Topfilms waarvan het einde niet van tevoren te raden is

Onverwachte gebeurtenissen in het onderwerp en een finale die niemand had verwacht? Je hebt toch al lang zo’n spannende film willen zien? Ben je het zat om naar scenario’s te kijken die gemakkelijk kunnen worden voorzien om zich te ontwikkelen? Als dat voor jou het geval is, hebben we een prachtige lijst voor je gemaakt. De meest interessante films worden hier vermeld en in al deze komt de ontwikkeling tot een onverwacht einde. Als je deze films nog niet eerder hebt gezien, dan heb je de komende avonden wat te doen.

Topfilms – De vreemde zoon (veranderen)

populaire films topfilms filmisch

The Stranger Son is een Amerikaanse film uit 2008. Een vrouw neemt contact op met een politieagent met het nieuws dat haar zoon is verdwenen. Al snel wordt de kleine gevonden en teruggegeven aan zijn moeder. Ze verzekert iedereen dat de kleine jongen erg op haar zoon lijkt, hoewel dat niet zo is.

Een perfecte moord

topfilms bioscoopfilms lijst met goede films

Een succesvolle zakenman genaamd Steven Taylor ontdekt dat zijn vrouw een minnaar heeft. Het gaat over de onbekende schilder David. Na onderzoek komt Steven er steeds achter dat David als huwelijksadviseur werkt. Steven biedt David geld om zijn vrouw Emily te vermoorden. Het plan ziet er perfect uit, maar evolueert ook mee?

Geen sterfelijk woord (oorspronkelijke titel Ne le dis à personne)

geen streven naar topfilms films kijken

Het gaat over het verhaal van Alexandre Beck, kinderarts van beroep, en vertelt een tragisch voorval in zijn familie. Margot, zijn vrouw wordt vermoord en ze wordt herkend door haar vader. De crimineel is gevonden, maar hij weigert toe te geven dat hij verantwoordelijk was voor de moord op Margot. Na een zeer lange tijd van acht jaar wordt het onderzoek hervat. Er werden er nog twee ontdekt in dezelfde regio waar Margot’s lichaam werd gevonden. Dit zijn de stoffelijke resten van twee mannen, van wie er één een sleutel uit Margots kluis op zak heeft.

Onbekende identiteit (onbekend)

films bekijken topfilms bioscoopfilms

De plot draait om Martin Harris, een bekende wetenschapper. Hij heeft lange tijd in coma gelegen en als hij wakker wordt ontdekt hij dat zijn identiteit is gestolen door iemand anders. Hij kan niemand meer vertrouwen, zelfs zijn eigen vrouw niet. Hij vraagt ​​een jongedame om hulp. Samen proberen ze erachter te komen wie en waarom tegen hem probeert te liegen.

gevangenen

speelfilms topfilms speelfilms

De film Prisoners uit 2013 heeft ook een spannend plot en een onverwacht einde. Twee zesjarige meisjes worden vermist in een klein stadje. Niemand heeft iets gehoord of gezien. De tijd verstrijkt en het werk van de politie levert geen resultaat op. De vader van een van de meisjes neemt het heft in handen. Hij had zijn dochter enige tijd geleden met de eigenaar van een aanhanger zien praten. De politie liet hem vrij wegens gebrek aan bewijs. Maar de vader betwijfelt of hij onschuldig is.

Droomhuis

coole films topfilms bioscoopfilms

Will Atenton is een uitgever die naar een vreemde stad verhuist. De eerste indruk dat dit een rustige en ontspannen plek is, blijkt helemaal niet te kloppen. De plaats heeft zijn eigen verschrikkelijke geschiedenis. We vertellen je van tevoren: dit is geen verhaal van spoken en spoken. Maar het is niet minder angstaanjagend en zeer ingewikkeld.

Levens nemen

bioscoopfilms topfilms coole films

Het gaat over de profiler genaamd Illeana Scott. Er wacht haar een grote uitdaging. Ze moet een crimineel vinden die eerst mensen doodt en daarna een tijdje doorgaat met hun leven.

Vluchtplan – Zonder een spoor

goede films lijst topfilms

De ingenieur Kyle Pratt verliest haar dochter tijdens een vlucht. De cockpitbemanning en de andere passagiers proberen het mysterie te ontrafelen. Een klein kind kan tijdens een vlucht niet zomaar duizenden meters boven de aarde verdwijnen! Na een tijdje blijkt ook dat er geen vliegticket is geboekt op naam van Kyle Pratt.

De jongen in de gestreepte pyjama

films bekijk speelfilms topfilms

De plot in deze film is gebaseerd op echte gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog. De achtjarige zoon van de commandant van een concentratiekamp heeft een vreemde vriendschap met een joodse jongen. De twee praten door het beschermende hek. Het is echt niet te geloven waar deze vriendschap heen gaat.

