herenmode Carl Gross elegant pak grijs

Ontdek de eersteklas herenmode van Carl Gross

Als eersteklas herenkledingspecialist volgt: Création Gross GmbH & Co. KG Ook in dit seizoen van hun traditie om te profiteren van elegante en hoogwaardige herenmode en tegelijkertijd een constante groei te noteren, niet alleen in Duitsland, maar ook in het buitenland.

De populariteit die het bedrijf uit Hersbruck geniet, is gemakkelijk te begrijpen, vooral als je kijkt naar de Herenpakken van Carl Gross beschouwd. Haar elegantie en uitmuntendheid zullen met succes worden aangevuld in de herfst / winter 2020-collectie door het felbegeerde Spaanse topmodel Andrés Velencoso Segura.

De charismatische Spanjaard draagt ​​de nieuwe modecreaties van Carl Gross met een natuurlijke sereniteit

herenmode carl bruto 2020 herfst winter

De hele reclamecampagne is er niet alleen op gericht om de onmisbaarheid van het mannenpak te benadrukken. De modellijn Carl Gross staat sinds de oprichting in 1925 voor exclusiviteit en eersteklas stijl. Dat zal voor altijd zo blijven. Dit is momenteel ook voelbaar.

Mannen kunnen zich ook casual en toch zeer stijlvol voelen met gebreide kleding, bovenkleding, overhemden en broeken

herenmode carl grove jersey jas

Naast het klassieke pak in antraciet, zwart of marineblauw is het jersey jack een trotse rivaal en wordt het steeds meer een trend. Bij de jassen van Carl Gross dit jaar vallen over het algemeen twee stijlen op. De ene is de nonchalance in perfectie en de andere heeft wat meer glans. Ook in de shirts en sweaters is een nieuw, ongeconstrueerd silhouet te ontdekken. Bij sommige modellen is de coole, sportief-stedelijke richting voelbaar met een lichte Anglo-Amerikaanse twist. De Sharp-Fit, waarbij de romp er veel betekenisvoller uitziet, laat zich steeds meer gelden. Afhankelijk van smaak en gelegenheid past niet alleen de stropdas er goed bij, maar ook de coltrui.

En waarom niet met een sportieve sjaal 

herenmode Carl Gross grijze jas

De fijnste merino- en kasjmiermengsels en waardevolle scheerwol zijn slechts enkele van de hoogwaardige stoffen waarmee Carl Gross werkt. Optica en haptiek gaan op hoog niveau hand in hand en trekken op magische wijze elke modebewuste man aan.

Perfecte snit en onderscheidende stijl

herenmode carl gross 2020 jas kreukvrij

 Briljante mohair- en wolmixen van topwevers zoals Barberis en Marzotto, evenals succesvolle blends van wol en zijde van Loro Piana en Cerutti zullen dit seizoen van het pak opnieuw het populairste kledingstuk van elke zakenman maken.

Bij Carl Gross blijft het pak echter geen vrijblijvende aangelegenheid, maar toont het zich met een vernieuwende en frisse houding en een steeds wisselend profiel.

Klassieke mannelijkheid en een subtiele look

herenmode carl gross premium pak beige

Indigo is ook in het nieuwe seizoen helemaal in de mode

herenmode carl gross suit donkerblauw

Van vader op zoon

herenmode carl grove elegante pakken

Waardig en elegant, zelfs de winter door

herenmode carl grove jas grafietkleur

Legere zeker niet smakeloos

herenmode Carl Gross jas

Textiel en patronen vormen een perfecte, trendy eenheid

herenmode Carl Gross jas