Het evenement Teen Choice Awards vond plaats op 12 augustus. De locatie was het fantastische Hermosa Beach in Californië. In dit artikel willen we u informatie geven over het verloop van dit evenement. Daarna richten we ons op de verschillende modieuze outfits die op de rode loper te zien waren. Het is dus in veel opzichten de moeite waard als je bij ons blijft.

Zendaya laat zien dat een elegante outfit heel simpel kan zijn

Teen Choice Awards - Gele outfit

Teen Choice Awards: enkele hoogtepunten!

Zoals altijd was het Teen Choice Awards-evenement in 2019 echt iets geweldigs! Surfers hebben Hermosa Beach in Californië omcirkeld, wat voor opwinding en een goed humeur heeft gezorgd. Deze show werd mede georganiseerd door Lucy Hale en de bekende Youtuber David Dobrik.

Hoogtepunten waren het optreden van Jordan McGraw, OneRepublic en Sarah Hyland. Onder de winnaars waren Naomi Scott voor de rol in Aladdin, Josephine Langford voor de rol in After, Laura Marano – The perfect date. Je kunt de volledige lijst met winnaars krijgen op dit punt in Wikipedia zien.

Megalyn Echikun werd wakker in een groene outfit

Teen Choice Awards - geweldige groene jurk

De stijl van de sterren

Zoals altijd toonden de sterren fantastische outfits op de rode loper. De provocerende vrouwelijkheid stond bij bijna alle vrouwen op de voorgrond. Het omvatte zowel korte outfits als langere pakken met provocerende halslijnen en details erop. Laura Morano droeg bijvoorbeeld een korte jurk en de meest opvallende lange outfits waren waarschijnlijk Chloe en Hally Berry. De kleuren toonden levensvreugde, waarbij Megalyn Echikunwoke en Laura Murano, evenals Emilia Osment met hun groene en roze outfits bijzonder goede voorbeelden zijn van de huidige kleurentrends. De mannen hebben eenvoudige kostuumoutfits gecombineerd met alledaagse T-shirts en accessoires. Hierdoor schitterden de dames nog meer. Bekijk de foto’s van de beroemdheden waar we bij zijn het huidige nummer van Elle heb gevonden!

Laura Morano inspireert voor korte moderne outfits

Roze jurk - Teen Choice Awards

Monsta-X in de typische stijl voor dit evenement 

meerdere mannen tiener keuze awards

Noah Centineo – neutrale outfit

Teen Choice Awards - Outfit voor heren

Emily Osment laat zich zien in een klassieke outfit in moderne kleuren

Teen Choice Awards - roze en witte jurk shorts

John Stamos – origineel t-shirt onder het klassieke witte pak

Teen Choice Awards wit pak

Chloe – links en Hally Bailey – rechts

Geweldige outfit - geweldige Teen Choice Awards

Brittany Snow met een originele combinatie van twee klassiekers 

Geweldige jurk - Teen Choice Awards