We hebben al een artikel gepubliceerd over de aankomende herfstnageltrends. Kort daarna kwamen we met andere ongelooflijk elegante ideeën. We konden de verleiding niet weerstaan ​​om deze aan jullie voor te stellen. Waarom zouden we? Zo breiden we het overzicht van de hotste trends uit met nog een paar nuances. Scroll naar beneden en geniet van onze bijzonder artistieke afbeeldingen over het onderwerp “Mooie nagels in de herfst”!

Deze herfstnagels 2021 zijn zo kleurrijk en stijlvol tegelijk

Herfstnagels donkere tinten

Groen en paars

We wezen je in ons vorige artikel op de toenemende populariteit van de gomroze kleur. Ook was er sprake van het verfrissende mintgroen. Vul het palet van uw opties aan met elegante gedempte groenen en lila’s. Sommige merken gebruiken ze als ondertonen van grijs en beige in hun nieuwe collecties.

Op de foto hierboven zie je een combinatie van al deze kleuren voor een uniek stijlvol effect!

Wist je dat grijze nagels er zo levendig uit kunnen zien?

Herfstnageltrends in lijn met het seizoen

Nog meer herfstnagels in de kleur grijs

De betoverende herfstnagels van dit jaar laten de vrolijke kant van de grijze kleur zien. Een beetje glans en een combinatie met de levendige huidige tinten die zojuist zijn genoemd, transformeren haar donkere karakter in een nogal jeugdig karakter. Grijze nagels zijn de ideale keuze voor op kantoor in de herfst. In huis contrasteren ze met je herfstdecoraties en zorgen zo voor een nog vrolijkere sfeer.

Grijze, oranje, zwarte patronen – zo’n artistieke combinatie voor je herfstnagels!

Herfstnagels twee verschillende kleuren

Nageltrends 2021 – herfsttinten met moderne patronen

“Verhelderend geel” en oranje zijn de leidende kleuren onder de nageltrends voor het komende herfstseizoen. Wees creatief bij het stylen van je nagels met deze tinten. Laat u inspireren door ons artistieke voorbeeld in de afbeelding hierboven! Oranje en naakt dienen als basis. In geel en zwart zijn subtiele herfstpatronen aangebracht. Uitgebreid, maar zo stijlvol en elegant, nietwaar?

Nautische herfstnagels in blauw met kauwgomroze! Zo verrassend en zo succesvol!

Paars blauwe herfst nagels wol

Onverwachte kleurencombinaties

Hier hebben we de kauwgom weer roze en blauw. Samen vormen ze een verrassend mooi ogend nautisch nagelontwerp. Onverwacht harmonieus, vind je niet? Merk je iets gemeenschappelijks op tussen dit en het vorige voorbeeld? De zwarte, subtiele patronen vallen in beide op. In dit geval werden er stippen geverfd die de manicure een compleet chique karakter geven.

Chique in het dagelijkse herfstleven! Dat kan met geweldige nageldesigns!

Paarse ideeën vallen nagels

Een beetje meer over de rol van zwarte kleur!

de zwarte kleur we hebben op de een of andere manier gemist. Voel jij je ook zo? De afgelopen jaren hebben mensen geprobeerd om zwart te vervangen door grijs, beige en bruin qua design. De herfstnagels 2021 brengen deze kleur weer bij ons terug. Het speelt een balancerende rol in de combinaties van vele kleuren. Soms komt het goed tot zijn recht in stijlvolle contrasten, bijvoorbeeld met het herfstoranje.

Zwart is terug dit najaar!

Nagels voor de herfst - trends ideeën

Herfst patroon

Herfstbladeren en andere natuurlijke patronen van het seizoen worden dit jaar al gebruikt, maar zetten accenten. De eenvoudige ontwerpen zonder uitgebreide versieringen domineren. De prachtige herfstelementen zijn er om deze elegantie subtiel te benadrukken. Gebruik ze ook op de juiste manier om je nageldesign er modern uit te laten zien!

Zet geweldige herfstpatronen als accenten!

Nageltrends grijs ontwerp

Elegante glanzende tinten

Sommigen van ons hebben gewoon wat meer emotie en glamour nodig om het herfstseizoen door te komen. Behoor jij tot deze groep mensen? Glitter en metallics in combinatie met de huidige kleuren van nageltrends zullen je goed staan. Je kunt zien hoe stijlvol zoiets eruit kan zien op onze prachtige illustratie hieronder!

Je hebt vast genoeg inspiratie voor stijlvolle herfstnagels, toch? Eens kijken of we binnenkort iets geweldigs kunnen bedenken over nageldesign!

Wisselt je humeur in de herfst? Vermaak jezelf met glanzende nageldesigns!

Neutrale kleuren voor de herfstnagels

Combinaties van verschillende nude nuances en gedempte nagelkleuren zijn in!

Nageltrends gouden kleuren

Sierlijke contrasten van oranje en zwart zouden ideaal zijn voor dit najaar!

Nageltrends voor oranje tinten