Designer Wind S ventilator rotan oppervlak rustiek

Koel af met de stijlvolle designer Wind S ventilator

De Wind S ventilator van Jasper Startup is een stijlvolle oplossing voor de zomer. Schoonheid en stijl zijn op zo’n manier in balans dat noch comfort noch uitstraling worden aangetast.

Een eigentijdse ventilator is functioneel en mooi

 De Gervasoni Wind S ventilator maakt je leven beter en mooier.

Je hebt zoveel in je huis geïnvesteerd, vermijd lelijke dingen alleen vanwege de zomerse hitte. Het rustgevende geluid van de zomer mag niet uit een doorn in het oog komen.

Wind S ventilator heeft een modern design, de geweven donkere draden van de hoes brengen een beetje natuur in je kamer als het buiten te warm is

Designer Wind S Fan rotan oppervlakteoplossing koelventilator

 Met een neutrale kleur en stijl kun je hem overal en in elke kamer plaatsen, ongeacht het kleurenschema en de inrichting van de sfeer. Het handgeweven mandenvlechtwerk verstoort de vijf elegante gebogen vleugels van chroom of de luchtinlaat niet. Gewoon een koele zomer!

Het is beschikbaar als tafel- of vloermodel voor elke kamer

Designer Wind S Ventilator rotan oppervlak achterkant

De ventilator heeft een Europees ontwerp met standaard 5 watt en 220 volt stroomaansluiting, op verzoek van de klant kan deze worden omgeruild als een 110 volt model voor de Verenigde Staten. Comfort moet modieus zijn, waar je ook bent.

Zou de zomer niet afkoelen met een ventilator die je niet wilt verbergen?

Designer Wind S ventilator rotan oppervlak zomer

 De Gervasoni Wind S ventilator maakt je leven beter en mooier

Designer Wind S Fan rotan oppervlak koelventilator