Klederdrachtmode voor modebewuste vrouwen die ook graag laten zien dat ze verbonden zijn met traditie

Het lijdt geen twijfel dat hoogwaardige dirndls hun plaats vinden in de garderobe van moderne vrouwen. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar de voormalige traditionele werkkleding is tegenwoordig helemaal in.

De dirndl is bij veel gelegenheden in trek en niet alleen op het Oktoberfest in München. Zo draag je bijvoorbeeld een traditionele dirndl naar een themafeest en een elegante en moderne dirndl naar een bruiloft..

Ontdek de voordelen en de schoonheid van traditionele dameskleding en dan vind je ook de juiste gelegenheid om een ​​dirndl met stijl te dragen…

Goedkoop dirndl kopen: zo werkt het…

Trachten fashion Dirndl goedkoop kopen voor een spotprijs

Dirndl goedkoop kopen – het is gemakkelijk online

Als je nog nooit een dirndl hebt gedragen, dan is de vrouwelijke uitstraling waarschijnlijk iets voor jou Traditionele klederdracht ging onopgemerkt. De Drindl is namelijk een echte figuurvleier.

De dirndl benadrukt de taille, verbergt een paar kilo’s, waar elke vrouw over klaagt, en zet de vrouwelijke rondingen in de schijnwerpers.

Redenen genoeg om meteen op zoek te gaan naar een sexy dirndl. En dat kan vanuit je luie stoel. Het is gemakkelijk om online te doen. In de dirndl-wereld U vindt er bijvoorbeeld verschillende modellen die u goedkoop kunt aanschaffen.

Dirndl voor een spotprijs

Trachtenmode Dirndl koop goedkope winkels portals

Hoe kies je de perfecte dirndl voor jou??

Bepaal eerst de lengte. Moderne dirndls zijn zeker niet conservatief en zijn verkrijgbaar in 3 verschillende lengtes – mini-dirndl, midi-dirndl en lange dirndl. Dus bepaal de juiste lengte en het zal veel gemakkelijker voor je zijn om te kiezen.

De lange dirndl is ideaal als feestelijke outfit en de sexy mini en midi dirndl zijn daar meer geschikt voor Thema feest of geschikt voor Oktoberfest.

Als je de lengte van de dirndl al hebt bepaald, moet je nog een belangrijke beslissing nemen – de dirndl-kleur. Hier mag je niet alleen kiezen uit de traditionele dirndl kleuren. Kies felle kleuren of gewoon je favoriete kleur. En dus is traditionele kostuummode niet zo saai als je je had voorgesteld?

Ervaar en geniet van het leven in het land zoals het 100 jaar geleden was

Trachtenmode Dirndl koop goedkope dirndl outlets online

Vakantiekleding in traditionele stijl

Trachten fashion Dirndl koop goedkope dirndls online

Wat zijn de onderdelen van een dirndl?

Een dirndl bestaat uit een jurk, een witte blouse (lange of korte mouwen) en een bijpassend schort.

De jurk is traditioneel uit één stuk en gemaakt van effen of bedrukt katoen, linnen of zijde.

De blouse wordt onder de jurk gedragen en is altijd in het wit zodat de dirndl kleur goed tot zijn recht komt. Vaak heeft de blouse pofmouwen en is versierd met kant en/of ruches.

Het schort en de jurk zijn qua kleur op elkaar afgestemd en passen goed bij elkaar. De strik waarmee het schort is vastgebonden onthult de burgerlijke staat van de drager.

Moderne traditionele jurk met een rood geruit patroon en een schort in wit

Trachtenmode Dirndl goedkope dirndl overhemdschort kopen

Dirndl-jurk met prachtig verborgen haken en ogen middenvoor

Trachten fashion Dirndl koop goedkope dirndls online

Dirndl met veter en rood schort 

Trachtenmode Dirndl goedkoop kopen Dirndl rood blauw

Waar moet de boog van het dirndlschort zitten?

Informeer naar de verschillende posities van de strik, voordat u uw schort eenvoudig in de taille knoopt, omdat deze uw burgerlijke staat onthullen.

Bind de jouwe Lus aan de linkerkant, als je vrijgezel bent. Naar rechts je moet je dirndl-strik strikken als je wordt meegenomen of getrouwd. de Boog middenvoor symboliseert je maagdelijkheid en dat Lus aan de achterkant is een teken dat de dirndl-drager weduwe is.

Let op deze 4 posities van de dirndlboog om misverstanden en vreemde situaties op het Oktoberfest of elders te voorkomen.

Aan welke kant draag je de dirndl strik??

Trachtenmode Dirndl goedkoop Bow Dirndl kopen

Als je nieuwe vrienden wilt maken, knoop je je strik aan de linkerkant

Trachtenmode Dirndl koop goedkope sexy Dirndl lichtblauw

De complete dirndl-outfit

Om een ​​complete look te creëren heb je nog een paar accessoires nodig voor de dirndl, zoals bijpassende schoenen en natuurlijk een mooi feestelijk kapsel.

Gevlochten kapsels zijn op dit moment erg trendy en de perfecte selectie voor de Oktoberfest-outfit.

En als je nu in de spiegel kijkt, kun je genieten van het complete plaatje – een traditionele outfit met een moderne flair!

Haar vlechten – modern en traditioneel tegelijk

Trachtenmode Dirndl goedkope dirndl-kapsels kopen