Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok horoscopen

De nieuwe horoscoop voor Steenbok 2016

De horoscoop van 2016 laat de donkere kant van Steenbok zien. Hij gedraagt ​​zich als een absolute materialist die niet van het leven kan genieten. Maar in alle slechte dingen is er ook een kans. Op een bepaald moment in het jaar zullen de wijze Steenbokken beseffen: materialisme en gebrek aan flexibiliteit in denken zijn de oorzaak van hun problemen.

Jaarhoroscoop 2016

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok

Tegelijkertijd ontmoet de Steenbok een persoon die hem voor een nieuwe levensfilosofie wint. Naast de andere moeilijkheden is dit ook een kans om “wakker te worden”. De Steenbok moet begrijpen dat er andere spannende dingen zijn naast werk en een professionele carrière.

Wat betekenen de sterren voor het sterrenbeeld Steenbok?

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok symbool

Liefde zal deze mensen kunnen veranderen. Velen durven de moedige stap te zetten om een ​​band met de geliefde te krijgen.

Steenbok aan het werk

Jaarlijkse horoscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok carrière

Carrière

Het dagelijkse werk in 2015 was erg vermoeiend voor de Steenbok. Zo begint het nieuwe jaar 2016. Er wordt veel tijd op kantoor doorgebracht. Verschillende onvoltooide projecten moeten nu worden afgerond. Hierbij mag de controle niet verloren gaan. Anders bestaat het risico dat iemand anders de laatste stap zet in een moeilijk project en lof krijgt voor het geheel.

Ambitieus naar succes

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok beroepsleven

Vanaf de lente zijn Steenbokken volgens de horoscoop bezig met hun nieuwe liefde en hebben ze heel weinig tijd voor hun werk. Verder zijn er in deze periode veel uitstapjes en nieuwe beroepen en hobby’s mogelijk.

Benieuwd wat dat met werk te maken heeft? Nou, Steenbokken slagen er eindelijk in om te herstellen. Daarna werken ze echter ook beter.

Als de Steenbok helder denkt, zal hij een superhoge werkefficiëntie bereiken en de rest zal zonder problemen worden goedgemaakt.

Krijg je financiën onder controle

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok geld

Financiën

In 2016 zullen de financiën volgens de horoscoop van Steenbok absoluut onder controle zijn. Sterker nog: er heerst in dit gebied ongewoon veel rust en vrijheid. Velen zullen aan het begin van het jaar gemakkelijk langlopende projecten kunnen afronden. Ze geven Steenbokken financiële zekerheid. Ze slagen er zelfs in om familieleden financieel te ondersteunen.

Volgens de horoscoop hebben Steenbokken een nogal uitbundig karakter

Jaarhoroscoop 2016 Sterrenbeeld Steenbok verspilt geld

Zegen u

Van alle sterrenbeelden zijn Steenbokken het meest verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid. Door goed voor het immuunsysteem te zorgen, zullen ze helemaal niet ziek worden. Mocht dit toch gebeuren, neem dan tijdig de nodige maatregelen.

Gezond leven is niet alleen een trend

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok horoscoop gezondheid

In 2016 namen sommige Steenbokken zelfs radicalere oplossingen voor gezond eten. Velen worden vegetariërs.

Vegetarisch eten smaakt goed en is goed voor je

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok gezond leven

Hierdoor zullen ze er beter uitzien, jong blijven en zichzelf beschermen tegen hartaandoeningen. Dit alles is van fundamenteel belang voor de doorgaans erg drukke Steenbokken.

Voorzichtigheid! Vermijd hartproblemen!

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok gezondheid hart

Volgens de horoscoop moeten Steenbokken voorzichtig zijn met hun hoofd, benen en handen. Er is een risico dat ze ze breken.

Blijf in beweging, maar wees voorzichtig!

Jaarlijkse horoscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok sport gezond leven

 Steenbok man

De horoscoop van de Steenbok-man toont goede voorwaarden voor het starten van een nieuw bedrijf. De Steenbok-man steekt veel energie in dit project. Dit bedrijf stelt hem echter een cruciale keuze voor. De Steenbok-man zou moeten kiezen wat belangrijker is – werk of gezin. De balans tussen de twee is de grootste uitdaging van het jaar.

Vind de gulden middenweg

Jaarlijkse horoscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok werk privé privé balans

Vanaf de herfst zouden mannen van Steenbok zichzelf moeten beschermen tegen verkoudheid

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok man

Steenbok vrouw

Vrouwen in Steenbok hebben een moeilijk jaar voor de boeg. Je moet veel verantwoordelijkheid tonen in het leven en thuis. Ze halen het niet allemaal even gemakkelijk. Sommigen zijn daarna echt uitgeput, zowel fysiek als emotioneel. Pas aan het begin van de zomer wordt alles meer ontspannen. De Steenbokvrouwen krijgen weer hulp en beheersen alles met meer gemak. Steenbokvrouwen moeten leren om niet alles zo dicht bij het hart te nemen

Liefde Steenbokvrouwen, ontspanning kan worden geleerd

Jaarhoroscoop 2016 sterrenbeeld Steenbok vrouw