Kanker sterrenbeelden horoscopen voedingstips

Bijzonderheden van een gezonde voeding in het sterrenbeeld Kreeft

Kanker is een van die sterrenbeelden die graag in hun eigen wereld leven. Ze ontspannen alleen goed als ze in een vertrouwde omgeving zijn, bij vrienden en kennissen. Een ander kenmerk dat hen kenmerkt, is hun bereidheid om te helpen.

Je staat onder sterke invloed van de maan en je hebt altijd de behoefte om door iemand te worden beschermd.

 Wat onthullen de sterren??

Kanker dierenriem horoscoop gezond eten

Ze nemen niet zo gemakkelijk beslissingen. Maar als ze dat eenmaal doen, bevinden ze zich in allerlei situaties. In geen geval mogen we hun diepe en zeer kwetsbare ziel noemen.

sterrenbeeld Kreeft

Horoscoop sterrenbeeld kanker voeding gezond

De buik

Al deze eigenschappen, die samenhangen met een hoge gevoeligheid, hebben een sterke invloed op de maag. Hierdoor heeft kanker vaak grote gezondheidsproblemen op dit gebied. Zuur in de maag is een typische klacht van het sterrenbeeld Kreeft.

Zwak punt: maag

Kanker sterrenbeeld gezond eten maagproblemen

Het zijn niet zozeer de producten die je consumeert in deze situatie, maar de manier waarop je ze doet die een heel belangrijke rol spelen. Ze moeten rustig en met een goed gevoel worden geconsumeerd. Experts adviseren je steeds vaker om honger te lijden in plaats van te eten als je nerveus bent. Het eten moet ook licht zijn. Het moet lang meegaan en aanleiding zijn voor langere pauzes. Want die laatste zijn volgens de horoscopen van het sterrenbeeld Kreeft van meer fundamenteel belang. Je moet het eten niet te laat op de avond consumeren, omdat het zwaar op de maag ligt. Voor de kankers is het van essentieel belang dat ze goed slapen.

Goed slapen leidt tot volledige ontspanning

Kanker sterrenbeeld gezond leven slaap lekker

De balans moet hier gevonden worden. Door stress hebben mensen onder het sterrenbeeld Kreeft de neiging om te veel of te onregelmatig te eten. Beide zullen het maagongemak verergeren en kunnen daarom beter niet worden toegestaan.

Frustratie eten

Kanker sterrenbeeld gezond eten tijdens werkstress

Meer groenten en vitamines

Het is typerend voor het sterrenbeeld Kreeft dat je bijna alleen kunt leven van licht voedsel. Omdat kanker meer vitamines nodig heeft dan calorieën. De bereiding moet idealiter vers zijn. Ze moeten op stoom verschijnen en in de vorm van salades.

Koken onder stoom

Sterrenbeeld Kanker gezond eten groenten

Frisse salade op het menu

Sterrenbeeld kanker gezond eten eet verse salade

De meest geschikte fruitsoorten

Onder de vruchten zijn er enkele soorten die gezonder zijn dan andere voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft. Dit zijn perziken, appels, citroenen, meloenen. Met dit sterrenbeeld gun je jezelf best een ijsje tussen de zoetigheden. Het is beter om het bijna helemaal zonder suiker te doen en meer honing te consumeren.

Groenten en fruit zijn rijk aan vitamines

Zodiac Cancer Gezond eten Vitaminen

Gezond eten

Sterrenbeeld Kanker gezond eten eet meer fruit

Welke soorten fruit moet je eten – meloen

Sterrenbeeld kanker gezond eten eet meer fruitmeloen

Appels en citroenen

Sterrenbeeld Kanker gezond eten fruit appels citroen

Sappige perziken

Sterrenbeeld Kreeft gezond eten fruit perzik

Dessert – ijs

Sterrenbeeld Kanker gezond eten snoep ijs

 Honing en honingproducten

Zodiac Cancer Gezond eten Honingproducten