happy-red-designer-bank-interessant-ergonomisch

Vrolijke rode designbank van Hanna Emelie Ernsting

Keulen 2011: de Moody Couch van Hanna Emelie Ernsting heeft de tweede prijs gewonnen in de [D3] wedstrijd voor jonge ontwerpers op de imm cologne.

Het ontwerp bestaat uit een bank met een hoes die veel groter is dan de structuur eronder, gemaakt van textiel dat de vorm vervormde.

Gebruikers kunnen zichzelf in de hoes wikkelen, een hoog nest maken – beeldhouwen of de stoelen op de vloer morsen.

Het ontwerp bestaat uit een bank met een hoes die veel groter is dan de structuur hieronder

vrolijke rode designbank - interessante demonstratie

De bank behoudt deze vorm als hij eenmaal niet bezet was, wat de stemming van de vorige gebruiker aangeeft.De eerste plaats in de [D3]-wedstrijd werd gezamenlijk toegekend aan de Pressed Chair van Harry Thaler en de OLA klaptafel van de Zweedse studio AKKA.

Hier zijn wat meer details van Hanna Emelie Ernsting:

vrolijke rode designbank interessant comfortabel

In haar nieuwste zitmeubelserie ‘Moody’ experimenteert de jonge ontwerpster Hanna Emelie Ernsting met flexibele vormen, die de jury dit jaar de 2e prijs voor de D3 Talents Award toekende. Haar ontwerpfilosofie, die ze omschrijft als “De vorm volgt de stemming”, richt zich op de emotionaliteit van de gebruiker. Uw ontwerpen nodigen gebruikers uit om gevoelens te uiten en “los te laten”.

Moody Couch, Moody Nest en Moody Bag – meubelcollectie

gelukkige rode designbank interessant idee

De zitmeubelserie van ontwerpster Hanna Emelie Ernsting bestaat uit drie delen: Moody Couch, Moody Nest en Moody Bag. Hoewel ze op het eerste gezicht formeel totaal verschillend zijn, volgen ze hetzelfde idee: “De vorm volgt de stemmingen”. Volgens de ontwerper is de oorsprong van dit concept de constatering dat mensen in de moderne wereld vergeten hoe ze moeten ontspannen. Hier sluit de Moody-serie op aan: het nodigt de gebruiker uit om gevoelens te uiten en “los te laten”. Dit laat sporen achter zodat het product in verschillende vormen en vormen lijkt op de stemmingen van zijn gebruikers en de producten lijken te leven.

Bij het ontwikkelen van de productserie experimenteerde de ontwerper met flexibele vormen en innovatieve materialen

vrolijke rode designbank - interessante tentoonstelling

De ontwerper Hanna Ernsting zegt: “De sfeer is de interpretatie van de bank als een plaats van expressie en communicatie. De focus ligt op de stemming van de gebruiker.”

Om de onderdelen meer flexibiliteit en zachtere vormen te geven, verlengt het de hoes van de bank tot 3 meter lang. Ondertussen werkte ze met verschillende technieken om de structuur en stabiliteit van het materiaal te bereiken, kneedbaar en functioneel te maken. Naast methoden als quilten, naaien en watten, werkte ze met nieuwe materialen zoals: B. 3D-textiel, nog vrij onbekend in de meubelindustrie.

Moody Couch won de 2e prijs van de D3 Talents Awards en wordt tot 23 januari gepresenteerd op de meubelbeurs IMM Keulen (hal 3.2, stand A008 / E009).

 De bank biedt genoeg ruimte voor tweevrolijke rode bank tentoonstelling humeurige collectie

Gewoon binnen liggen en ontspannen

vrolijke rode bank tentoonstelling liegen