gegeten.

Het is dus moeilijk voor te stellen dat het consumeren ervan overal een probleem kan zijn. Lees verder en laat je verrassen.

Pasta met kaas

Dit is verboden in Noorwegen. Maar men bedoelt vooral het eindproduct. De reden hiervoor is dat het eindproduct een kleurstof bevat die volgens de lokale gezondheidsafdeling zeer schadelijk is.

ganzenlever

Verboden voedsel foie gras delicatesse

Ganzenlever en alle producten die ermee worden gebruikt, worden als een delicatesse beschouwd. Je mag eigenlijk blij zijn als je ze na een goede voorbereiding in goede kwaliteit kunt eten. Maar in India, Argentinië, Israël en enkele andere landen is het verboden. De reden is de slechte manier waarop de dieren worden behandeld, zodat hun lever de noodzakelijke eigenschappen krijgt volgens de smaakstandaard.

kaviaar

verboden voedsel kaviaar luxe goederen mousserende wijn

In feite staat kaviaar maar in één land op de lijst van verboden voedingsmiddelen. Dit is Iran. De recitals zijn ecologisch. De vispopulatie is veel te klein.

Ketchup

Verboden voedingsmiddelen tomatenketchup

Schoolkinderen in Frankrijk mogen geen ketchup eten. Men denkt dat ze de specifieke smaak van de geweldige Franse keuken verpesten. Wat denk je daarvan??

Chocolade eieren

verboden voedsel chocolade-eieren

In een Europees land mag je geen chocolade-eieren eten. Dit geldt vooral voor de kinderen. De kleine onderdelen die erin zitten kunnen gevaarlijk zijn voor de kleintjes. Zo ook de uitleg. Even terzijde, wist je dat Italië het thuisland is van deze uitvinding??

varkensvlees

Verboden voedsel varkensvlees

Nou, de meesten van jullie moeten zich bewust zijn van dit feit. Het wereldwijd populaire vlees, dat vooral populair is in Europa, is om religieuze redenen in veel landen over de hele wereld verboden. Naast de islam verbiedt het jodendom ook de consumptie ervan.

knoflook

verboden voedsel knoflook

Knoflook staat in geen enkel land op de lijst van verboden voedingsmiddelen. Maar het is een taboe dat vooral wijdverbreid is onder boeddhisten in China, maar ook in andere landen. Als gevolg hiervan bestaan ​​er daarentegen grote vooroordelen in veel van de culturen die erdoor worden beïnvloed.

Bladerdeeg met vlees

Verboden bladerdeeg vlees

Deze heerlijke lekkernij ken je toch wel van de snackbar bij jou in de buurt? Dit gerecht is erg populair in veel landen over de hele wereld. Helaas kun je ze als Somaliër alleen onder grote beperkingen krijgen. Voor sommige dealers was de gezondheid van veel mensen lange tijd in gevaar geweest door de slechte kwaliteit die ze leverden.

Ongepasteuriseerde melk

verboden voedsel verse melk

Laten we onze lijst met verboden voedingsmiddelen voor vandaag afsluiten met ongepasteuriseerde melk. Deze mag je niet kopen in Canada. De overweging, zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, is het gevaar dat veel ziekten zich verspreiden. Dat is precies wat we met dit verbod willen vermijden.