88 minuten

120x160 Aff 88 min OK

dr. Jack Gramm werkt als psychiater op de universiteit. Tegelijkertijd wordt hij door de FBI ingehuurd om psychopaten, voornamelijk moordenaars, te profileren. Hij helpt ooit een seriemoordenaar te arresteren. Een paar uur nadat hij is betrapt, krijgt Jack Gramm een ​​angstaanjagend telefoontje. Een vreemdeling vertelt hem dat hij nog maar 88 minuten te leven heeft.

Verleiding van een vreemdeling (oorspronkelijke titel: Perfect Stranger)

topfilms topfilm topactiefilms volmaakte vreemdeling

Rowena Price verliest haar vriend na een gruwelijke misdaad. Ze begint haar eigen journalistieke onderzoek te doen. Ze komt erachter dat Harrison Hill mogelijk betrokken is bij de moord. Hij is het hoofd van een groot reclamebureau en tegelijkertijd een zeer invloedrijk persoon.

mystieke rivier

topfilms topfilm topactiefilms mystik river

Dave, Jimmy en Sean zijn beste jeugdvrienden. Ze staan ​​ook samen voor een grote tragedie: de dood van Jimmy’s dochter.

Onthoud mij – Leef het moment

top-films-top-film-top-actiefilms-onthoud-mij

Tyler is een jongen met een rebels karakter. Hij raakt betrokken bij een vechtpartij, wordt gearresteerd door de politie en na korte tijd vrijgelaten. Tylers vriend komt erachter dat zijn schoolgroep de dochter heeft van de politieagent die betrokken is bij het gerechtelijk apparaat. De jongen probeert romantische relaties met haar aan te gaan om haar vervolgens te overtuigen haar vader in zijn voordeel te beïnvloeden.

Orphan – The Orphan (Oorspronkelijke titel: Orphan)

topfilms topfilm topactiefilms ophran

Nadat hun kleine baby sterft, adopteren Kate en haar man een meisje. Je naam is Ester. Het meisje speelt fabelachtig piano, ze is erg intelligent en toont een wijsheid die gewoon niet typerend is voor haar leeftijd. Maar waarom heeft ze geen vrienden? Dat kom je snel te weten in de film.

Overeenstemmingspuntfilms topfilm top actiefilms mstch point

De volgende van onze topfilms vertelt het verhaal van coach Chris Wilton. Hij kan niet kiezen tussen twee vrouwen. De ene zorgt voor een betere positie in de samenleving en dat heeft hij nodig omdat hij een bescheiden achtergrond heeft, en de andere is een getalenteerde actrice die echt is waar zijn hart voor klopt.

Het verborgen gezicht

topfilms topfilm topactiefilms het verborgen gezicht

We vervolgen onze topfilmlijst met een Spaans-Colombiaanse film. Het gaat over Adrián, een succesvolle dirigent en zijn vrouw Fabiane. Alles lijkt perfect te zijn in hun leven. Na een tijdje blijkt dat de politie onderzoek doet naar de verdwijning van zijn ex-vrouw. Fabiane heeft zelf het vreemde gevoel dat er iets vreemds aan de hand is in huis.

Hide and Seek – Je kunt je niet verstoppen

top-films-top-film-top-actie-films-hide-and-seek

Na de zelfmoord van zijn vrouw besluit David met zijn dochter naar een andere stad te verhuizen. Vreemde gebeurtenissen beginnen zich voor te doen in de nieuwe stad. Emily, de dochter van David, beweert dat haar vriend Charlie overal de schuld van heeft. Maar dit is een denkbeeldig persoon.

“La Vie en Rose”

topfilms topfilm topactiefilms la vie en rose

De vertaling van deze titel in het Duits is “Leven in roze”. Het is een gevoelige hervertelling van het levensverhaal van Edith Piaf. Zo heerlijk leven en zingen – dat is op zich al opmerkelijk. Deze film is een meesterwerk dat het leven in Parijs ten tijde van de wereldberoemde zanger op een fabelachtige manier in beeld brengt.

Het Jane-bestand (GI Jane)

top-films-top-film-top-actiefilms-nudes-jane

Dit is een film die ons laat zien hoe sterk de menselijke geest kan zijn. En dit is een zeer sterke en mooie vrouw. Er zijn veel diepe psychologische momenten die deze film tot een klassieker hebben gemaakt.

Mona Lisa-glimlach (Mona Lisa-glimlach)

top-films-top-film-top-actiefilms-mona-lisa

De derde titel in onze lijst met topfilms is de glimlach van Mona Lisa. Je leert er veel van over moed, over menselijke waardigheid en wat het eigenlijk betekent om vastbesloten te zijn. Maar dat is niet het belangrijkste in deze film. Het laat vooral zien hoe je van jezelf kunt leren houden.

