Stylingtips modetrends 2016 2017

Stylingtips in lijn met de huidige modetrends voor 2016-2017

De dames willen er altijd stijlvol en elegant uitzien. Het zou geweldig zijn als de koudere dagen ons niet tegenhouden. Zelfs dit winterseizoen dragen we graag stijlvolle kleding en schoenen.

Nieuw jaar, nieuwe trends

Stylingtips modetrends 2016 trendkleuren neutraal palet

Na de simpele trends van de afgelopen jaren lijkt 2016-2017 weer de aandacht te willen trekken. Deze indruk krijgen we van de kleding en accessoires op de beste designerforums. En juist deze zullen onze houding ten opzichte van mode de komende jaren zeker bepalen.

Opvallende kleuren en prints

Stylingtips modetrends 2016 foto's

De collecties voor 2016-2017 zijn extreem gedurfd in de selectie van texturen, nuances en patronen. Niets kan saai zijn. Zelfs klassieke combinaties zoals zwart en wit worden op een heel speelse manier geïnterpreteerd.

Veel kleur

Stylingtips modetrends 2016 designer mode

Kleurenmix om verliefd op te worden: Delpozo mengt heel vakkundig kleuren 

Stylingtips modetrends 2016 delpozo mode

Kleuren die het leven inspireren

Ondanks de grote keuze aan kleuren is “kleurrijk” niet de juiste term voor het karakter van de kleding die we op de catwalk ervaren. De tinten worden gekozen op basis van speciale criteria. Deze nuances zijn sterk vertegenwoordigd, wat ons een bijzondere vitaliteit en kracht geeft. Deze zijn bijvoorbeeld rood en blauw. We ervaren ze in hun meest krachtige varianten.

Pantone trendkleuren 2016 – roze en lichtblauw

Stylingtips Modetrends 2016 Trendkleuren Pantone

Rood is ook heel trendy

Stylingtips modetrends 2016 trendkleur rood

Musthave: blauwe jurk

Stylingtips modetrends 2016 trendkleur blauw

Op-art herinterpreteren

Stylingtips modetrends 2016 trendkleuren zwart-wit

Neutrale kleurtinten zijn zeker niet saai

Stylingtips modetrends 2016 trendkleuren zwart en wit

Karaktervolle foto’s

De patronen zijn al vele seizoenen super up-to-date. Maar ze zijn op de een of andere manier anders in deze. Ze zijn bijzonder sterk en karaktervol. We ervaren hele picturale kunstwerken op de kleding.

Bonte geometrische patronen

Stylingtips modetrends 2016 kleurrijke designermode

Veel meer respect voor de verschillende vrouwelijke karakters

De heldere en karaktervolle looks zijn niet alleen voor de modellen. De diversiteit van de schoonheid van vrouwen viert dit jaar. De lijnen van jurken worden steeds gevarieerder. Ze geven de dames de mogelijkheid om hun zeer individuele voordelen te benadrukken.

De natuurlijke schoonheid wordt benadrukt

Stylingtips modetrends 2016 zwart-wit wijde snitten

Je moet er altijd chique uitzien

Er mag dit jaar niet de minste hint van een goedkope look in je stijl zijn. Alles wat je draagt, moet er tot in het kleinste detail zeer verfijnd en verfijnd uitzien. Dit is geen gemakkelijke taak gezien de opzichtige afbeeldingen en patronen die dit jaar in de mode zijn.

Elegantie en extravagantie 

Stylingtips modetrends 2016 foto's trendkleur rood

Violet, corral en veel edelsteennuances zijn in dit jaar, hoe krijg je bij dit alles de juiste maat voor de kledingkeuze? In dit opzicht kunnen we je alleen maar aanraden om naar veel succesvolle voorbeelden te kijken en zo je smaak voor een stijlvolle uitstraling te ontwikkelen.

Elegante damesmode in de actuele trendkleuren

Stylingtips modetrends 2016 trendkleur blauw kleurnuances

Fotoprints – een ware rage in zakelijke kleding

Voor de meer moedige onder jullie zijn er de komende seizoenen veel nieuwe dingen in de zakelijke kledingmode. Veel ontwerpers hebben damespakken opgepept met fotografische patronen. De kleuren zijn ook erg gedurfd. Veel pakken zijn in het rood.

Geïnspireerd door de natuur

Stylingtips modetrends 2016 kleuren en prints

Designer tas van Chanel

Stylingtips modetrends 2016 Chanel tas

Landschappen en afbeeldingen van de natuur

Dit seizoen vind je veel afbeeldingen van de natuur en zelfs de weergave van hele landschappen op zowel alledaagse als officiële en zakelijke kleding.

De moderne modetrends keren zich dit jaar af van de gebruikelijke en massale verschijningen. Ze laten zien dat ieder mens een kunstwerk van de natuur is.

Kleurrijk patroon

Stylingtips modetrends 2016 kleurrijke patronen

Huidig Missoni-mode

Stylingtips modetrends 2016 kleurrijke designer prints Stylingtips modetrends 2016 trendkleurenStylingtips modetrends 2016 herenmodeStylingtips Modetrends 2016 Trendkleuren zwart-wit op art Stylingtips modetrends 2016 trendkleur oranje Stylingtips modetrends 2016 trendkleur rode jurken