Miljoen dollar Baby

FOTO'S DIE UITSLUITEND WORDEN GEBRUIKT VOOR RECLAME, PROMOTIE, PUBLICITEIT OF BEOORDELINGEN VAN DEZE SPECIFIEKE BEWEGENDE FOTO EN OM EIGENDOM VAN DE STUDIO TE BLIJVEN. NIET TE KOOP OF HERVERDELING.

Bovenal is deze film zo boeiend dat hij de werkelijkheid zo compromisloos en eerlijk weergeeft. Het laat zien hoe ruw en ruw het leven kan zijn en dat vrouwen daarbij niet worden gespaard. De regisseur brengt de fijne kneepjes van enkele heel eenvoudig ogende alledaagse situaties naar voren. Ook de acteurs presenteren hun rollen perfect!

De duivel draagt ​​Prada

top-films-top-film-top-actiefilms-prada

Heb je de film “The Devil Wears Prada” al gezien? Dit moet je absoluut doen, zeker als je geïnteresseerd bent in de modewereld. Je zult ervan leren hoe mooi maar ook hoe compromisloos en wreed deze industrie kan zijn.

Tijden van onrust

kinoflime speelfilms topfilms bekijk film

Als je zou lezen dat het een film was over een stel met twee kinderen in hun crisis van middelbare leeftijd, zou je het saai vinden. Ook dat kan niemand je kwalijk nemen. Maar dat is hier niet het geval. Dit banale probleem dat ons allemaal aangaat, wordt op de best mogelijke en meest realistische manier gepresenteerd.

De koningin (de koningin)

films kijken films bekijken topfilms

De film vertelt over een zeer kritieke periode in het leven van de Engelse koningin. Het gaat over de tijd die volgde direct na de dood van prinses Diana. Hoe moet een vorst zich gedragen als hij (in dit geval zij) zoveel grove en eigenlijk heel beledigende woorden over zichzelf moet horen? Toont de koningin liever haar emoties of moet ze zich voorzichtig gedragen? Deze vragen stel je jezelf terwijl je naar de film kijkt alsof het naar jezelf verwijst.

Erin Brockovich

top film goede films lijst bioscoopfilm

Dit is het verhaal van een zeer sterke, maar tegelijkertijd zeer kwetsbare vrouw. Gezien haar situatie kan ze het zich niet echt veroorloven zwak te zijn. Ze is niet briljant, maar ze toont een ongelooflijk uithoudingsvermogen. Ze moet de strijd winnen tegen een groot bedrijf. Elke keer dat je je zwak voelt, kun je deze film opnieuw bekijken.

Topfilms – Frida

populaire films films bekijk topfilms

Dit is een onvergetelijke vrouw met een onvergelijkbare pijn. In de film leer je meer over de koppigheid van de menselijke geest, over het niet te weerstaan ​​verlangen en over het feit dat onze energie op een gegeven moment op kan houden. Dit is het verhaal van een briljant schilder en kunstenaar, maar ook van een sterke liefde, die elke belediging en kwetsing weet te vergeven omdat ze er niets aan kan doen.

Eet bid heb lief

coole topfilms bekijk films topfilms

Natuurlijk kunnen we deze titel niet weglaten uit onze lijst met topfilms. Het laat zien hoe moeilijk en hoe leerzaam het kan zijn om depressie te overwinnen. Bekijk de ervaringen van een typische moderne vrouw in een diepe, geweldige levenscrisis in drie van de mooiste landen ter wereld!

Elizabeth: De Gouden Eeuw

Topfilms Populaire films Speelfilms Vrouwenfilms Elizabeth The Golden Age

In het eerste deel van ons artikel schreven we over de film “The Queen”. Hier is nog een prachtige productie over het leven van de koningin van Engeland. Maar dit gaat bijna helemaal niet over de monarchie. Het gaat over het persoonlijke verhaal van de koningin. Elisabeth is een vrouw die geen recht heeft op een privéleven. Zelfs de eenvoudigste geneugten in het leven werden haar ontnomen. Het onderwerp zit vol onrust, verhalen over verraad en passie. Als je in de stemming bent voor een episch historisch plot, dan is deze film die je gezien moet hebben een must.

Waar het hart is

Topfilms Populaire films Speelfilms Vrouwenfilms Where The Heart Is

Dit is zeker een van de meest opmerkelijke liefdesfilms die je ooit hebt gezien. In het begin ziet het verhaal er net zo banaal uit als duizenden andere die er zijn geweest sinds de schepping van de aarde. Een jongen verlaat zijn vriendin omdat ze zwanger is. Ze dacht dat hij de liefde van haar leven was. Maar het leven is niet zo slecht als het soms lijkt. Je kunt het je gewoon niet veroorloven om alles op te geven, voor altijd depressief te worden en je van de wereld af te keren. Je moet vooruit, de fouten die je hebt gemaakt vergeten, anderen helpen en van het leven genieten. Hoe dit allemaal werkt, ontdek je in deze film.

Johanna von Orleans (Oorspronkelijke titel The Messenger: The Story of Joan of Arc)

Topfilms Populaire films Speelfilms Vrouwenfilms De boodschapper Het verhaal van Jeanne d'Arc

Lange historische films zoals deze kunnen snel gaan vervelen. Maar dat geldt niet voor deze prachtige productie. Dit gaat over het geloof dat niets kan breken. Er is ook sprake van vertrouwen en rechtvaardigheid. Dit alles komt tot zijn recht dankzij het prachtige toneelstuk van Mila Jovovic, die de hoofdrol van Jeanne d’Arc kreeg toevertrouwd..

Head in the Clouds (Alternatieve titel: The Women’s Games)

Topfilms Populaire films Speelfilms Vrouwenfilms Head in the Clouds

De titel van deze film is allesbehalve toevallig. Het beschrijft de gemoedstoestand van de hoofdpersonen. Haar emotionele toestand en houding leiden haar volledig af van de realiteit. En ze trekken je weg. Het streven om de realiteit te vergeten zorgt helaas voor een pessimistische stemming en veel tragiek. Het is des te belangrijker om deze film te zien. Omdat hij onderzoekt hoe slechte gevoelens het mensenhart weten te veroveren.

Elegy of de kunst van het liefhebben (Oorspronkelijke titel: Elegy)

Topfilms populaire films speelfilms vrouwenfilms Elegy

Sommige films weten het publiek echt te schudden. Dat is er zo een. Het is het verhaal van een universiteitsprofessor en een student. Hij herinnert ons eraan dat er in dit leven mensen zijn die van nature bij ons horen. De film toont deze diepe emotionele verbinding en onderzoekt wat het in onze ziel beweegt.

De fantastische wereld van Amélie (Le fabuleux destin d’Amélie Poulain)

Topfilms Populaire films Speelfilms Vrouwenfilms Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

Amélie is een jonge Franse vrouw die echter een buitengewone fantasie heeft. Ze ontdekt een verzameling speelgoed in je badkamer en raakt geobsedeerd door het idee om ze terug te geven aan hun rechtmatige eigenaren. Deze daad van hoffelijkheid neemt haar mee op de meest ongelooflijke avonturen. Ze begint zich op een ongepaste maar erg grappige manier in het leven van andere mensen te bemoeien.

Mijn week met Marilyn

Topfilms Populaire films Bioscoopfilms Vrouwenfilms Mijn week met Marilyn

Het portretteren van Marilyn Monroe is altijd een uitdaging. Het is verbazingwekkend hoe goed dat werkt in deze film. Zowel zelfvertrouwen als ijdelheid komen prachtig tot hun recht. Maar je weet ook achter deze achtergrond te kijken. Daar ontdek je een jong meisje dat de hele wereld wil bevechten. Na het zien van deze film zul je waarschijnlijk zelf geloven dat het de moeite waard is om naar de sterren te reiken.

Evita

Topfilms populaire films speelfilms vrouwenfilms Evita

Dit is een verfilming van een musical. Het is het verhaal van María Eva Duarte de Perón (Evita). De populaire first lady van Argentinië wordt gespeeld door Madonna. Ze weet haar goede en donkere kanten op een zeer authentieke manier te presenteren. En natuurlijk is de muziek zelf al een reden op zich om de film te kijken.

Vergeet Frank Lloyd Webber niet te bedanken voor zijn geweldige bijdrage.

Gia – prijs van schoonheid

Topfilms populaire films speelfilms vrouwenfilms Gia

Na het zien van deze film, zul je de persoon Gia zeker beschouwen als het embleem van schoonheidsprijzen. Je leert de harde waarheid over de mode-industrie. Helaas heb je daar niet alleen te maken met fashion shoots, spannende reizen en publieksevenementen. Achter dit zo mooi ogende leven zit een eigen dynamiek die lang niet iedereen kan uitstaan.

Coco Chanel – Het begin van een passie (Coco avant Chanel, dt. Coco voor Chanel)

Topfilms populaire films speelfilms vrouwenfilms Coco avant Chanel

De laatste titel op onze lijst met topfilms is een must-have voor alle sterke vrouwen. Het toont een getalenteerde dame die niet bang is om met de wereld om te gaan. Sommige critici vinden het plot te eentonig. Maar we denken dat dit precies is waarom het dichter bij de realiteit staat en de film des te waardevoller wordt.